Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

Olcsó csatornatisztítás

Olcsó csatornatisztítás társasházak, családi házak, intézmények részére

Ha dugulást tapasztalunk a konyhában, a fürdőszobában vagy a vécében, nem biztos, hogy a problémáért a szokásos háztartási szennyeződések – tisztító- és tisztálkodószer-maradványok, hajszálak, idegen tárgyak stb. – a felelősek; az is lehet, hogy a dugulás valójában a cső egy távolabbi szakaszában keletkezett. Ha társasházkezeléssel vagy -üzemeltetéssel foglalkozik, és párhuzamosan több lakó is panaszkodott arról, hogy eldugult otthonában a mosdó vagy a zuhany, joggal gyanakodhat arra, hogy a problémát a csatorna környékén kell keresni. Főként akkor, ha a lakók hiába próbálkoznak házi praktikákkal, vagy akár hívnak ki vízszerelőt, aki leszedi és kitisztítja a szifonokat, a probléma nem szűnik meg. Utóbbi esetben valószínűleg a kültéri csövekben vagy a tisztító- és fordítóaknákban rakódott le szennyeződés; ilyenkor érdemes minél előbb kihívni egy olcsó csatornatisztítást kínáló vízvezeték-szerelőt.

 

Olcsó csatornatisztítás

A csatorna eldugulásának gyakori okai

A csatorna eldugulásáért általában a belekerült növényi részek – ágak, levelek, termések, moha –, szemét, állati tetemek, más szennyeződések, illetve a közeli fák benőtt gyökerei a felelősek. Ha ez utóbbi okozza a dugulást, az olcsó csatornatisztítás mellett a fa szakszerű eltávolításáról, kivágásáról is gondoskodnunk kell, hogy a probléma ne fordulhasson elő újra a későbbiekben. Ezt elmulasztva ugyanis könnyen csőtörés keletkezhet. A cső repedésein annak belsejébe jutó gyökerek ugyanis a fa fejlődésével egyre vastagabbá, terebélyesebbé válnak, és teljesen szétfeszíthetik a vezetéket.

Csatornatisztítás, dugulás elhárítás olcsón

 

Olcsóbb a csatornatisztítás, ha azonnal cselekszünk

Ha a problémát minél előbb kezelteti, a csatornatisztítást olcsóbban megúszhatja. Amennyiben egy profi és olcsó, csatornatisztítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, hívjon fel most, és vázolja fel a problémát: a részletek ismeretében tájékoztatni tudom a várható költségekről. Nem érdemes halogatni a csatornatisztítást, hiszen a probléma súlyosbodásával a duguláselhárítás ára is növekedhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

Eldugult WC tisztító idom mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás VIII.kerület Dugulás elhárítás Eldugult WC duguláselhárítása dugulás Budapest duguláselhárító lefolyó tisztítása házilag dugulás elhárítás Budapest Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás V.kerület lefolyó dugulás okai wc csésze csatornatisztítás csatornaszellőztetés csatorna dugulás duguláselhárítás olcsón olcsó csatornatisztítás csőtörés mosogató dugulás házilag lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XVII.kerület mosogató duguláselhárítás kellemetlen szagok csatornatisztítás házilag Lefolyótisztító szer duguláselhárítás 6.kerület mosdó dugulása dugulás elhárítása duguláselhárítás házilag padlószifon Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás VII.kerület mosdó dugulása ellen eldugult padlóösszefolyó Lefolyótisztító duguláselhárítás VI.kerület csatornaszag wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás XIV.kerület csőtisztító spirál duguláselhárítás XVIII.kerület vízvezeték szerelés duguláselhárítás XXII.kerület vízvezeték szerelő duguláselhárítás Budapesten csatornaszag megszüntetése lefolyó lejtése duguláselhárítás XX.kerület bűzelzáró dugulás megszüntetése szennyvíz bekötés Lefolyótisztítás csatorna csőtörés mosogató dugulás eldugult mosogató wc lefolyó dugulás mosogatógép mosogató lefolyó csatornakamerázás duguláselhárítás X.kerület eldugult mosdó szennyvízcsatorna duguláselhárítás IX.kerület vízvezeték mosdó wc duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás I.kerület padlóösszefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás IV.kerület dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület akciós duguláselhárítás társasház mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XI.kerület mosdó duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó dugulás Budapest lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás árak mosogató duguláselhárítás házilag nedves törlőkendő padló lefolyó dugulás lefolyó dugulás duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás III.kerület Duguláselhárítás Budapest lefolyó csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás azonnal eldugult mosogató szifon esővíz búraszifon wc dugulás Wc dugulás megszüntetése eldugult mosdó duguláselhárítása dugulások szennyvízhálózat duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás ár szennyvíz bekötése lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás 7.kerület lefolyó tisztítás wc duguláselhárítás házilag csatorna tisztítás Árak lefolyótisztítók duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XII.kerület mosogató duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás XXI.kerület olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás II.kerület dugulás wc
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés