Gyorsszolgálat

Duguláselhárító gyorsszolgálat

Több mint húsz év szakmai tapasztalatával vállaljuk a kisebb vízszerelő munkák (wc csere, csapok javítása, mosogató – mosogatógép bekötését) mellett a nagyobbakat is, fűtéskorszerűsítés, fürdőszoba felújítás, víz és csatorna strangok cseréjét.

Épületgépész családi vállalkozásként lakás, családi ház, iroda, társasház, raktár tejleskörű víz – gáz – fűtésszerelő munkáinkra garanciát adunk.

Víz gáz fűtésszerelő és csatornatisztító gyorsszervíz

Víz gáz fűtésszerelő, duguláselhárító gyorsszolgálatunk továbbá társasházak részére víz –csatorna vezetékek felülvizsgálatait, csőtörések elhárítását gyors kiszállással és munkavégvéssel.

Gyorsszolgálat tevékenységi területünk Budapest és Pest Megye.

Víz – gáz – fűtésszerelő karbantartási ügyeletet vállalunk átalánydíjas konstrukcióban is.

Ezen tevékenységünk mellett NON STOP elérhető a duguláselhárító gyorsszolgálatunk lakossági és üzleti partnereinknek is. Célunk, hogy felkészült vízvezeték szerelő csapatunk egy órán belül megkezdhesse a hibás víz – csatornahálózat felderítését és javítását. A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk, hétvégén, illetve ünnepnapokon is! Ha olyan hibát észlel, ami csöpögéssel,víz folyással, szennyvíz visszaáramlással, elöntéssel vagy erős kellemetlen csatorna szaggal jár, mindenképpen kérje vízszerelő szakember tanácsát, segítségét!
Ezekben az esetekben javasolt a vízelzáró főcsap kizárása, Nyári Zoltán vagy Nyári Tibor víz – csatorna szerelő megkeresése.

Budapesti dugulás elhárító és csatornatisztító gyorsszolgálat

A mosogató, a vécé, a mosdó, a fürdőkád vagy a zuhanyzó dugulása kellemetlen probléma, amelytől jobb minél előbb megszabadulni. Egyrészt azért, mert ha elhanyagoljuk, később komolyabb gondokkal nézhetünk szembe; másrészt pedig, a lefolyón el nem távozó víz a benne úszkáló szennyeződések, ételmaradékok miatt kellemetlen szagot is áraszthat, illetve baktériumok táptalajául szolgálhat. Ilyenkor érdemes megpróbálkoznunk a probléma azonnali elhárításával: alkalmazhatunk néhány házi praktikát, illetve igénybe vehetjük egy duguláselhárító gyorsszolgálat segítségét.

duguláselhárító gyorsszerviz BudapestenA dugulás okai és kezelése gyorsan

A vécé, a mosdó, a kád vagy a mosogató dugulását általában a lefolyóban rekedt valamilyen szennyeződés, például ételmaradék, hajszál, mosószer- vagy mosogatószer-maradvány okozza. Számos olyan szer van jelen szinte minden háztartásban, amely alkalmas a dugulás megszüntetésére. Érdemes kipróbálnunk ezeket, mielőtt kihívnánk a duguláselhárító gyorsszolgálatot. Alkalmazhatunk például szódabikarbónát, sütőport, trisót, bóraxot, ecetet vagy citromsavat. Öntsük őket a lefolyóba, hagyjuk hatni akár egy egész éjszakán át, végül öblítsük át a csövet forró, majd hideg vízzel. Ha viszont ezzel nem sikerült elérni a kívánt eredményt, hívjuk ki a gyorsszervizt, amely éjjel-nappal végez csatornatisztítást gyors kiszállással társasházak, lakások és családi házak részére.

Kültéri csatornatisztítás – gyorsszerviz

viz-gaz-futes-dugulas-szerviz

Csatornatisztítás éjjel-nappal, gyorsszerviz Budapesten

Képzett és rutinos vízvezeték-szerelőként gyors kiszállással, non-stop vállalok csatornatisztítást, duguláselhárítást; így bátran hívhat, ha eldugult a vécé, a mosogató, a mosdó, a zuhanyzó vagy a fürdőkád. Budapesten belül bárhová azonnal kimegyek, és rövid időn belül elhárítom a dugulást társasházi lakásában vagy családi házában. Pontosan és megbízhatóan dolgozom, illetve garanciát vállalok a munkámra. Ha duguláselhárító gyorsszolgálatra van szüksége, hívjon most, és ismertesse a problémát, amilyen pontosan csak tudja. Ezzel megkönnyíti a munkámat, így a dugulás elhárítása gyorsabban megtörténhet.

Elégedett meglévő ügyfeleink véleményei alapján korrekt hozzáállás, szakszerű, gyors hibaelhárítás jellemez minket.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés