Csotisztito Spiral

Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü

Csotisztito Spiral

Kézi csőtisztító spirál használata

A házi dugulás elhárítás során nagyon jó szolgálatot tehet a csőtisztító spirál, ami gyakorlatilag elengedhetetlen alkatrésze, eszköze háztartásunknak. Ezt a speciális kiképzésű szerszámot barkácsboltokban, szaküzletekben találhatjuk meg. A jelentősen eldugult lefolyó tisztítását nagyban megkönnyítheti a spirál alkalmazása, amely akár a falon belüli lefolyó csőrendszert is képes karban tartani, tisztává varázsolni. A csőtisztító spirál eltérő méretekben kapható, de nagy általánosságban házi dugulástechnikai célokra az 1-2 méteres darabok éppen tökéletesek.

 A kitakarításra ítélt lefolyóba lassan, óvatosan vezessük be a csőtisztító spirált. Ha ezzel megvagyunk, akkor jöhet a hajtókar felhelyezése, majd a tekerés-csavarás. A spirál a körkörös mozgásának hála alaposan letakarítja, levakarja a lefolyó oldalára tapadt, ragadt, lerakódott szennyeződéseket. Minden egyes újabb tisztítási metódus előtt érdemes a rendszert felengedni forró vízzel, így gyorsabban, egyszerűbben, gördülékenyebben fog menni a munkafolyamat.

Azért, mint minden otthoni módszernek, ennek is van némi árnyoldala. Csak azoknak javasolható ez az energiaigényes megoldás, akiknek elegendő az 1-2 méter hosszúságú spirál, hiszen egy ilyen készlet, szett gyakorlatilag többe kerül, mintha szakembert hívnánk, aki speciális, profi eszközökkel pár pillanat alatt orvosolhatja a dugulásos problémáinkat. Ráadásul a csőtisztító spirál gyakorlat nélkül nem használható túlságosan könnyedén… Ha nem rendelkezünk megfelelő tapasztalattal, akkor bizony akár károkat is okozhatunk mondjuk a zománcozott WC-ben, ami egyébként gyakorlat ide, technika oda még így is előfordulhat. Ám a lényeg, hogy érdemes kicsit barátkozni ezzel az eszközzel. A használatot követően lényeges, hogy alaposan tisztítsuk meg a spirált, adott esetben fertőtlenítsük is le, és mindenképpen szakszerűen, precízen tároljuk. Ha a fenti javaslatokat betartjuk, akkor garantálható a csőtisztító spirál hosszú élettartama, s a minőségének a megtartása.

Hihetetlen, de mégis létezik sok olyan dugulás, ahol a csőtisztító spirál már kevés, ilyenkor csakis a duguláselhárító mester segíthet. Hívjon bizalommal: 06 20 9420 586

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés