Mosdó lefolyó dugulása, mosdó szifon dugulás elhárítás

Mosdó lefolyó dugulása

Mosdó lefolyó dugulása, mosdó szifon dugulás elhárítás

Mosdó szifon és mosdó lefolyócső tisztítása

Amikor kialakításra kerülnek a vizes blokkok egy ingatlan építkezése során, nagyon fontos, hogy minden lefolyó rendszert úgy alakítsunk ki, hogy minél kisebb lehetőség legyen a dugulás kialakulására. Azokban az esetekben, amikor nem megfelelő egy vízvezeték rendszer lejtése, vagy a lefolyó víz útja nincs teljes egészében biztosítva, például túl szűk a járat, akkor sokszor találkozhatunk azzal a problémával, hogy bizonyos időközönként dugulás alakul ki.

Ezért sok bosszúságtól megkímélnének minket választott vízvezeték szerelőink ha a mosdó lefolyó csöveket megfelelő méretezés alapján kiviteleznék és már a kiépítés alkalmával figyelembe vennék, hogy idővel a lerakódások miatt előbb utóbb a csatornacsövek tisztítása, duguláselhárítása szükséges.

Mosdó dugulás megszüntetése 06 20 9420 586

A mosdó dugulás is ezek közé a merőben kellemetlen problémák közé tartozik. A fürdő szobában rendszeresen bekerülnek a különféle idegen anyagok a lefolyóba, mint például hajszálak, vagy különféle krémek, melyek előszeretettel dugítják el a lefolyó rendszert. Sok esetben a mosdó szifon dugulása okoz némi kellemetlenséget, amelyet akár házilag is orvosolhatunk. Ilyenkor nincs más teendőnk, mint szétszedni a szifont, majd megfelelő alapossággal kitakarítani. A mosdó lefolyó tisztítását érdemes rendszeresen elvégezni, még akkor is, ha nem észlelünk különösebb problémát. A megelőzés nagyon fontos, hiszen ezzel nem csak feltérképezzük a jelenlegi állapotokat, de a kisebb javításokat, tisztításokat is elvégezhetjük, melyeknek köszönhetően valószínűleg komolyabb lefolyó dugulás nem fog kialakulni. Amennyiben nem mi magunk építjük ki a rendszert, hanem mondjuk egy olyan ingatlant vásárolunk, amelynek előttünk már volt tulaja, sajnos sokszor ütközhetünk dugulásos problémákba.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Eldugult mosdó duguláselhárítása

Ha a mosdó lefolyó cső dugulást tapasztalunk, érdemes minden esetben szakembert hívni, hiszen a tudatlanságunk akár nagyobb problémát is okozhat, mint a hozzáértő kéz által történt javítás. A szakemberek viszonylag rövid időn belül orvosolni tudják a problémákat, hiszen megfelelő szerszámokkal és szakértelemmel rendelkeznek ezen a területen. Érdemes tehát odafigyelni a lefolyókra, valamint időben szakértő segítséget hívni, hiszen ebben az esetben hosszú távon akár igen nagy összegeket is megspórolhatunk. Arról már nem is beszélve, hogy így a kellemetlenségeket is elkerülhetjük.

Eldugult mosdó lefolyó duguláselhárítása, dugulás megszüntetése Budapest 06-20-9-420-586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés