lefolyó duguláselhárítás Budapest

Miért szükséges a lefolyó duguláselhárítás

lefolyó duguláselhárítás Budapest

Lefolyó duguláselhárítás

A lefolyórendszer minden háztartásban fontos szerepet tölt be, hiszen ezen keresztül távozik a felesleges és piszkos víz otthonunkból. Ha a lefolyórendszerbe túl sok felesleges anyag, zsír kerül, akkor viszont hamar dugulás következhet be, amelyet azonnal el kell hárítani. A lefolyó duguláselhárítás minél hamarabbi megkezdése azért fontos, mert hosszú távon többször is eláradhat a lakás, ha nincs a probléma kezelve. A konyhai és a fürdőszobai lefolyók sajnos időnként eldugulhatnak, de szerencsére Önnek sem kell kétségbe esnie, hiszen minden esetbe van megoldás.

 A kisebb dugulásokat Ön is elháríthatja és sokszor a szakember segítségét sem kell igénybe vennie, hiszen a duguláselhárítás tippek segítségével Ön is kísérletet tehet a probléma megszűntetésére. A lefolyó duguláselhárítás otthon is kivitelezhető, ha nem nagy dugulásról van szó. Érdemes tudni, hogy a dugulások elleni védekezés alapját képezi a megelőzés, amely talán minden módszernél hatékonyabb. Tudnia kell ehhez azonban Önnek is, hogy mi okozza az esetleges dugulásokat. A konyhai lefolyók esetében a zsíros szennyeződések könnyen megtapadnak a szennyvízelvezető cső falán, amihez lassan hozzátapadnak a különböző ételdarabkák és egyéb olyan maradékok, amelyeknek távozniuk kellene háztartásunkból.

Ez a folyamat lassú, de biztos duguláshoz vezet, amelynek mindenképp elejét kell venni. Hasonló problémával kell szembenézni a fürdőszobában is, ahol a zsíros szennyeződések szerepét a szappanmaradékok, az ételdarabkák szerepét pedig a haj tölti be.

Bizonyára Ön is találkozott már nagy hajcsomókkal a lefolyókban. Nos, ezek igen veszélyesek lehetnek. De akkor mik a jó módszerek a lefolyó duguláselhárításra? Alapvetően mindkét esetben zsíros lerakódásról beszélhetünk, amit a forrásban lévő víz igen jól old. A szakemberek azt szokták javasolni, hogy havonta-kéthavonta zúdítsunk a lefolyóba 5-8 liter forrásban lévő vizet, ezáltal a zsírréteg nagy részét eltávolítva a lefolyó faláról.

Nem sikerült megszabadulni a dugulástól a hagyományos módszerekkel?

Keressen fel minket a +3620-942-0586 telefonszámon!

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés