esővíz csatorna tisztítás

Esővíz csatorna tisztítás

esővíz csatorna tisztítás

Eldugult esővíz csapadékvíz-csatornák tisztítása

Zavaró dugulás nemcsak a lakásban keletkezhet, hanem kültéren is. Gyakran okoz problémát például a szennyvíz- vagy a csapadékvíz-csatornarendszer eldugulása. Ezekben az esetekben ugyanúgy kell eljárni, mint a háztartási dugulásnál: minél hamarabb gondoskodni kell az eldugult csapadékvíz-csatorna megtisztításáról, megelőzve ezzel a komolyabb problémákat. Az esővíz csatorna vagy az esővízlefolyó duguláselhárítása során eltávolítjuk a csőrendszerből az abban megakadt szennyeződéseket. Ezek lehetnek például növényi részek, ágak, levelek, termések is.

A duguláselhárítást általában nagy nyomású vízzel végezzük

A művelet során fel kell térképezni a hiba okát, majd a megfelelő eszköz kiválasztásával rövid időn belül megkezdeni az esővíz duguláselhárítását. Nemcsak családi házak, hanem üzemi területek, társasházak csapadékvíz-csatornáinak megtisztítását és rendszeres ellenőrzését is vállaljuk: utóbbi igénybevételével megelőzhetők az esetleges dugulások. Egyszerűbb és gazdaságosabb előre gondolkozni, hiszen a dugulás kockázatának kiküszöbölése mindig kevesebbe kerül, mint egy már komollyá vált probléma elhárítása. A csapadékvíz-csatorna duguláselhárítását egy helyszíni felmérést követően, egy megfelelő típusú és teljesítményű tisztítóberendezéssel hajtjuk végre. A csatorna kitisztítható például nagynyomású vízzel: ehhez az eldugult csőszakaszba egy dupla acélköpenyes tömlőt helyezünk a folyásiránynak megfelelően. A tömlő végén található tisztítófejből áramlik a víz nagy nyomással a csatornába, amely fellazítja, majd kimossa a szennyeződést. Ezután a cső egy hidraulikus mechanika segítségével húzódik vissza a csatornából. A dugulás megszüntetéséhez egyes esetekben különböző nagynyomású tisztító fejeket használunk.

A veszélyes anyagnak minősülő szennyeződések kezeléséhez engedély szükséges

Az esővíz csatornába nemcsak növényi részek, hanem iszapszerű hulladékok és veszélyes anyagok is kerülhetnek: az ezekkel kapcsolatos tevékenységekhez hivatalos engedélyre van szükség. Csak olyan duguláselhárítással foglalkozó vállalkozóra vagy cégre érdemes bíznia a hasonló szennyeződések eltávolítását, amely rendelkezik a szükséges engedélyekkel. Ha az esővíz csatorna kitisztítására keres szakembert, vegye fel velem a kapcsolatot most bizalommal!

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Esővíz és capadékvíz csatorna tisztítás Budapest

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés