Dugulás megelőzése, dugulás megszüntetése Budapest

Dugulás megelőzése

Dugulás megelőzése, dugulás megszüntetése Budapest

A dugulás megelőzése érdekében érdemes vegyszeres tisztítást végezni

A konyhában igen sokat tartózkodunk nap mint nap, így érdemes az ott használatos berendezéseket folyamatosan karban tartani, amennyiben szükséges, vegyszeresen tisztítani. A lefolyó tisztítás az otthoni keretek között is megoldható, azonban érdemes néhány oldalon utána olvasni annak érdekében, hogy ne okozzunk nem kívánatos problémát. A dugulásnak általában rengeteg előjele van, amelyeket ha időben felismerünk, akár házi praktikákkal is megoldhatjuk ezt a nem kívánatos problémát. Amikor például azt tapasztaljuk, hogy a mosogató lefolyóján igen lassan csordogál le a víz, akkor érdemes lehet egy vegyszeres tisztítást elvégezni.

Ezt általában úgy tudjuk kivitelezni, ha megfelelő tisztítószert vásárolunk, majd azt az utasítások alapján elvégezzük a karbantartást. Amennyiben nincs arra lehetőségünk, hogy drágább dugulás elhárító vegyszereket vásároljunk, más lehetőséget is találhatunk a karbantartásra. Például jó megoldás lehet, ha felforralunk egy nagy adag vizet, majd azt közvetlenül bele öntjük a lefolyóba. Mivel a forró víz oldja a zsírt, így ez a pénztárca kímélő módszer is megoldás lehet. Amennyiben drasztikusabb megoldásra van szükség, a következőt is megtehetjük: Egy nagy adag forró vizet engedünk a mosogatóba, majd bele keverünk egy vegyszert, az úgynevezett trisót. Ez a vegyszer szintén igen magas zsíroldó hatással rendelkezik, így jó megoldásnak bizonyulhat. Mivel a trisó igen csak erős vegyszer, így fontos, hogy mindig egy nagy adag forró vízben oldjuk fel, mielőtt leengedjük a lefolyón. Amennyiben a vegyszeres tisztítás nem segít, egy speciális eszközzel is megpróbálhatjuk megszüntetni a dugulást, amely egy olyan, több méter hosszú szerkezet, ami képes arra, hogy elég messzire eljusson a csőrendszeren belül. Ezek a praktikák megoldást nyújthatnak, azonban a biztos sikerhez csakis az vezethet rendszeresen, ha bizonyos időközönként elvégzünk egy vegyszeres tisztítást még akkor is, ha nem tapasztaljuk a dugulás jeleit, hiszen így esélyt sem adunk a probléma kialakulására.

Dugulás megelőzése érdekében hívja non-stop telefonszámunkat, készséggel segítünk a megelőzésben is

06 20 942 0586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés