Gyors duguláselhárítás Budapest

Gyors duguláselhárítás Budapest területén

Gyors duguláselhárítás Budapest

Villámgyors duguláselhárítás Budapest területén

Kellemetlen szag terjeng a lakásban, és hiába ügyel a higiéniára, mégsem tudja, mi okozhatja azt?

Folyamatos dugulásokkal szembesül a konyhában vagy a fürdőszobában?

A terület nem csak a szagok és a visszafolyó szennyvíz miatt érdemel figyelmet, hanem a fertőzésveszély és az esetleges csőtörés kockázatának okánál fogva is. Ha dugulással találkozunk otthonunkban, akkor legtöbben először a pumpa után nyúlunk, vagy éppen valamelyik erős, ám sokszor drága duguláselhárító folyadék mellett tesszük le a voksot.

Pedig sok esetben a profi duguláselhárítás Budapest területén hasznosabbnak bizonyulna az otthoni kísérletezésnél. Érdemes átgondolnia, hogy érdemes-e komoly ezreket elköltenie a különféle vegyi anyagokra, mikor helyette egy egyszerű kamerás cső-, és csatornavizsgálattal megállapítható, hogy pontosan hol is van a dugulás, és milyen jellegű az. A duguláselhárítás Budapest területén a nap 24 órájában elérhető, így ha gyorsan szükséges a segítség, akkor készségesen állnak rendelkezésére a szakemberek. Ne feledkezzen meg a kertben használatos csatornákról sem, ugyanis nem ritka eset, hogy a körülöttük levő fák gyökerei szétfeszítik azokat, és máris csőtöréssel találhatjuk szembe magunkat. A duguláselhárítás Budapest kerületeiben sok esetben ingyenes kiszállással, és korrekt árakkal áll mindazok rendelkezésére, akik szeretnék, ha minden rendben lenne otthonukban a csőrendszert és a lefolyókat illetően is. Ne feledje, hogy a megelőzésre is célszerű figyelmet fordítania, időnként tisztítsa át ecettel vagy szódabikarbónával a rendszert, így kevesebb eséllyel fordul majd elő dugulás otthonában!

Villámgyors duguláselhárítás Budapest területén 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés