Wc duguláselhárítása

Eldugult WC csésze – Duguláselhárítása

Wc dugulás

A WC tisztítás soha nem tartozott egy háziasszony kedvenc háztartási munkái közé sem. Ennek ellenére egy nagyon fontos és nem elhanyagolható feladat. Még a legtisztább háztartásokban is gyakran előfordul a wc dugulás problémája, amit szinte azonnal lehet orvosolni egy WC pumpa segítségével. De vannak olyan esetek, amikor a házi WC duguláselhárítás már nem segít. Ilyenkor a dugulás elhárító mester felméri a problémát. Feltétlenül fontos, hogy tájékoztassa őt, ha esetleg oda nem illő tárgy került a lefolyóba, mivel az információ hiányában a túlnyomás további károkat is okozhat. Fontos tudni, hogy a toalettbe oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt élelmiszer maradékot és egyéb háztartási hulladékot nem szabad lehúzni. Ha mégis bekövetkezne ez az eset, és már a víz nem lefelé, hanem fölfelé jön, a lehető leghamarabb szüntesse meg a víz tovább folyását és hívjon minket!          WC dugulás elhárítását pár órán belül, ingyenes kiszállással és 8.500 Ft-os nettó ártól, 72 órás garanciával végezzük el.

 

 

wc csésze dugulás elhárítás

Eldugult wc duguláselhárítása házilag

Leggyakrabban azokban a lakásokban alakul ki wc dugulás ahol, víztakarékos wc – tartály vagy tartály nélküli nyomógombos ill. golyós öblítő szelep van felszerelve. Sajnos nagyon sokan rá kényszerülnek a takarékosságra, és szeretnének spórolni a víz-csatorna számlán, de ez egy idő után elkerülhetetlen duguláshoz fog vezetni. Mivel a kevés öblítő víz miatt a wc csésze tartalma éppen csak eltűnik a szem elöl viszont arra már nem elég, hogy megfelelően átöblítse a csatorna vezetéket. Így szép lassan elkezdődik a lerakódás, megkezdődik a víz visszatorlódása, kialakul a dugulás. Ügyeljünk arra is, hogy semmilyen, idegen, nem a wc – csészébe való tárgy ne kerüljön bele. Figyeljünk arra is, hogy a speciálisan erre a célra gyártott wc papíron kívül ne használjunk mást. A papír zsebkendők, törlőkendők, tisztasági betéteknek olyan anyaga van, ami a víz hatására nem ázik át és nem bomlik szét a csatornahálózatban, a tömegük is nagyobb ezért könnyebben lerakódnak. Nagyon sok wc dugulás okozója a napjainkban használatos wc – illatosító kosarak, melyek sokszor esnek a csésze elfolyó csonkjába. Ezeket általában a csésze felvételével távolíthatjuk el. Tehát elmondható, hogy a wc ritkán dugul el magától ezért használjuk körültekintően. Ha mégis bekövetkezik a baj akkor használjuk a wc – pumpát ami a kisebb dugulásokat képes megszüntetni. Amikor házilag már nem oldható meg a wc dugulás elhárítás, lefolyótisztítás, akkor hívjunk felkészült szakembert.

Wc csésze duguláselhárítása otthon saját kezűleg

wc duguláselhárítas házilag

Nem tudja, mihez kezdjen a WC csésze dugulásával?

Ha az otthoni módszerek már csődöt mondtak, hívjon szakembert, hívjon minket!

Az általunk kínált wc duguláselhárítás Budapest bármely kerületében elérhető a nap 24 órájában. A baj bármikor, bármelyik napszakban megtörténhet, de ránk mindig számíthat. Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha reggel álmosan kibotorkál a fürdőszobába és a wc eldugulásával találja szembe magát. Ilyenkor kell hívni a profi duguláselhárítókat.

Tudta Ön, hogy a wc lefolyó elzáródása a képzeletbeli dobogó második helyén áll a leggyakoribb dugulások között? Korszerű duguláselhárító eszközeinkkel gyorsan és hatékonyan szüntetjük meg a legmakacsabb elzáródást is.

Ne hagyja, hogy egy  wc dugulás elrontsa a napját!

Az a helyiség, ahol a szennyvíz nem tud akadálytalanul távozni a lefolyón keresztül, az elhárításig nem használható. Ráadásul mivel a szennyvíz a baktériumok és egyéb kórokozók melegágya, célszerű minél előbb igénybe venni a szakszerű segítséget.

Mi megoldjuk Ön helyett a wc duguláselhárítást Budapest teljes területén.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Wc duguláselhárítása – csatornatisztítás

Címkék

csatorna csőtörés mosogató lefolyó mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás fix áron eldugult mosdó lefolyó dugulás elhárítás kellemetlen szagok Dugulás elhárítás szennyvíz bekötése padlóösszefolyó duguláselhárítás házilag duguláselhárító mosogató Budapest mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XIII.kerület olcsó csatornatisztítás mosogató lefolyó dugulás csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XII.kerület Wc dugulás megszüntetése mosdó lefolyó dugulás lefolyó tisztítása házilag mosogató dugulás vízvezeték wc csésze dugulás megszüntetése bűzelzáró mosogató duguláselhárítás mosogatógép dugulás nedves törlőkendő lefolyó dugulás megszűntetése tisztító idom duguláselhárítás IX.kerület lefolyó dugulás okai duguláselhárítás VII.kerület dugulás elhárítása duguláselhárítás azonnal Eldugult WC duguláselhárítás XVII.kerület vízvezeték szerelés padló lefolyó dugulás duguláselhárítás ár szennyvíz bekötés duguláselhárítás VIII.kerület csőtisztító spirál eldugult mosogató duguláselhárítás IV.kerület Lefolyótisztítás Budapest dugulás Budapest duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás 10. ker akciós duguláselhárítás dugulások Eldugult WC duguláselhárítása eldugult mosogató szifon lefolyótisztítók olcsó duguláselhárítás lefolyótisztítás otthon mosdó lefolyó duguláselhárítás szennyvízhálózat duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XXI.kerület csatorna tisztítás duguláselhárítás 6.kerület csatornakamerázás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XX.kerület lefolyó tisztítás duguláselhárítás árak duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás 7.kerület dugulás wc mosdó dugulása ellen mosogató dugulás házilag duguláselhárítás bontás nélkül szennyvízcsatorna duguláselhárítás III.kerület Duguláselhárítás Budapest lefolyó lejtése Eldugult mosogató duguláselhárítása eldugult padlóösszefolyó wc duguláselhárítás csatornaszellőztetés csatornatisztítás Árak duguláselhárítás Budapesten wc lefolyó dugulás mosdó dugulása duguláselhárítás I.kerület Lefolyótisztítás házilag lefolyó mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XV.kerület Lefolyótisztító szer Lefolyótisztító csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület wc dugulás Lefolyótisztítás duguláselhárítás olcsón csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XXIII.kerület búraszifon társasház padlószifon duguláselhárítás VI.kerület csatorna dugulás esővíz duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó dugulás csőtörés eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás dugulás elhárítás Budapest wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás XVIII.kerület vízvezeték szerelő wc duguláselhárítás házilag csatornaszag
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés