Mosogató lefolyótisztítás sajátkezüleg

Mosogató lefolyótisztítás házilag

Mosogató lefolyótisztítás sajátkezüleg

Mosogató lefolyó tisztítás sajátkezűleg

A rendszeres konyhai dugulás könnyedén megkeserítheti az életünket. Mivel a mosogató lefolyócsövét tesszük ki a legnagyobb igénybevételnek, ezáltal logikus, hogy az dugul el a legsűrűbben otthonunkban. Ha arra leszünk figyelmesek, hogy eldugult a mosogató lefolyó, akkor több kiváltó okra is következtethetünk. Legfőbb okai a hideg vízzel történő mosogatás, valamint a mosogatószer túlzott mennyiségben való alkalmazása. Duguláshoz vezethet azonban az is, ha a mosogató szennyvíz elvezető csöve túl hosszú (10-15 méternél hosszabb), hiszen így a különböző szennyeződéseknek, zsírnak, illetve mosogatószereknek bőven elég idejük van lerakódni a vezeték belső falán. A mosogatógép bekötése sem javít sokat a helyzeten, ugyanis energiatakarékossága miatt az ilyen eszköz kevés vízzel öblíti le a sűrű szennyeződéseket, melyek meglepően rövid idő alatt vezethetnek duguláshoz.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Otthoni lefolyócső tisztítás haladó ezermestereknek

A slagos technika

A mosogató lefolyócső tisztítása igen nagy százalékban sikeres, ha ezt az otthoni módszert alkalmazzuk. Lényege, hogy egy slagot dugunk a lefolyócsőbe, majd átmossuk azt a legnagyobb víznyomással, ami lehetséges. A vizet átvezethetjük a fürdőszobából vagy akár az udvari csap slagját is alkalmazhatjuk. Kiemelten fontos, hogy mielőtt teljes nyomáson megnyitnánk a csapot a tömlő bedugását követően, precízen, hermetikusan zárjuk le a lefolyó és a slag találkozását, mert csak így lesz hatásos a mosogató lefolyó duguláselhárítása. A folyamathoz akár egy törölközőt is alkalmazhatunk, hogy biztosan légmentesen lezárjuk az érintkezési pontot.

lefolyotisztito spiralHázi duguláselhárító spirál

Szerencsére a barkácsszaküzletekben már rendkívül olcsón juthatunk otthoni felhasználásra kifejlesztett duguláselhárító spirálokhoz, más néven csőgörényhez. Ha nem szeretnénk azonnal duguláselhárító szakemberhez fordulni, érdemes ezzel az eszközzel próbálkozni. Javasolt a legalább 8 mm átmérőjű spirál megvásárlása, az sokkal hatásosabb.

Hátránya, hogy valószínűleg két ember szükséges a folyamathoz, ugyanis ha a csőgörény eléri a dugulást, előfordulhat, hogy összetekeredik vagy kunkorodik.

Villámgyors mosogató lefolyótisztítás 06 20 9 420 586

 

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés