Mosogató duguláselhárítás szakszerűen

Mosogató dugulás megszüntetése 

A háztartásokban a legtöbb esetben a mosogató dugul el; ilyen esetekben a mosogató duguláselhárítás jelenthet tökéletes és megnyugtató megoldás.

Ezért szükséges a mosogató duguláselhárítás

A konyhai mosogató szinte minden nap komoly igénybevételnek van kitéve. A zsíros szennyeződések, a konyhai hulladékok és az apró ételdarabkák fokozatosan rakódnak le a csövek falain, majd előbb vagy utóbb dugulást okoznak. A problémát tetézi, hogy a vezetékes víz sok esetben rendkívül kemény, így a vízkőképződés is fokozott. A vízkő porózus anyaga megtapad a csövek falán, így segítve az egyéb szennyeződések megtapadását és lerakódását. Ilyenkor mindenki gyors megoldást szeretne; jöhet a forró víz, az ecetes-szódabikarbónás csodaszer, a gumipumpa, a bolti vegyszer és megannyi praktika, de sajnos ezek a módszerek nem minden esetben váltják be a hozzájuk fűzött reményeket.

Szerencsére bizonyos esetekben a megoldás egyszerű, ugyanis a mosogató alatt elhelyezett szifon hozzáférhető és könnyen tisztítható. Ilyen esetben a mosogató duguláselhárítás könnyedén elvégezhető, csupán a szifon leszerelésére és megtisztítására van szükség.

Mosogató duguláselhárítás Budapest
Mosogató lefolyó tisztítás 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Duguláselhárító mester

Mosogató duguláselhárításAmikor csak a mosogató duguláselhárítás segít

Sajnos előfordulnak olyan esetek, amikor a szifon kitakarítása és a különböző szerek és készítmények használata nem hoz eredményt. Ilyen esetekben felkészült szakembert kell segítségül hívni aki képes a megfelelő eszközök és felszerelések segítségével megbízhatóan megszüntetni a dugulást.

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen módszerrel történik a mosogató duguláselhárítás. A legtöbb esetben a probléma fő forrása, hogy a keletkezett dugulást csak részben szüntetik meg; ilyenkor a víz ugyan lefolyik, de a cső falán megtapadt vastag szennyeződés hamar telítődik további ételmaradványokkal, így a probléma kiújul... Makacs dugulások esetében csak a professzionális felszerelések hozhatnak biztos és megnyugtató eredményt.

Ha szakemberrel végeztetjük a mosogató duguláselhárítást, kérjük az átfolyásra vonatkozó garanciát. Ez szavatolja, hogy a dugulás valóban megszüntetésre került, illetve a lefolyó teljesen meg lett tisztítva.

Ha legközelebb nem szeretnénk pórul járni, figyeljünk oda a lefolyó állapotára! Ne öntsünk konyhai hulladékot a lefolyóba és lehetőleg minden mosogatásnál használjunk megfelelő szűrőt, amelyen fennakadhatnak a nagyobb ételdarabkák!

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés