Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

Eldugult a mosogató, mit csináljak?

Megnehezíti a konyhai munkát, a főzést és a mosogatást, ha a mosogatómedencébe engedett víz nehezen vagy egyáltalán nem folyik le. Ráadásul, ha az ételmaradékokkal és más szennyeződésekkel teli víz a felszínen marad, egy idő után kellemetlen szag kezdhet terjengeni a lakásban, sőt, a szennyeződésekben kórokozók is megtelepedhetnek. A mosogató eldugulását általában a lefolyóban, a szifonban vagy a cső egy távolabbi szakaszán összegyűlt szennyeződések – ételmaradékok, mosogatószer-maradványok, a mosogatószivacsról leszakadt kis darabok vagy vízkő – okozza. 

Eldugult a mosogató mit csináljakElőzze meg a dugulást

Annak érdekében, hogy mindezek ne jussanak be a csőbe, használjon szűrőt, és annak tartalmát rendszeresen dobja ki a kukába. Nagyon piszkos tányérokat ne helyezzen a mosogatóba: az ételmaradékot mindig kaparja le, és ürítse a szemetesbe. A mosogatás után a szennyszűrő kosáron fennakadt szennyeződésekre ne folyasson vizet, hogy azok eltűnjenek; húzzon gumikesztyűt, és távolítsa el őket, majd dobja ki. Ha a szennyeződés már távolabbra is eljutott, és a műanyag vagy krómozott szifonba került, azt le kell szerelni és kitisztítani.

Ezt a tevékenységet csak fokozott odafigyeléssel, óvatosan és megfelelő szerszámokkal végezze, nehogy az egyes alkatrészek megrepedjenek. Ha attól fél, hogy a szétszerelés során megsértheti a csöveket, inkább hívjon vízszerelőt.

A mosogató szifon eltávolítása

A szifonokat a szorítógyűrű gyengéd letekerésével távolíthatjuk el – azonban azokat sose feszegessük; ha beragadtak, bízzuk a dolgot szakemberre. Ha sikerült leválasztani a szifont, tisztítsuk ki: szedjük ki belőle az ételmaradékokat és más szennyeződéseket, majd – például ecettel – távolítsuk el a vízkövet. Ha azt tapasztaljuk, hogy a szifon elöregedett vagy megrepedt, ne szereljük vissza, hanem vigyük el egy szaküzletbe, és kérjünk egy ugyanolyat. Ha a fenti munkafolyamatokhoz nincs kedvünk vagy időnk, hívjunk ki egy duguláselhárító szakembert, és adjuk át neki a feladatot.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Eldugult mosogató duguláselhárítás!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

duguláselhárítás III.kerület búraszifon mosdó mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület Budapest Duguláselhárítás Budapest csatornaszag mosogató lefolyó dugulás mosdó lefolyó dugulás Lefolyótisztítás házilag eldugult mosdó duguláselhárítása csatorna dugulás elhárítás lefolyó duguláselhárítás XII.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás 6.kerület vízvezeték eldugult mosogató Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás 10. ker mosogató dugulás duguláselhárítás XVI.kerület szennyvíz bekötése duguláselhárítás VI.kerület dugulás Lefolyótisztítás csatornakamerázás duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás VII.kerület bűzelzáró duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül csatornatisztítás mosogatógép duguláselhárítás IX.kerület Eldugult WC mosdó dugulása ellen duguláselhárítás házilag dugulás wc dugulás megszüntetése wc duguláselhárítás házilag csőtisztító spirál kellemetlen szagok lefolyótisztítás otthon csatorna dugulás mosogató duguláselhárítás házilag wc duguláselhárítás duguláselhárítás Csepel lefolyó duguláselhárítás mosogató lefolyó eldugult mosdó duguláselhárítás V.kerület dugulás Budapest Eldugult WC duguláselhárítása eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás ár duguláselhárítás árak lefolyótisztítók duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás IV.kerület csatornaszellőztetés Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XI.kerület Lefolyótisztító lefolyó dugulás megszűntetése akciós duguláselhárítás duguláselhárítás duguláselhárítás bontás nélkül Lefolyótisztítás Budapest szennyvízhálózat duguláselhárítás I.kerület csatorna tisztítás duguláselhárítás XV.kerület mosogató lefolyó tisztítása Árak duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó lejtése duguláselhárítás Budapesten szennyvízcsatorna Dugulás elhárítás mosogató csatornatisztítás házilag duguláselhárítás azonnal mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XXII.kerület vízvezeték szerelés csőtörés duguláselhárítás XIX.kerület padlószifon duguláselhárítás II.kerület duguláselhárító mosogató dugulás házilag padló lefolyó dugulás mosdó dugulása duguláselhárítás VIII.kerület wc lefolyó dugulás szennyvíz bekötés lefolyó dugulás okai wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás olcsón padlóösszefolyó társasház eldugult mosogató szifon csatornaszag megszüntetése esővíz duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó tisztítása házilag tisztító idom lefolyó dugulás olcsó csatornatisztítás dugulás elhárítása olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás X.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása dugulások dugulás elhárítás Budapest wc csésze nedves törlőkendő csatorna csőtörés vízvezeték szerelő lefolyó tisztítás wc dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés