mosogató duguláselhárítás Budapest

Mosogató dugulás elhárítása

mosogató duguláselhárítás Budapest

Mosogató duguláselhárítás házilag saját kezűleg

A konyhai mosogató dugulás elhárítás házilag is elvégezhető abban a szerencsés helyzetben amikor, csak a szifon van eldugulva. Rohanó életünkben egyre nagyobb szerepet játszanak a házimunkát kiváltó háztartási gépek, ez alól a mosogatás sem kivétel. Ám a modern gépek és vegyszerek sem képesek megbirkózni minden egyes ételmaradékkal. A mosogatóban óvatlanul leengedett ételmaradékok vagy a mosogatógépből távozó zsíros vegyszerek eltömíthetik lefolyónkat. Ilyenkor elsőként a szifont érdemes átnézni, kitisztítani. Bevethetünk még további házi megoldásokat az otthon fellelhető természetes tisztítószerek vagy a bolti vegyszerek segítségével. Ha nem segít már semmi, akkor érdemes szakembert hívni, gyorsan, ingyenes kiszállással, 72 órás garanciával biztosítjuk az Ön számára, hogy a mosogató dugulása a lehető leghamarabb megoldódjon. Garantáljuk továbbá az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat! A mosogató dugulás elhárító mestereink tájékoztatást adnak a megelőzés lehetőségeiről is. Mint minden megoldandó problémánál a megelőzés itt is egyszerűbb. Tegyen mosogatójába lefolyóba illeszthető szűrőt, de alkalmazhat konyhamalacot is, mosogatógépébe ne tegyen be ételmaradékokkal teli étkészleteket, a maradékokat lehetőleg a rendeltetésszerű helyére száműzzük!

Mosogató dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása

Abban az esetben, ha a konyhai mosogatóból nem folyik el a víz, akkor házilag is megpróbálhatjuk orvosolni a problémát. Nem kell hozzá más, mint egy vödör vagy, nagyobb edény, törlőrongy és egy kis kézügyesség. A mai modern mosogató szifon tisztítása és szétszerelése nem igényel nagy hozzáértést, és nehézséget a legtöbb esetben még szerszám sem kell hozzá. Ha megvan a mosogató leeresztő dugója helyezzük a helyére, tegyük a vödröt vagy edényt a mosogató szifon alá. Ezután lassan és óvatosan csavarjuk le a szifon alját, amin keresztül, le tudjuk engedni a felgyülemlett szennyvizet.

mosogató duguláselhárítás

A másik módszer, ha kimerjük a mosogató tálcából a vizet. Amikor eltávolítottuk a víz nagy részét, már gond nélkül szétszedhető a mosogató szifon, és kitisztítható eltávolítható belőle a zsíros lerakódás és a szennydugó. Összeszerelésnél figyeljünk arra hogy, hogy minden tömítés visszakerüljön a helyére.  Ez a módszer viszont csak abban az esetben vezet megoldáshoz, ha csak a mosogató szifon van eldugulva. Ha a csatorna lefolyó vezetékünk van eldugulva akkor csak gépi duguláselhárító felszereléssel lehet hatékonyan, és hosszútávra megszabadulni a dugulástól.

Eldugult mosogató szifon dugulás elhárítása

Mosogató szifon tisztítása, wc duguláselhárítása, saját kezűleg is megoldható

Mosogató dugulás megszüntetése

eldugult mosogató szifon tisztítás

Mosogató Dugulás Elhárítás +36 20 942 0586

Eldugult a mosogatója és nem tud mit tenni?

Ha nem boldogult az otthoni technikákkal, akkor hívjon, mi segítünk!

Vállalunk duguláselhárítást Budapesten, és egész Pest megyében!

Talán az egyik leggyakoribb jelenség a mosogató eldugulása. Ez természetes, hiszen nap, mint nap használjuk, többször is. Óhatatlanul belekerülnek ételmaradékok, a mosogatószer, zsírok, olajok és minden egyéb. Egyetlen elakadt darabka is lehet a dugulás oka. Erre fokozatosan rakódnak le a különböző szennyeződések, így okozva fejfájást és dugulást.

lefolyó duguláselhárítás
Amit kínálunk Önnek:

  • Profi szakemberek
  • Gyors, precíz munkavégzés
  • Ingyenes kiszállás
  • Non-stop hívhatóak vagyunk
  • Duguláselhárító gyorsszolgálat
  • Korrekt, kedvező árak, gyorsszervíz
  • Mosogató duguláselhárítás Budapesten és Pest megye területén


Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mosogató duguláselhárítás Budapest!
Non-Stop készenléti szolgálat

Ha nem akar egymaga bajlódni a dugulás megszüntetésével, ne tegye. Bízza ránk, mi a megfelelő felszereléssel és gyakorlati tapasztalattal felvértezve állunk rendelkezésére.

Legyen bármilyen jellegű a dugulás, mi szakszerűen és gyorsan hárítjuk el. Cégünknek fontos az Ön elégedettsége, ezért mindig körültekintően és megbízhatóan dolgozunk. Nagy tapasztalattal szüntetjük meg a padlószifon dugulását is.

Hívjon minket, ha baj van!

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében kedvező áron: 06-20-942-0586 vagy 06-20-398-7569

Címkék

duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XIX.kerület lefolyó dugulás szennyvíz bekötése mosdó dugulása ellen duguláselhárítás VIII.kerület Lefolyótisztító szer dugulás szennyvízhálózat csatorna dugulás duguláselhárítás XIV.kerület eldugult padlóösszefolyó mosdó lefolyó dugulás megszűntetése Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XXIII.kerület mosogató dugulás házilag Lefolyótisztítás duguláselhárítás XXI.kerület dugulás wc mosogató csatorna tisztítás lefolyó lejtése szennyvízcsatorna dugulás elhárítása duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás bontás nélkül társasház wc csésze lefolyó tisztítás lefolyó dugulás elhárítás mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás 6.kerület eldugult mosogató szifon lefolyótisztítók wc dugulás mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás házilag eldugult mosdó duguláselhárítása mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás VII.kerület vízvezeték dugulás megszüntetése duguláselhárító eldugult mosogató esővíz olcsó duguláselhárítás lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XII.kerület dugulás elhárítás Budapest tisztító idom duguláselhárítás 7.kerület búraszifon lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás X.kerület Árak duguláselhárítás XXII.kerület vízvezeték szerelés mosogató lefolyó mosogatógép csatornatisztítás házilag kellemetlen szagok csatornaszag vízvezeték szerelő wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XVIII.kerület Lefolyótisztító mosogató lefolyó dugulás mosdó dugulása csatornaszag megszüntetése csatorna dugulás elhárítás dugulás Budapest duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás lefolyó csőtisztító spirál csőtörés duguláselhárítás Csepel lefolyó dugulás megszűntetése Budapest wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás XV.kerület lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XI.kerület nedves törlőkendő Eldugult mosogató duguláselhárítása akciós duguláselhárítás duguláselhárítás árak mosogató duguláselhárítás csatornakamerázás lefolyó dugulás okai duguláselhárítás IV.kerület mosogató duguláselhárítás házilag Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás XX.kerület szennyvíz bekötés Dugulás elhárítás dugulások Eldugult WC duguláselhárítása bűzelzáró padló lefolyó dugulás duguláselhárítás azonnal mosogató dugulás eldugult mosdó duguláselhárítás fix áron Duguláselhárítás Budapest olcsó csatornatisztítás padlóösszefolyó csatornaszellőztetés csatornatisztítás duguláselhárítás ár Eldugult WC csatorna csőtörés padlószifon Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás Budapesten mosdó duguláselhárítás XVII.kerület wc duguláselhárítás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés