duguláselhárítás falbontás nélkül profi géppel

Duguláselhárítás falbontás nélkül hatékonyan

duguláselhárítás falbontás nélkül profi géppel

Meggyűlt a baja a dugulással? Nem segítenek a házi praktikák? Csődöt mondott a gumipumpa?

Hívjon egy igazi Duguláselhárító Mestert, aki gyorsan és jó áron segít! 

Duguláselhárító Mester: +3620-942-0586

 

A duguláselhárítás falbontás nélkül is elvégezhető még abban az esetben is, ha igen komoly dugulással kell szembenézni. Az esetek többségében a dugulások könnyűszerrel megszüntethetők, de egyes esetekben komoly felszerelésre van szükség annak érdekében, hogy a problémát falbontás nélkül is megoldhassuk.

Egy komoly dugulás esetén mindenki aggódik amiatt, hogy esetleg falbontásra kerülhet sor. Egy ilyen művelet nem csak költséges és időigényes, hanem rendkívül nagy felfordulással is jár, ami senkinek sem hiányzik. Szerencsére a legmodernebb fejlesztésű nagy kapacitású gépek és berendezések rendkívül hatékonynak bizonyulnak, így szinte minden esetben elkerülhetővé válik a falbontás.

A makacs dugulások megszüntetése szinte lehetetlen a klasszikus házi praktikák alkalmazásával. Sajnos a boltban vásárolható készítmények csak a lazább szerkezetű eltömődésekkel szemben hatékonyak. A különböző gumipumpák sem kecsegtetnek több sikerrel. Ha a dugulás rendkívül masszív, akkor megfelelő megoldásra van szükség.

A duguláselhárítás falbontás nélkül többek között az úgynevezett spirálos gépi módszerrel végezhető. Ezt a megoldást sokan összetévesztik a hagyományos csőgörénnyel, ami szinte minden barkácsboltban megvásárolható. A csőgörény csupán a dugulás gócpontjának áttörésére alkalmas, ezzel szemben a spirálos gépi módszerrel teljesen megtisztíthatjuk a csőfalat a rárakódott szennyeződésektől, így hosszú távú védelmet biztosítva az újbóli dugulásokkal szemben. A spirálos megoldást a legtöbbször abban az esetben alkalmazzuk, ha a dugulást valamilyen szervetlen anyag okozza, például egy tisztasági betét, egy pelenka vagy valamilyen törlőkendő.

A duguláselhárítás falbontás nélkül végezhető az úgynevezett Woma segítségével is. A Woma tulajdonképpen egy nagy nyomású tömlő, amely képes a víz nyomását kihasználva megtisztítani a járatot. A különböző gépek nagyjából 100-150 bar nyomást képesek létrehozni, ami egyes esetekben veszélyt jelenthet az elöregedett rossz minőségű szennyvízelvezető hálózatokra. Emiatt a Woma alkalmazása körültekintést igényelhet. A duguláselhárítás mindig körültekintő munkavégzésre van szükség, ezért csakis szakavatott és tapasztalt mestereket érdemes felkérni a munka elvégzésére.

Duguláselhárítás bontás nélkül Budapest területén 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés