Duguláselhárítás felsőfokon: hogy ne kelljen bontani!

Egy lakás vízcsőrendszerét leginkább szervezetünk emésztőrendszeréhez hasonlíthatjuk: megfelelő működése kiemelten fontos a kiegyensúlyozott, harmonikus élethez, azonban többnyire csak akkor gondolunk rá, amikor valami problémával találjuk szemben magunkat. Ha azonban már csak akkor gondolkozunk, mikor megtörtént a baj, érdemesebb a duguláselhárító szakember számát tárcsázni, ahelyett, hogy megpróbáljuk az elmúlt évek elmaradt törődését egyetlen nap alatt bepótolni.

WC pumpa: félrevezető névvel

A WC-ben kialakult dugulások általánosságban valamilyen idegen, oda nem illő tárgynak köszönhetően. Ha lehúzunk egy tárgyat és az fennakad a lefolyóban, azonnali dugulást okoz. Egyébként a WC lefolyója olyan széles, hogy szinte lehetetlen, hogy elduguljon a rárakódó rétegekről – kivéve, ha nem megfelelően van kiépítve, rossz a lejtése vagy éppen a víztartályunk nem megfelelő.

Egy ilyen jellegű duguláson a WC pumpa segíthet ugyan, de csak ha magabiztosan és megfelelően tudjuk használni. A pumpa lényege, hogy alatta vákuumot képezve szívóhatás alakuljon ki, tehát a megszorult tárgyat, a dugulás okát magunk felé kell mozdítani. Sokan azonban nem tudják megfelelően használni a pumpát, és ha csak egyszerű pumpálással próbálkozunk, akár több bajt is okozhatunk, mint amennyi kezdetben volt: lejjebb tuszkolhatjuk a dugulás okát, így ellehetetlenítve a legmodernebb eszközök használatát és szükségessé téve a bontást!

Duguláselhárító mester: profi technológia minden esetre

A technológiai fejlődés a duguláselhárítás területén is érzékelhető, szinte minden évben jelennek meg olyan új eszközök, melyek a legújabb fejlesztésekkel segítik a duguláselhárító szakemberek munkáját. Ennek köszönhető az is, hogy a legtöbb dugulás ma ár teljes mértékben bontás nélkül megoldható, de csak abban az esetben, ha a probléma észlelésekor azonnal szakemberhez fordulunk. Nem ritka ugyanis, hogy a jóakarat és a házi praktikák olyan gondokat okoznak, melyekkel szemben a legmodernebb technológiai is csődöt mond.

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés