Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

Eldugult a mosdó mit csináljak?

Mit csináljunk ha eldugult a mosdó?

Kényelmetlenné teszi a reggeli készülődést vagy az esti mosakodást, ha a mosdókagylóban nem folyik le rendesen a víz; ha csak nagyon lassan, vagy egyáltalán nem távozik. A mosdó dugulásának elhárítását célszerű minél hamarabb elkezdeni, hogy a dugulás ne okozhasson kárt a csövekben, illetve ne kezdjenek el kellemetlen szagok terjedni a fürdőszobában vagy akár az egész lakásban.

 

Mosdó duguláselhárítása

A mosdó dugulásának gyakori okai

A dugulást általában a mosdó lefolyójába vagy szifonjába került valamilyen szennyeződés, például hajszálak, bőrdarabok, vízkő, tisztító- vagy tisztálkodószer-maradványok, szappan- vagy fogkrémmaradékok okozhatják. A legjobb megoldás a megelőzés: tegyen egy fém vagy műanyag szűrőt a lefolyóra, és azt rendszeresen ürítse. Illetve, ha a mosdókagyló felett mos hajat, vág körmöt vagy borotválkozik, mindig ügyeljen rá, hogy a haj- és szőrszálak és körömdarabkák ne folyhassanak le. Ne használjon az indokoltnál több vegyszert sem; ezzel nemcsak a dugulást előzheti meg, de környezetét is kíméli. A már fennálló problémát különböző házi praktikákkal vagy egy duguláselhárítással is foglalkozó vízvezeték-szerelő szakember segítségével háríthatja el. Válassza az utóbbi megoldást, ha gyors megoldásra van szüksége, nem szívesen turkálna a szennyeződések között, a probléma gyakran megjelenik, vagy már régóta fennáll, illetve, ha a dugulást csak a mosdó szétszerelésével lehetne megoldani.

Eldugult a mosdó? Segítünk!

Duguláselhárítás: 06-20-942-0586Duguláselhárító Mester: +36-20-9-420-586

 

Eldugult mosdóEldugult mosdó

Szódabikarbóna és ecet

Eldugult a mosdó mit csináljak? Amennyiben a dugulás még nem olyan komoly, tehát például a víz lefolyik, csak lassabban, próbálkozzon meg néhány egyszerű otthoni megoldással. Folyasson pár percig forró vizet a lefolyóba, vagy forraljon vizet a konyhában, és öntse egy lábasból a mosdóba. Ha ez nem segít, szórjon szódabikarbónát vagy sütőport a lefolyóba, majd öntsön rá ecetet, citromsavat vagy citromlevet, amíg pezsegni nem kezd. Hagyja hatni néhány órán át a keveréket, majd folyasson forró, aztán pedig hideg vizet a csapból. Ha ez sem szünteti meg a dugulást, lehet, hogy a szifonban gyűlt össze a szennyeződés, de az is előfordulhat, hogy a cső egy későbbi szakaszában, akár a közös csatornában keletkezett az elzáródás. Ekkor már mindenképp szakember segítségére van szükség, hiszen csak ő rendelkezik olyan eszközökkel – csőgörénnyel, nagynyomású mosóval, csatornakamerával –, amelyek a távolabb található dugulást is fel tudják térképezni, illetve elhárítani.

 

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

vízvezeték mosdó duguláselhárítás XXI.kerület mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás Csepel Eldugult WC szennyvíz bekötés lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XVIII.kerület csatornatisztítás házilag duguláselhárítás árak mosdó lefolyó dugulás Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás VII.kerület dugulás wc wc lefolyó dugulás megszüntetése eldugult mosogató eldugult mosogató szifon mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XXIII.kerület szennyvízcsatorna kellemetlen szagok duguláselhárítás II.kerület bűzelzáró mosogató lefolyó duguláselhárítás ár mosogatógép Lefolyótisztító mosogató duguláselhárítás szennyvízhálózat dugulások duguláselhárítás XVII.kerület wc csésze akciós duguláselhárítás lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás házilag duguláselhárítás bontás nélkül csatornatisztítás duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XIX.kerület csatorna dugulás tisztító idom Lefolyótisztítás Budapest wc lefolyó dugulás eldugult mosdó lefolyó tisztítása házilag Dugulás elhárítás Lefolyótisztítás házilag csatorna tisztítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csatornaszellőztetés eldugult padlóösszefolyó Duguláselhárítás Budapest csőtisztító spirál csatornaszag megszüntetése Budapest duguláselhárítás falbontás nélkül lefolyótisztítók duguláselhárítás XXII.kerület lefolyó lejtése padló lefolyó dugulás wc dugulás nedves törlőkendő lefolyó dugulás elhárítás dugulás elhárítása mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XV.kerület vízvezeték szerelés szennyvíz bekötése Árak társasház dugulás Budapest duguláselhárítás Budapesten mosdó dugulása duguláselhárítás VIII.kerület mosogató dugulás házilag Lefolyótisztítás duguláselhárítás XII.kerület csatornaszag duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás V.kerület vízvezeték szerelő duguláselhárítás IX.kerület mosdó dugulása ellen duguláselhárítás III.kerület esővíz dugulás duguláselhárítás azonnal Wc dugulás megszüntetése olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás fix áron lefolyó dugulás okai csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás IV.kerület Lefolyótisztító szer csatornakamerázás olcsó duguláselhárítás padlószifon padlóösszefolyó lefolyó mosogató dugulás csőtörés duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárító búraszifon duguláselhárítás 7.kerület wc duguláselhárítás házilag lefolyó tisztítás Eldugult WC duguláselhárítása eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás 10. ker mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás dugulás megszüntetése wc duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás XX.kerület dugulás elhárítás Budapest lefolyó duguláselhárítás csatorna csőtörés lefolyó dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés