Olcsó csatornatisztítás

Olcsó csatornatisztítás társasházak, családi házak, intézmények részére

Ha dugulást tapasztalunk a konyhában, a fürdőszobában vagy a vécében, nem biztos, hogy a problémáért a szokásos háztartási szennyeződések – tisztító- és tisztálkodószer-maradványok, hajszálak, idegen tárgyak stb. – a felelősek; az is lehet, hogy a dugulás valójában a cső egy távolabbi szakaszában keletkezett. Ha társasházkezeléssel vagy -üzemeltetéssel foglalkozik, és párhuzamosan több lakó is panaszkodott arról, hogy eldugult otthonában a mosdó vagy a zuhany, joggal gyanakodhat arra, hogy a problémát a csatorna környékén kell keresni. Főként akkor, ha a lakók hiába próbálkoznak házi praktikákkal, vagy akár hívnak ki vízszerelőt, aki leszedi és kitisztítja a szifonokat, a probléma nem szűnik meg. Utóbbi esetben valószínűleg a kültéri csövekben vagy a tisztító- és fordítóaknákban rakódott le szennyeződés; ilyenkor érdemes minél előbb kihívni egy olcsó csatornatisztítást kínáló vízvezeték-szerelőt.

 

Olcsó csatornatisztítás

A csatorna eldugulásának gyakori okai

A csatorna eldugulásáért általában a belekerült növényi részek – ágak, levelek, termések, moha –, szemét, állati tetemek, más szennyeződések, illetve a közeli fák benőtt gyökerei a felelősek. Ha ez utóbbi okozza a dugulást, az olcsó csatornatisztítás mellett a fa szakszerű eltávolításáról, kivágásáról is gondoskodnunk kell, hogy a probléma ne fordulhasson elő újra a későbbiekben. Ezt elmulasztva ugyanis könnyen csőtörés keletkezhet. A cső repedésein annak belsejébe jutó gyökerek ugyanis a fa fejlődésével egyre vastagabbá, terebélyesebbé válnak, és teljesen szétfeszíthetik a vezetéket.

Csatornatisztítás, dugulás elhárítás olcsón

 

Olcsóbb a csatornatisztítás, ha azonnal cselekszünk

Ha a problémát minél előbb kezelteti, a csatornatisztítást olcsóbban megúszhatja. Amennyiben egy profi és olcsó, csatornatisztítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, hívjon fel most, és vázolja fel a problémát: a részletek ismeretében tájékoztatni tudom a várható költségekről. Nem érdemes halogatni a csatornatisztítást, hiszen a probléma súlyosbodásával a duguláselhárítás ára is növekedhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés