Lefolyótisztító granulátum VIX

Lefolyótisztító

Lefolyótisztító granulátum VIX

Egy rendkívül hatékony lefolyótisztító szer: a VIX

A VIX lefolyótisztító granulátum egy erős és rendkívül szer, amely tökéletesen alkalmas a lefolyók tisztítására, karbantartására, valamint akár a komolyabb dugulások elhárítására is. Bármilyen típusú, méretű szifon dugulásával megbirkózik, feloldja a lerakódott, összegyűlt szennyeződéseket, megszüntetve így a dugulás okát. Többek között ezért, valamint kedvező áráért olyan népszerű és kelendő a magyar családok körében. Ahhoz, hogy a lefolyótisztítás hatékony és biztonságos legyen, mindenképpen kötelező betartanunk a lefolyótisztító granulátum csomagolásán feltüntetett használati szabályokat, például a védőkesztyű, illetve védőszemüveg használatát, valamint a hosszas szellőztetést.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Mire érdemes odafigyelnünk a VIX lefolyótisztító alkalmazásánál?

Ahogyan fent említettük, a Bábolna-Bio VIX lefolyótisztítója gyakorlatilag bármilyen szifon, illetve lefolyó tisztítására, duguláselhárítására alkalmas, de azért néhány esetben érdemes odafigyelnünk. A műanyag lefolyócsövek esetében például érdemes inkább a javasolt adag felét alkalmazni, a granulátum maró hatása miatt. Azonban pont ez az erős maró hatás szükséges ahhoz, hogy a VIX lefolyótisztító granulátum nem csak a dugulás okát oldja fel és szüntesse meg, hanem akár a vízkövet és a különböző vastag zsírlerakódásokat is eltávolítja a lefolyó belső faláról.  Fontos tudni, hogy rendszeres használatával karbantarthatjuk a lefolyócsöveket, valamint megelőzhetjük a rendszeres dugulások kialakulását. Természetesen vannak olyan komoly esetek, mikor a granulátum már nem elegendő, mindenesetre akkor is érdemes a szakember kihívása előtt kipróbálni a VIX-et.

A VIX lefolyótisztító granulátum megfelelő alkalmazása

Első lépésként töröljük teljesen szárazra a lefolyó környékét, tehát a mosogató vagy mosdótálcát! Öntsünk maximum 1 kupaknyi lefolyótisztító granulátumot a lefolyóba, műanyag lefolyó esetében a mennyiség felét! Öntsünk rá kb. 2 dl langyos vizet, majd hagyjuk állni negyed órát! Ha nagyon komoly dugulásról van szó, semmiképp se használjunk egyszerre 2 kupaknyinál több szert, hanem inkább ismételjük meg a folyamatot másnap!

Szifon tisztítás lefolyótisztító szerek nélkül

Ne feledjük, hogy a legolcsóbb megoldás amikor mosdó, mosogató lefolyó szifonjaink eldugulnak ha saját kezűleg próbáljuk meg elhárítani a szifon dugulását. Helyezzünk egy vödröt vagy edényt a lefolyószifon alá, húzzunk gumikesztyűt és próbáljuk meg meglazítani a hollandis csatlakozásokat amin keresztül a vödörbe ürülhet a mosogató tálcában felgyülemlett szennyvíz. Ürítsük ki a vödröt ezután szedjük darabokra a szifont, mossuk át a vödörben és távolítsuk el a lerakódásokat belőle. Amikor szétszedtük a szifont már látni lehet hogy csak a szifon lehetett eldugulva vagy nagyobb a gond és a falban lévő lefolyócsövek vannak eldugulva. Ha csak a szifonban volt dugulás szereljük vissza ellenőrizzük a csatlakozásokat, végezzünk próba öblítést és ha semmi gond, nincs csöpögés folyás kész is vagyunk. Újra használhatjuk lefolyóinkat és nem lesz szükség lefolyótisztító szerre vagy duguláselhárító szakemberre. Abban az esetben, ha lefolyóvezeték van eldugulva gépi tisztításra lesz szükség ezért hívja bizalommal lefolyótisztító ügyeletünket.

Nyári Zoltán lefolyótisztító szakember 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés