Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XV.kerület csatorna dugulás elhárítás csatorna tisztítás olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás X.kerület csőtörés Lefolyótisztító duguláselhárítás VII.kerület dugulás Budapest duguláselhárítás IX.kerület csatornakamerázás duguláselhárítás 7.kerület wc dugulás padlóösszefolyó duguláselhárítás XXII.kerület vízvezeték szerelés vízvezeték szerelő csatornaszag megszüntetése csatornatisztítás Dugulás elhárítás duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás 10. ker mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás ár duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás lefolyó lejtése csatornaszag csőtisztító spirál wc csésze csatorna dugulás duguláselhárítás V.kerület mosogató duguláselhárítás házilag társasház Lefolyótisztító szer duguláselhárítás III.kerület szennyvíz bekötése kellemetlen szagok mosogató lefolyó dugulás esővíz lefolyó dugulás csatornatisztítás házilag duguláselhárítás VIII.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárító dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás Csepel Lefolyótisztítás mosogatógép eldugult mosdó duguláselhárítása dugulás elhárítása csatorna csőtörés akciós duguláselhárítás duguláselhárítás árak mosdó duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XVI.kerület csatornaszellőztetés Eldugult WC duguláselhárítás házilag dugulások duguláselhárítás XII.kerület dugulás megszüntetése szennyvízcsatorna mosogató lefolyó tisztítása mosogató duguláselhárítás eldugult mosogató szifon lefolyó eldugult mosdó Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás bontás nélkül padló lefolyó dugulás lefolyó dugulás megszűntetése mosogató duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XXIII.kerület dugulás mosogató lefolyó tisztító idom olcsó duguláselhárítás búraszifon lefolyó tisztítása házilag padlószifon lefolyó dugulás elhárítás mosogató dugulás házilag lefolyótisztítók nedves törlőkendő Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás azonnal mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIII.kerület mosogató dugulás eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás XVII.kerület szennyvíz bekötés lefolyó tisztítás duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás VI.kerület Lefolyótisztítás Budapest vízvezeték lefolyó dugulás okai Duguláselhárítás Budapest dugulás wc lefolyótisztítás otthon wc duguláselhárítás házilag mosdó dugulása ellen duguláselhárítás I.kerület szennyvízhálózat eldugult mosogató Árak wc duguláselhárítás duguláselhárítás II.kerület mosdó lefolyó dugulás mosdó dugulása wc lefolyó dugulás bűzelzáró wc lefolyó dugulás megszüntetése Budapest duguláselhárítás XX.kerület lefolyó duguláselhárítás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés