Mosdó bűzelzáró szifon tisztítása

Bűzelzáró hiánya

Mosdó bűzelzáró szifon tisztítása

A bűzelzáró hiánya elég nagy problémákat okozhat

A családi házak esetében sokszor előfordul az a probléma, hogy az udvaron folyamatosan csatornaszag van. Ezekben az esetekben mindig azonnal kell cselekedni, hiszen komolyabb probléma is áll a háttérben. Ilyenkor érdemes a csatornát teljes mértékben átnézni, hiszen előfordulhat, hogy a csatorna rendszerben dugulás van. Ilyenkor azonnal szakembert kell hívni, hiszen olyan helyre kell a szakembernek bejutnia, ahová a ház tulajdonos nem biztos, hogy képes.

Ezek a problémák igen kellemetlenek lehetnek mind a tulajdonosnak, mind pedig a szomszédoknak egyaránt. Abban az esetben viszont, ha azt tapasztaljuk, hogy bent az ingatlanban van csatorna szag, azonnal nézzünk utána a problémának. Általában ezek a problémák a helytelen szerelésből, vagy néhány alkatrész hiányából adódnak. Sokszor előfordul, hogy például a mosógép környékén terjeng a bűz, ilyenkor általában a bűzelzáró szelep hiánya, vagy a rendszer kitakarítása segíthet a problémán. Ha ezt a problémát a fürdőszobában tapasztaljuk, érdemes egy takarítást eszközölnünk a lefolyó rendszerben, vagy szintén a bűzelzáró hiánya, vagy helytelen felszerelése lehet a probléma forrása. Abban az esetben, ha a mellékhelyiségben érzünk kellemetlen szagot, mindenképp ellenőrizzük le, hogy a WC kagyló megfelelően van-e rögzítve, vagy esetleg nem szivárog-e valahol a csésze. Érdemes vegyszeres tisztítást is végeznünk néha, annak érdekében, hogy megelőzzük a problémákat, valamint az enyhébb dugulásokat is megszüntethetjük. Ha otthon saját kezűleg nem tudjuk elhárítani a problémát, minden esetben kérjük szakember tanácsát vagy segítségét, hiszen nagyobb problémák is adódhatnak egy kisebb dugulásból. A szakemberek mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél rövidebb idő alatt kiérjenek, és elhárítsák a problémát. Sokszor ez több óráig is eltarthat, dugulástól függően. A csatornatisztítás után érdemes a szakember tanácsait betartani azért, hogy legközelebb ne legyen ekkora probléma, valamint hogy ne terhelje meg a pénztárcánkat. A duguláselhárítás végeztével a megelőzésben minden szakember szívesen segít tanácsaival és szakértelmével.

Mosdó – mosogató bűzelzáró szifon tisztítása, duguláselhárítása 06-20-9420-586

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés