Helytakarékos mosogató szifon utólagos beépítése

Kevés a hely a mosogató alatti szekrényben?
Útban van a mosogató szifon? Nem fér be a szemetes?
Cseréltesse le régi szifonját helytakarékos mosogató szifonra


Cserélje ki helypazarló szifonját a mosogató alatti tér jobb kihasználása érdekében!

Gyakorta előforduló probléma, hogy a gyakran használt mosogató alatti szekrényünkben kevés a hely. Mivel a családok többsége a mosogató alatti részt használja háztartási szemét gyűjtésére és ideiglenes tárolására. Sokszor már nem marad elég hely a szemetes kuka mellett egyéb használati eszközök vagy tisztító vegyszerek tárolására. Amikor valaki kihúzható fiókot vagy kényelmes és praktikus kosarat szeretne használni abban az esetben is útban van a régi típusú búra vagy cső szifon.

Helytakarékos mosogató szifon mosogatóhozErre a problémára jelent nagyszerű megoldást a helytakarékos mosogató szifon használata. A megoldás, mint minden remek dolog egyszerű. Egy könyökös és hollandi csatlakozással ellátott vízszintes cső szakasszal rögtön, a mosogató leeresztő szelepére csatlakozva a mosogató szekrény hátsó fala felé elindulva átkerül a szifon bűzzáró része a falban lévő lefolyócső közelébe. Így teljesen megváltozik a szifon helye és rengeteg hely szabadul fel a szekrényben. Ezáltal átláthatóbb és rendezhetőbbé válik a szekrény belső tere.


A helytakarékos mosogató szifon használata más előnnyel is jár a régi búra szifonokkal szemben. Mivel kialakításának köszönhetően csőszifon ezért használat során nehezebben rakódik le benne a mosogatás során lefolyóinkba jutó sűrű zsíros mosogató lé. Mivel teljes keresztmetszetben tud áthaladni rajta a víz és nincsenek benne szűk járatok, nem lassítja a szennyvíz elfolyását. Ezért ritkábban fog kialakulni lefolyó dugulás .

 

Mosogató szifon helytakarékosA helytakarékos mosogató szifonok között van olyan kialakítású is ami rendelkezik egy értékgyűjtő kanállal ami megfizethetetlen, ha mosogatás közben, kedvelt és nagy becsben tartott gyűrünk esetleg fülbevalónk a mosogatón keresztül a lefolyóba esik. Ez a tisztító kazetta felfogja és nem engedi tovább a számunkra felbecsülhetetlen értékeket. Nagy előnye hogy szerszám nélkül kiemelhető ellenőrizhető és nem utolsó sorban házilag is tisztítható.
A helytakarékos mosogató szifont szükség esetén ki lehet egészíteni mosogatógép csatlakozóval, ami lehetővé teszi mosó vagy mosogatógép csatlakozását. Így könnyen nagyobb átalakítás és falbontás nélkül csatlakoztathatjuk mosógépünket a csatorna hálózatra.

Amennyiben szeretne otthonába helytakarékos szifont beszereltetni kérem hívja az alábbi számot

+36 20 9 420 586  Nyári Zoltán

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés