Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

Fürdőszobai szifonok

ELDUGULT MOSDÓ KÁD DUGULÁS ELHÁRÍTÁS 

Fürdőszobai szanitereink szuez szifon dugulását a lefolyóba került kozmetikai tisztálkodó szereken és a hajszálakon kívül az esetlegnem megfelelő kivitelezési munkálatok is okozhatják. Ezt az Épületek csatornázásáról szóló MSZ 04-134-1991-es szabvány 2. pontja rögzíti a padlóösszefolyók kialakításának előírásait. Ugyan ezen szabvány kimondja még, hogy a „rendeltetésszerű használatból eredő nagy mennyiségű túlfolyó, felmosó vizek elvezetésére padlóösszefolyót kell beépíteni”, más néven Szuez szifont. A padló szifon a szennyvizet és a kisebb darabos szennyet átengedik, de a csatornagázok visszaáramlását már nem. Az ágvezetékekben kialakuló vízzsákoknak követelményként megfelelő méretűnek kell lennie, hogy az elvezetendő szenny átvezethető legyen, de a gyakran kialakuló nyomásingadozás miatt ne tudja leszívni a benne lévő vizet, így akadályozva meg, hogy a bűz és a csatorna gázok az épületbe jussanak.

Gyakori hiba, hogy ezen szifonokat nem építik be, biztosítva, hogy – a padló burkolat kialakításánál a ne kelljen a lejtésre figyelni – vízszintes felületet kapjanak. Ilyenkor a fürdőszobai csőrepedések, vagy használati tárgyak meghibásodásánál a felgyülemlett víz nem tud elfolyni, ezzel komoly károkat okozva nálunk, illetve az alattunk lévőknek. A rendszeres és megfelelő karbantartási munkálatok elvégzése így rendkívül fontos, valamint a kisebb dugulásokat is elháríthatjuk. Ezeket a munkákat magunk is elvégezhetjük, az eldugult kád dugulásánál a lefolyót meleg vízzel mossuk át, és ha szükséges alkalmazzunk lefolyótisztító granulátumot, ügyelve a hatóidő betartására. A padlóösszefolyó dugulás elhárításánál bevethetjük még a zuhanycsövet is, a zuhanyrózsa fejét egyszerűen eltávolítva, a csövet dugjuk a Szuez szifonba, és mossuk át vele a csöveket, ezt a technikát alkalmazhatjuk a kád szifon dugulásánál, illetve a zuhany szifon duguláselhárításánál is. Ha dugulási problémánkon ez sem segít, a magunk által végzett dugulás elhárítással azonnal hagyjunk fel, és forduljunk szakemberhez! Dugulás elhárító mestereink kedvező áron, és ingyenes kiszállással, 72 órás garanciával vállalják mosdó dugulásának megszüntetését.

Padlóösszefolyó tisztítása a fürdőszobában

Mosdó – kád szifonjaink rendszeres karbantartást igényelnek, bízza ránk a piszkos munkát

Eldugult a fürdőszobai szifon?

Ha kellemetlen szagok terjengnek a tisztálkodó helyiségben, mi tudunk segíteni!

A lefolyó tisztítás nagyon fontos a higiénia és a komfortérzet fenntartása szempontjából. Senki sem érzi kényelmesnek az olyan helyiségben való zuhanyzást, kézmosást, amit eláraszt a csatornaszag. Még rosszabb, ha megfelelő szellőztetési lehetőségek híján az egész lakásra átterjed a rettenetes bűz.

A szuez szifonok eltömődése nem csak élhetetlenné teheti otthonát, de csökkenti ingatlanja értékét is, ha nem orvosolja a problémát!

De ne féljen, mi segítünk Önnek a lefolyó tisztításban:

  • Felmérjük a területet
  • Kiváló szakembereink korszerű eszközökkel elhárítják a dugulást
  • A sikeres lefolyótisztítás után ellátjuk karbantartási tanácsokkal, hogy elejét vehesse az újabb dugulásnak

Hívjon minket, hogy otthonában újra a tisztaság és a jó illatok legyenek a meghatározó elemek. A padlóösszefolyók dugulásának elhárítását nálunk kedvező árakon veheti igénybe a hét minden napján.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Kád szifon - padóösszefolyó tisztítás

Eldugult padlóösszefolyó tisztítás, kád és zuhany szifon duguláselhárítása

Címkék

csatornakamerázás duguláselhárítás XVI.kerület dugulások olcsó duguláselhárítás Lefolyótisztítás házilag csatornaszellőztetés mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás azonnal vízvezeték szennyvíz bekötés lefolyótisztítás otthon padlószifon csatorna dugulás elhárítás wc duguláselhárítás házilag duguláselhárító kellemetlen szagok Lefolyótisztító vízvezeték szerelés szennyvízhálózat lefolyó dugulás Lefolyótisztító szer csőtisztító spirál csatorna tisztítás tisztító idom duguláselhárítás 7.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás IX.kerület csatornaszag megszüntetése dugulás Budapest duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás ár eldugult mosogató szifon Eldugult mosogató duguláselhárítása szennyvíz bekötése Eldugult WC padlóösszefolyó lefolyó dugulás megszűntetése wc duguláselhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XIV.kerület Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás XVIII.kerület csőtörés csatornatisztítás házilag mosogató lefolyó tisztítása wc dugulás padló lefolyó dugulás lefolyótisztítók dugulás megszüntetése mosogató dugulás házilag duguláselhárítás X.kerület mosogató lefolyó dugulás lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás Csepel Dugulás elhárítás duguláselhárítás Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XXII.kerület búraszifon lefolyó duguláselhárítás bontás nélkül eldugult mosdó mosdó duguláselhárítás házilag Wc dugulás megszüntetése esővíz mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXI.kerület Árak dugulás elhárítása duguláselhárítás árak mosogató dugulás mosogatógép eldugult padlóösszefolyó bűzelzáró lefolyó tisztítás olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás Budapesten mosdó dugulása ellen duguláselhárítás 10. ker csatorna csőtörés Budapest duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás VIII.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése dugulás elhárítás Budapest Lefolyótisztítás mosdó dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XX.kerület eldugult mosogató csatornatisztítás mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás fix áron wc csésze duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás házilag nedves törlőkendő lefolyó duguláselhárítás dugulás wc wc lefolyó dugulás duguláselhárítás VI.kerület lefolyó tisztítása házilag mosogató lefolyó duguláselhárítás olcsón vízvezeték szerelő társasház Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás V.kerület mosogató szennyvízcsatorna akciós duguláselhárítás duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás IV.kerület csatorna dugulás duguláselhárítás III.kerület csatornaszag mosdó dugulása lefolyó lejtése duguláselhárítás XII.kerület lefolyó dugulás okai duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás XIX.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés