Eldugult wc

Eldugult wc

Eldugult wc

Eldugult wc duguláselhárítása

Eldugult a wc? Már szinte minden házi praktikát bevetett, de akkor sem tudja lehúzni a wc-t? Már minden létező vegyszert a wc-be öntött, és még mindig semmi?
Ha a szag kezdi elárasztani a házat és Ön már nem tud mit tenni, ha elege van a tehetetlenségből, akkor hívja bátran a Duguláselhárító Mestert, aki a hét minden napján az Ön rendelkezésére áll, hogy kimentse Ön a bajból!
Duguláselhárító Mester, az Ön segítsége! 0620 942 0586

Az eldugult wc talán az egyik legkellemetlenebb probléma, amely a háztartásban érhet bennünket. Természetesen az eldugult lefolyó vagy a csöpögő bojler sem egy kellemes dolog, de az a toalett, amelyet nem lehet lehúzni, attól talán nincs rosszabb. A problémát azonnal meg kell oldani, hiszen a házban terjengő bűz rendkívül kellemetlen és elviselhetetlen, az eldugult wc pedig nem egy előre jelezhető probléma, hanem hirtelen, egyik napról a másikra következik be.

Sokszor az a nehézség, hogy nem talál olyan szakembert, aki azonnal meg tudná oldani az eldugult wc problémáját, pedig ha eldugult a wc, azt azonnal meg kell oldani. Emiatt a háziasszonyok elkezdik a házi praktikákat alkalmazni. Ez néha segít, főleg abban az esetben, ha nem egy nagyon vészes dugulásról van szó, ugyanakkor a házi praktikák csak ideiglenes megoldásnak bizonyulnak, hiszen a probléma hamarosan vissza fog térni.

Amikor az eldugult wc problémáját a házi praktikák sem oldják meg, akkor általában méregdrága vegyszerekkel próbálkozunk. Ez a második próbálkozás szinte minden háztartásban. Sokszor azonban nem számolunk azzal a problémával, hogy ezek a vegyszerek nem csak a dugulás okát szüntetik meg, nem csak azt az anyagot marják szét, amely a dugulást okozta, hanem a csöveket is, amellyel sokkal nagyobb problémát okozunk magunknak. A vegyszerek kis mennyiségben használhatóak és hasznosak is, fontos tehát betartani a mennyiséget, amelyet az üvegen feltüntetnek és nem önteni a vegyszerből fél óránként az eldugult wc-be.
Amikor már semmi nem segít, akkor érdemes egy duguláselhárító mestert hívni, aki képes szakértelemmel, a megfelelő szerszámokkal, nem tönkretéve, hanem megvigyázva kitisztítani a wc-t. Amikor az eldugult wc szakember kezébe kerül, akkor az elvégzett munka után szinte biztos lehet benne, hogy a dugulás nem fog visszatérni. Természetesen csak akkor nem kell többé dugulással számolnia, ha betartja a szakember tanácsait, és megválogatja, hogy mit dobál a wc-be.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés