Fürdőszobai szifonok

ELDUGULT MOSDÓ KÁD DUGULÁS ELHÁRÍTÁS 

Fürdőszobai szanitereink szuez szifon dugulását a lefolyóba került kozmetikai tisztálkodó szereken és a hajszálakon kívül az esetlegnem megfelelő kivitelezési munkálatok is okozhatják. Ezt az Épületek csatornázásáról szóló MSZ 04-134-1991-es szabvány 2. pontja rögzíti a padlóösszefolyók kialakításának előírásait. Ugyan ezen szabvány kimondja még, hogy a „rendeltetésszerű használatból eredő nagy mennyiségű túlfolyó, felmosó vizek elvezetésére padlóösszefolyót kell beépíteni”, más néven Szuez szifont. A padló szifon a szennyvizet és a kisebb darabos szennyet átengedik, de a csatornagázok visszaáramlását már nem. Az ágvezetékekben kialakuló vízzsákoknak követelményként megfelelő méretűnek kell lennie, hogy az elvezetendő szenny átvezethető legyen, de a gyakran kialakuló nyomásingadozás miatt ne tudja leszívni a benne lévő vizet, így akadályozva meg, hogy a bűz és a csatorna gázok az épületbe jussanak.

Gyakori hiba, hogy ezen szifonokat nem építik be, biztosítva, hogy – a padló burkolat kialakításánál a ne kelljen a lejtésre figyelni – vízszintes felületet kapjanak. Ilyenkor a fürdőszobai csőrepedések, vagy használati tárgyak meghibásodásánál a felgyülemlett víz nem tud elfolyni, ezzel komoly károkat okozva nálunk, illetve az alattunk lévőknek. A rendszeres és megfelelő karbantartási munkálatok elvégzése így rendkívül fontos, valamint a kisebb dugulásokat is elháríthatjuk. Ezeket a munkákat magunk is elvégezhetjük, az eldugult kád dugulásánál a lefolyót meleg vízzel mossuk át, és ha szükséges alkalmazzunk lefolyótisztító granulátumot, ügyelve a hatóidő betartására. A padlóösszefolyó dugulás elhárításánál bevethetjük még a zuhanycsövet is, a zuhanyrózsa fejét egyszerűen eltávolítva, a csövet dugjuk a Szuez szifonba, és mossuk át vele a csöveket, ezt a technikát alkalmazhatjuk a kád szifon dugulásánál, illetve a zuhany szifon duguláselhárításánál is. Ha dugulási problémánkon ez sem segít, a magunk által végzett dugulás elhárítással azonnal hagyjunk fel, és forduljunk szakemberhez! Dugulás elhárító mestereink kedvező áron, és ingyenes kiszállással, 72 órás garanciával vállalják mosdó dugulásának megszüntetését.

Padlóösszefolyó tisztítása a fürdőszobában

Mosdó – kád szifonjaink rendszeres karbantartást igényelnek, bízza ránk a piszkos munkát

Eldugult a fürdőszobai szifon?

Ha kellemetlen szagok terjengnek a tisztálkodó helyiségben, mi tudunk segíteni!

A lefolyó tisztítás nagyon fontos a higiénia és a komfortérzet fenntartása szempontjából. Senki sem érzi kényelmesnek az olyan helyiségben való zuhanyzást, kézmosást, amit eláraszt a csatornaszag. Még rosszabb, ha megfelelő szellőztetési lehetőségek híján az egész lakásra átterjed a rettenetes bűz.

A szuez szifonok eltömődése nem csak élhetetlenné teheti otthonát, de csökkenti ingatlanja értékét is, ha nem orvosolja a problémát!

De ne féljen, mi segítünk Önnek a lefolyó tisztításban:

  • Felmérjük a területet
  • Kiváló szakembereink korszerű eszközökkel elhárítják a dugulást
  • A sikeres lefolyótisztítás után ellátjuk karbantartási tanácsokkal, hogy elejét vehesse az újabb dugulásnak

Hívjon minket, hogy otthonában újra a tisztaság és a jó illatok legyenek a meghatározó elemek. A padlóösszefolyók dugulásának elhárítását nálunk kedvező árakon veheti igénybe a hét minden napján.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Kád szifon - padóösszefolyó tisztítás

Eldugult padlóösszefolyó tisztítás, kád és zuhany szifon duguláselhárítása

Címkék

vízvezeték eldugult mosogató szifon mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás olcsón padlóösszefolyó Eldugult WC csőtisztító spirál Eldugult WC duguláselhárítása dugulás elhárítása mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás bontás nélkül wc duguláselhárítás duguláselhárítás azonnal csatornaszag dugulás elhárítás Budapest eldugult padlóösszefolyó Wc dugulás megszüntetése búraszifon vízvezeték szerelés akciós duguláselhárítás Dugulás elhárítás duguláselhárítás III.kerület mosdó lefolyó dugulás szennyvíz bekötése bűzelzáró lefolyó duguláselhárítás szennyvízhálózat duguláselhárítás XV.kerület lefolyó tisztítása házilag wc dugulás Lefolyótisztító szer mosogatógép mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás 7.kerület mosdó dugulása Lefolyótisztítás duguláselhárítás fix áron mosogató lefolyó esővíz duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XIV.kerület lefolyó dugulás okai olcsó duguláselhárítás szennyvíz bekötés csatornaszellőztetés Árak duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XII.kerület lefolyótisztítás otthon csőtörés mosdó mosogató duguláselhárítás Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás duguláselhárítás 6.kerület társasház csatorna dugulás elhárítás csatornakamerázás dugulások duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület mosogató dugulás csatornatisztítás lefolyó vízvezeték szerelő lefolyótisztítók lefolyó dugulás Lefolyótisztítás házilag Lefolyótisztító mosogató lefolyó tisztítása padló lefolyó dugulás mosdó dugulása ellen lefolyó dugulás megszűntetése csatornatisztítás házilag duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás II.kerület wc duguláselhárítás házilag csatornaszag megszüntetése nedves törlőkendő eldugult mosdó duguláselhárítása eldugult mosogató duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás Budapesten duguláselhárító csatorna csőtörés Duguláselhárítás Budapest dugulás Budapest csatorna dugulás padlószifon duguláselhárítás házilag mosogató duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XIX.kerület wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás árak lefolyó lejtése kellemetlen szagok duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás I.kerület csatorna tisztítás duguláselhárítás XVIII.kerület dugulás megszüntetése Lefolyótisztítás Budapest dugulás wc csésze lefolyó tisztítás olcsó csatornatisztítás dugulás wc duguláselhárítás V.kerület Budapest duguláselhárítás X.kerület szennyvízcsatorna wc lefolyó dugulás megszüntetése tisztító idom mosogató dugulás házilag duguláselhárítás ár duguláselhárítás falbontás nélkül mosdó lefolyó dugulás megszűntetése eldugult mosdó duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XIII.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés