Mosogató szifon dugulás

Mosogató szifonok mosogatógép eldugulása

Mosogató szifon dugulás

Duguláselhárítás sokszor elkerülhetetlen ezért duguláselhárító szakembereink a hét minden napján dolgoznak

Mosogató szifon, mosogatógép eldugulása

A mindennapi élet során a folyamatosan adódhatnak a ház körül problémák. Talán a leggyakoribb, amivel már minden háziasszony találkozott, a mosogató rendszeres eldugulása.Ez a probléma sajnos több alkalommal is felléphet, ilyenkor el kell gondolkoznunk azon, hogy mit is érdemes tennünk annak érdekében, hogy ez a probléma többször ne bonyolítsa meg a napjainkat. Mivel a mosogató általában napi használatban van egy háztartás vezetése során, így mindig nagyon fontos, hogy tökéletes állapotban, folyamatosan rendelkezésre álljon.

 

Mosogatógép eldugulása, dugulás megelőzése

Amennyiben mosogató gépet is használunk, fontos, hogy rendszeresen karbantartsuk, hiszen ugyanolyan veszélyben van, mint például a mosogató szifonja és lefolyója. Arról már nem is beszélve, hogy a mosogatógépek általában saját maguk melegítik fel a vizet, így egy fűtőszál is található bennük. Ez a fűtőszál igencsak ki van téve a vízkő által okozott problémáknak, amely hosszú távon általában ezeknek a beépített gépeknek a vesztét is jelenti. Érdemes tehát mindent megtenni annak érdekében, hogy ez, az amúgy sem olcsó gépezet minél tovább szolgáljon minket. Érdemes tehát havonta egyszer elvégezni egy ecetes üres mosást, amelynek köszönhetően a szerkezet belsejében lerakódott vízkő távozni tud a rendszerből. Amire még nagyon oda kell figyelni a mosogató gépek esetében, hogy minél kevesebb ételmaradék maradjon az edényeken, hiszen hiába található a gép belsejében egy szűrő, sajnos a kisebb ételmaradékok, valamint a zsíros levek ugyanúgy bele kerülnek a mosogató lefolyójába. Amit tehetünk ennek érdekében, hogy mielőtt beletesszük a koszos edényeket a gépbe, egy papírtörlő segítségével megszabadítjuk őket a felesleges maradékoktól. Ezek után a gépnek is sokkal könnyebb dolga van. A mosogatóba is érdemes hasonló szűrőt beletenni, hiszen így oda sem tudnak bele kerülni az ételmaradékok. A zsírosabb edényeket pedig egy külön edénybe öblítsük le, így biztosak lehetünk abban, hogy nem jön létre nagyobb dugulás, valamint hogy a csövek sem fognak hosszú távon elzsírosodni. Összefoglalva egy kis odafigyeléssel elkerülhető a lefolyó cső duguláselhárítása.

Eldugult mosogató dugulásának megszüntetése, csatornatisztítás Budapest kerületeiben +36 20 942 0586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés