Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelő Budapesten lakásfelújításhoz javításhoz

Ha költözés előtt áll, de nem új, hanem felújítandó lakást vásárolt, számtalan feladata lesz, mielőtt megkezdhetné a ruhák és a könyvek bedobozolását. Ha a ház a nyolcvanas években vagy még korábban épült, és az előző tulajdonos nem újíttatta fel, szükség lehet a vízvezetékek cseréjére. A régi típusú, fémből készült vezetékeket érdemes új műanyagra cserélni; illetve akkor is szüksége lesz egy budapesti vízvezeték szerelő segítségére, ha új kiállás kell például egy mosó- vagy mosogatógépnek, kádnak, zuhanynak.

 

Gyorsan, pontosan dolgozom

Ha vízszerelőt keres Budapesten lakásfelújításhoz; akár komplett vezetékcserére, akár kisebb javításra, hívjon bátran; gyorsan, pontosan dolgozom, garanciát vállalok a munkámra, és tanácsokat is szívesen adok. Azonban ajánlott a lényegesebb szempontokat már előre mérlegelnie, például, hogy hol szeretné elhelyezni a mosó- és a mosogatógépet, illetve hova építtetné be a zuhanykabint, a mosdókagylót vagy a kádat, hiszen a kiállások kialakításához ezt tudnom kell. Ha a vezetékcserén már túl van, mindössze a mosó- vagy a mosogatógépet kellene bekötni, vagy a csaptelepeket felszerelni, ám ön nem ért ehhez, szintén inkább keressen meg, mint hogy maga végezze el a szerelést. Ha ugyanis egy rossz mozdulat miatt véletlenül megsérül egy cső, komoly probléma keletkezhet, és akár el is áraszthatja a frissen burkolt fürdőszobát.

Szakszerű és gyors vízvezeték szerelés BudapestenMinőségi és probléma mentes vízvezeték szerelés Budapesten

Garanciát vállalok az összes vízvezeték szerelő munkámra

Nem érdemes olyan vízszerelőt hívnia, aki bár olcsón dolgozik, ki tudja, milyen minőségű a munkája. Hiszen, ha rosszul köti be például a vécét, és a víz minden lehúzáskor szivárog, könnyen átázhat, és penészedni kezdhet a fal, ennek pedig komoly egészségkárosító hatásai lehetnek. Ezért mindenképp olyan vízszerelő szakembert keressen Budapesten, aki garanciát vállal a munkájára, és hasonló esetben ingyen elhárítja a bajt. Ha használt lakást vásárolt, és a többi helyiség kielégítő állapotban van, a régi fürdőszobát akkor is érdemes felújítania, hiszen jelentős életminőség-növekedést jelent, ha esténként esztétikus, komfortos és modern környezetben vehet egy pihentető forró fürdőt. Ha megbízható vízvezeték-szerelőt keres Budapesten, hívjon most, és mondja el, mik az igényei!

Budapesti vízvezeték szerelő gyorsszolgálat:

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Budapesti fürdőszoba felújítása, vízszerelésFürdőszoba felújítás wc mosdó zuhanyzó cseréje Budapesten

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés