Olcsó csatornatisztítás

Olcsó csatornatisztítás társasházak, családi házak, intézmények részére

Ha dugulást tapasztalunk a konyhában, a fürdőszobában vagy a vécében, nem biztos, hogy a problémáért a szokásos háztartási szennyeződések – tisztító- és tisztálkodószer-maradványok, hajszálak, idegen tárgyak stb. – a felelősek; az is lehet, hogy a dugulás valójában a cső egy távolabbi szakaszában keletkezett. Ha társasházkezeléssel vagy -üzemeltetéssel foglalkozik, és párhuzamosan több lakó is panaszkodott arról, hogy eldugult otthonában a mosdó vagy a zuhany, joggal gyanakodhat arra, hogy a problémát a csatorna környékén kell keresni. Főként akkor, ha a lakók hiába próbálkoznak házi praktikákkal, vagy akár hívnak ki vízszerelőt, aki leszedi és kitisztítja a szifonokat, a probléma nem szűnik meg. Utóbbi esetben valószínűleg a kültéri csövekben vagy a tisztító- és fordítóaknákban rakódott le szennyeződés; ilyenkor érdemes minél előbb kihívni egy olcsó csatornatisztítást kínáló vízvezeték-szerelőt.

 

Olcsó csatornatisztítás

A csatorna eldugulásának gyakori okai

A csatorna eldugulásáért általában a belekerült növényi részek – ágak, levelek, termések, moha –, szemét, állati tetemek, más szennyeződések, illetve a közeli fák benőtt gyökerei a felelősek. Ha ez utóbbi okozza a dugulást, az olcsó csatornatisztítás mellett a fa szakszerű eltávolításáról, kivágásáról is gondoskodnunk kell, hogy a probléma ne fordulhasson elő újra a későbbiekben. Ezt elmulasztva ugyanis könnyen csőtörés keletkezhet. A cső repedésein annak belsejébe jutó gyökerek ugyanis a fa fejlődésével egyre vastagabbá, terebélyesebbé válnak, és teljesen szétfeszíthetik a vezetéket.

Csatornatisztítás, dugulás elhárítás olcsón

 

Olcsóbb a csatornatisztítás, ha azonnal cselekszünk

Ha a problémát minél előbb kezelteti, a csatornatisztítást olcsóbban megúszhatja. Amennyiben egy profi és olcsó, csatornatisztítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, hívjon fel most, és vázolja fel a problémát: a részletek ismeretében tájékoztatni tudom a várható költségekről. Nem érdemes halogatni a csatornatisztítást, hiszen a probléma súlyosbodásával a duguláselhárítás ára is növekedhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

csatornatisztítás lefolyótisztítók Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás VI.kerület szennyvízcsatorna mosogatógép dugulás elhárítás Budapest eldugult mosogató szifon csőtörés Árak csatornaszellőztetés dugulás wc duguláselhárítás lefolyó duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XIII.kerület nedves törlőkendő padlószifon duguláselhárítás IX.kerület mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás olcsón mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás I.kerület csatornaszag csatorna dugulás elhárítás búraszifon duguláselhárítás XXI.kerület olcsó duguláselhárítás csőtisztító spirál esővíz szennyvízhálózat lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XVIII.kerület dugulás megszüntetése tisztító idom szennyvíz bekötés eldugult mosdó csatorna csőtörés duguláselhárítás falbontás nélkül lefolyó dugulás elhárítás eldugult padlóösszefolyó kellemetlen szagok duguláselhárítás Budapesten Eldugult mosogató duguláselhárítása wc lefolyó dugulás wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VIII.kerület dugulás eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás házilag csatorna dugulás mosdó dugulása Dugulás elhárítás mosogató lefolyó dugulás dugulások duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás azonnal lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás III.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás IV.kerület vízvezeték szerelő duguláselhárítás XV.kerület Eldugult WC duguláselhárítása csatorna tisztítás padló lefolyó dugulás csatornakamerázás Lefolyótisztító mosogató lefolyó tisztítása lefolyó dugulás Eldugult WC wc dugulás Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás 7.kerület lefolyó lejtése duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás ár lefolyó tisztítás duguláselhárítás árak lefolyó duguláselhárítás Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás X.kerület lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület mosdó mosogató mosdó dugulása ellen szennyvíz bekötése mosdó duguláselhárítás házilag mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csatornaszag megszüntetése mosogató dugulás Budapest wc duguláselhárítás duguláselhárítás VII.kerület dugulás elhárítása mosdó lefolyó dugulás olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó dugulás okai vízvezeték szerelés eldugult mosogató bűzelzáró csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XVII.kerület vízvezeték Lefolyótisztítás duguláselhárítás XIV.kerület mosogató lefolyó dugulás Budapest akciós duguláselhárítás duguláselhárító duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás II.kerület mosogató dugulás házilag padlóösszefolyó duguláselhárítás fix áron társasház Lefolyótisztítás Budapest wc csésze Lefolyótisztító szer duguláselhárítás 6.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés