Csatornatisztítás eldugult szennyvízcsatorna tisztítás

Eldugult a szennyvízcsatorna? Ne essünk kétségbe!

Csatornatisztítás eldugult szennyvízcsatorna tisztítás

Nehéz elképzelni, hogy egy eldugult szennyvízcsatorna milyen veszélyeket hordozhat magában és milyen komoly károkat képes okozni otthonunkban. Természetesen önmagában már az is kellemetlen, ha adott esetben a dugulás miatt szennyvíz önti el lakásunkat, de jelentkezhet egy ennél sokkal alattomosabb probléma is. Előfordulhat ugyanis, hogy az eldugult szennyvízcsatorna földkimosódáshoz vagy beomláshoz vezet, amely rendkívül veszélyes, ráadásul beláthatatlan anyagi következményekkel is járhat. Ha arra leszünk figyelmesek, hogy házunk fala átnedvesedik, tehát gyakorlatilag ázik, akkor nagy valószínűséggel földkimosódásról van szó, amely rövidesen beomlást is okozhat. Ha ezt tapasztaljuk, azonnal hívjunk képzett szakembert, aki az eldugult szennyvízcsatorna duguláselhárítása mellett tanácsot is tud adni a problémával kapcsolatban.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Gépi csatornatisztítás

Ha kültéri szennyvízcsatorna dugulásról van szó, a legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldást mindenképpen a gépi csatornatisztítás jelentheti. A szennyvízcsatorna dugulásának géppel való elhárítása manapság rendkívül elterjedt és megszokott művelet, hiszen a duguláselhárító szakemberek által használt speciális duguláselhárító készülékek működési elve az, hogy minél hatékonyabban, tisztábban és gyorsabban megszüntessék akár a legkomolyabb dugulásokat is. A gépi duguláselhárítás előnyei közé sorolható az is, hogy az ilyen speciális munkálatokkal akár hosszútávon is csökkenthető a jövőbeli dugulások kialakulásának kockázata, így pénzt is megtakaríthatunk ezzel a módszerrel. Fontos, hogy olyan duguláselhárító szakembert válasszunk, aki az efféle kényes munkát a legnagyobb körültekintéssel és szakértelemmel végzi el.

Kültéri csatornatisztítás

A külső szennyvízcsatorna dugulását túlnyomó részben a fák, illetve bokrok gyökérzetei, valamint egyéb szerves hulladékok, szennyeződések és törmelékek okozhatják. A kültéri csatornatisztítás legkritikusabb része a vezeték és az akna gyökértelenítése, melyhez mindenképpen a legjobb minőségű és legerősebb gépekre van szükség. Ebből következik, hogy az ilyesféle csatornatisztítást kizárólag magas nyomású, nagy teljesítményű duguláselhárító és csatornatisztító gépekkel lehet elvégezni. Természetesen a gyökerek növekedését, illetve a szerves hulladékok felhalmozódását még a legprofibb duguláselhárító szakember sem tudja megakadályozni, így érdemes a műveletet félévente legalább egyszer megismételni, hogy elkerüljük a komolyabb problémák kialakulását.

Eldugult szennyvízcsatorna gépi duguláselhárítása 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés