Csatorna dugulás elhárítás Budapest

Csatorna dugulás

Csatorna dugulás elhárítás Budapest

Kültéri csatorna dugulás elhárítás házilag? Inkább hívjunk szerelőt!

A károk, melyeket a kültéri csatorna dugulás, illetve beltéri csatorna eldugulása okozhat kifejezetten veszélyesek lehetnek, nem beszélve arról, hogy igen költségekkel is járhatnak, ezért rendkívül fontos, hogy minél hamarabb profi segítséghez forduljunk. Ha a csatorna eldugulásáról van szó, legtöbbünk számára  a legkellemetlenebb következmény az lehet, ha a szennyvíz elönti lakásunkat. Meglepő módon azonban ez csak a kisebbik probléma,  hiszen  a kültéri csatorna  dugulása  esetében  előfordulhat  az  is,  hogy földkimosódás,  netalántán beomlás történik, melyek akár életveszélyesek  is  lehet. Mindig figyeljünk a jelekre: ha házunk fala teljesen átnedvesedik, akkor kezdhetünk gyanakodni, hogy földkimosódásról van szó. Egy képzett duguláselhárító szakember biztonságosan  és  teljes  mértékben  megbízhatóan  végzi  el  még  a  komolyabb csatorna dugulás elhárítási munkálatokat is.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

A kültéri csatorna dugulás legfőbb oka

A kültéri csatorna dugulását jellemzően a fák, illetve bokrok gyökereinek túlnövése okozza. Mivel a növényzet gyökerének terjedését nem lehet megakadályozni, így a csatorna  dugulás elhárításának  legbonyolultabb  része  egyértelműen  a  vezeték, valamint  az  akna  gyökértelenítése,  melyhez természetesen  nagyteljesítményű gépeket alkalmaznak a szakemberek. Mivel a fák gyökérzetének terjedése állandó folyamat,  ezért  sajnos  a gyökértelenítési  folyamatot  érdemes  2-3  évente megismételni, hogy megelőzhessük a rendszeres csatorna dugulást. Ezért nem lehet házilag elvégezni a kültéri csatorna duguláselhárítást! A csatorna duguláselhárítását egyértelműen csak nagyteljesítményű duguláselhárító gépekkel  lehet  elvégezni.  Ez  a módszer  teljes  mértékben  hatékony,  így  a  profi szakemberek pillanatok alatt  meg is oldhatják a problémát. A professzionális gépi duguláselhárítás   legnagyobb   előnye,   hogy   alkalmazásával   nagymértékben csökkenthető  a  jövőbeli  csatorna  dugulás  kialakulásának  kockázata,  így  rengeteg pénz és idő spórolható meg ezzel a módszerrel. Nem is véletlen, hogy a csatorna eldugulásának gépesített  elhárítása  már a legelterjedtebb  művelet, hiszen ezek  a berendezések kifejezetten arra lettek kifejlesztve, hogy tisztán, hatékonyan és rövid idő  alatt  képesek  legyenek  megszüntetni  még  a legkomolyabb  kül-,  illetve  beltéri dugulásokat is.

Csatorna dugulás megelőzése

Próbáljuk meg megelőzni a csatorna dugulás kialakulását. A dugulások nagy részénél egy kis odafigyeléssel, elkerülhető lenne a csatorna eldugulása. Kizárólag csak olyan szennyeződéseket dobjunk vagy öntsünk a csatornába ami szét tud ázni a vízben.  Gyakran találkozunk duguláselhárítás alkalmával csontokon rongyokon fennakadó lerakódó ételmaradékokkal , nedves törlőkendővel.  Konyhai mosogató szokott a leggyakrabban eldugulni , mivel a lefolyó csöve csak 40 -50 mm átmérőjű ezért ha rendszeresen  az ételmaradékokat a mosogatóba öntjük az nagyon hamar a csatorna eldugulását fogják okozni. A mosogató és öblítő vízzel való spórolás is előbb utóbb duguláshoz vezethet mivel nem lesz elég nagy lendület és vízmennyiség ahhoz, hogy lendületesen átöblítse a csatornacső belső felületét. Kisebb csatorna dugulások ellen szerezzen be egy wc pumpát amivel a kezdődő és kisebb dugulások elháríthatóak.

Kültéri beltéri csatorna dugulás megszüntetése Budapest 06 20 9 420 586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés