mosogató duguláselhárítás Budapest

Mosogató dugulás elhárítása

mosogató duguláselhárítás Budapest

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat! A mosogató dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére.  Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mosogató duguláselhárítás Budapest!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

duguláselhárítás árak eldugult mosdó csőtisztító spirál mosogató lefolyó dugulás Wc dugulás megszüntetése dugulás Budapest duguláselhárítás XII.kerület padlóösszefolyó wc dugulás mosdó duguláselhárítás házilag szennyvíz bekötés duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XXII.kerület olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás ár Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XX.kerület bűzelzáró társasház duguláselhárítás azonnal lefolyó tisztítása házilag lefolyó dugulás megszűntetése dugulások búraszifon duguláselhárítás fix áron mosdó lefolyó dugulás lefolyó duguláselhárítás III.kerület padlószifon wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás 6.kerület csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül eldugult mosogató vízvezeték szerelő Eldugult mosogató duguláselhárítása csatornaszag wc lefolyó dugulás duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás 7.kerület mosdó dugulása duguláselhárító Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XI.kerület Dugulás elhárítás Eldugult WC duguláselhárítás V.kerület Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás XVIII.kerület wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület csatorna tisztítás csatorna csőtörés duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás olcsón kellemetlen szagok duguláselhárítás 10. ker Budapest mosdó eldugult mosogató szifon dugulás elhárítás Budapest csatornaszellőztetés lefolyótisztítók vízvezeték szerelés csatornatisztítás padló lefolyó dugulás lefolyótisztítás otthon Lefolyótisztító mosogató lefolyó tisztítás szennyvízcsatorna lefolyó dugulás okai csatornatisztítás házilag duguláselhárítás eldugult mosdó duguláselhárítása dugulás megszüntetése duguláselhárítás XXI.kerület akciós duguláselhárítás lefolyó lejtése Árak mosogató dugulás házilag mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Eldugult WC duguláselhárítása lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás IV.kerület szennyvíz bekötése mosogató lefolyó tisztítása mosogatógép wc duguláselhárítás duguláselhárítás VI.kerület mosogató lefolyó Lefolyótisztító szer dugulás nedves törlőkendő duguláselhárítás XV.kerület Lefolyótisztítás mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XIII.kerület mosogató dugulás vízvezeték duguláselhárítás XVII.kerület olcsó csatornatisztítás dugulás elhárítása mosdó dugulása ellen lefolyó dugulás duguláselhárítás I.kerület eldugult padlóösszefolyó esővíz mosogató duguláselhárítás házilag csatorna dugulás dugulás wc csőtörés csatornakamerázás szennyvízhálózat wc csésze duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XIX.kerület lefolyó dugulás elhárítás tisztító idom duguláselhárítás XIV.kerület csatornaszag megszüntetése
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés