Kültéri duguláselhárítás Budapest

Kültéri duguláselhárítás

Kültéri duguláselhárítás Budapest

Kültéri csatorna vezetékek duguláselhárítása

Ha a lakásban kellemetlen csatornaszag terjeng, illetve a víz nem folyik le rendesen, a probléma oka nemcsak a házon belüli, hanem az udvari csövek dugulása is lehet. Így ha a kellemetlen probléma házi praktikákkal nem szűnik meg, érdemes megnézetni a kinti vezetékeket egy szakemberrel, aki vállalja esővezetékek, esővezetékek, udvari folyókák, garázsösszefolyók, aknák és strang vezetékek tisztítását, illetve gyökértelenítését.

A kültéri vezetékek dugulásának gyakori okai

A kültéri vezetékek dugulásának több oka lehet. Ezek leggyakoribbjai a csatorna lejtési problémája vagy például az elzsírosodott lefolyórendszer. Idegen tárgyak is a csatornába kerülhetnek, ezek lehetnek például levelek, ágak, termések, egyéb növényi részek, elhullott állatok tetemei vagy szemét. A környéki fák a csatornába törő gyökerei szintén eltorlaszolhatják a szennyvíz útját, illetve esőbemosódással is kerülhetnek hordalékok a vezetékbe.

A komolyabb problémák elkerülése végett érdemes minél hamarabb szakembert hívni

A dugulás elhárítását érdemes minél hamarabb elvégeztetni, hiszen a kezeletlen probléma később még nagyobb gondokat (például csőtörést) okozhat, amelynek kezelése nagyobb összegeket emészthet fel. A beltéri dugulások elhárítása mellett nagy tapasztalattal vállalom kültéri vezetékek, esővezetékek, garázsösszefolyók, aknák, udvari folyókák és strand vezetékek ellenőrzését, kitisztítását, karbantartását, gyökértelenítését.

Kültéri csatorna dugulás megszüntetése

Kültéri csatorna dugulás megszüntetése

Akkor is érdemes időnként ellenőriztetni a csöveket, ha nincs dugulás

Ha ön egy társasház közös képviselőjeként dolgozik, és a lakók többször megkeresték már azzal a problémával, hogy a lefolyók rendszeresen eldugulnak, és a környéken, illetve a lakásokban kellemetlen csatornaszag érezhető, érdemes minél hamarabb szakember segítségét kérnie, mielőtt elmérgesedne a helyzet. Illetve, ha éppen nem tapasztalnak problémát, szintén ajánlott időről időre ellenőrizni, karbantartani a csöveket, hogy ez az állapot így is maradhasson.

Kültéri duguláselhárítás Budapest 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés