Mosogató lefolyó duguláselhárítás

Duguláselhárítás mosogató lefolyó esetében

Mosogató lefolyó duguláselhárítás

Konyhai mosogató lefolyó duguláselhárítás

Gyakran előfordul, hogy a lefolyó valami miatt eldugul a konyhában. A legfőbb ok az szokott lenni, hogy túlságosan sok ételmaradék kerül bele a lefolyóba, amely egy idő után lerakódik és elzárja a lefolyó víz útját. Az eldugult mosogató lefolyó tisztítása aránylag egyszerűen elvégezhető, hiszen a csőszakasznak egy részét szét lehet szedni a konyhaszekrényben. Ha a dugulás valahol egy lejjebb lévő szakaszban van, akkor bizony már szükség lesz csőgörényre is. Ha szerencsénk van, akkor a dugulást meg tudjuk szüntetni ezzel az eszközzel. Ha a mosogató lefolyó valahol mélyebben egy olyan szakaszban dugult el, ahol már saját technikával, házi módszerekkel nem tudunk semmit sem tenni, akkor szakemberre van szükségünk.

Megelőzhető a konyhai dugulás kialakulása

Ehhez egy műanyag szűrőt kell elhelyezni a lefolyó kimeneti nyílásához, amely a mosogatáskor a mosogatóba jutó szilárd szennyeződéseket fel tudja fogni. Ez a legegyszerűbb módszer arra, hogy megelőzzük a baj kialakulását. Időközönként pedig mindenképpen érdemes valamilyen zsíroldó készítményt a lefolyóba juttatni, hogy az a cső falán lerakódó szennyeződéseket fel tudja oldani. A mosogató lefolyó tisztítása talán a legegyszerűbbnek tekinthető minden dugulás közül, hiszen az esetek többségében olyan helyen alakul ki fizikai akadály a csőben, amelyhez még hozzá lehet férni, szét lehet szedni. Ha sokat szokott szenvedni azzal, hogy nem folyik le a víz, akkor kezdje házi praktikákkal a lefolyó dugulás megszüntetését, majd ha ezek egyike sem válik be, akkor mindenképpen forduljon szakemberhez, aki a mosogató lefolyót egy speciális eszközzel tudja kitisztítani.

Konyhai mosogató lefolyó dugulás megszüntetése
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Duguláselhárító mester

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés