mosogató lefolyó tisztítás

A mosogató lefolyó tisztítás házilag is kivitelezhető?

mosogató lefolyó tisztítás

A mosogató lefolyó tisztítása házilag 

Nagy bosszúságot tud okozni, amikor hirtelen eldugul a mosogató. Ilyenkor azonban még nincsen semmi sem veszve, hiszen ha kisebb mértékű a dugulás, akkor a mosogató lefolyó tisztítást házilag is kivitelezhetjük. A legnagyobb gondot az tudja okozni, hogy a zsíros szennyeződés egy nagy masszává áll össze valahol a lefolyóban, amely egyre csak növekedve, képes a lefolyó víz útját teljesen elzárni. Bizonyos zsíroldó vegyszereknek a segítségével lehetőség van arra, hogy az ilyen jellegű dugulás megszüntetésre kerüljön.

A legtöbben akkor követik el a hibát a mosogató lefolyó tisztítás esetében, hogy az alkalmazott vegyszert nem öblítik le bő forró vízzel, amelynek a már leoldott szennyeződésnek az eltávolításában lenne szerepe. Ha nem használnak a vegyszerek semmit, akkor érdemes elővenni a csőgörényt. Ezt végigtolva az adott csőszakaszon megoldható a probléma. Szét is szedhető a lefolyó felső része, ha esetleg ott alakult ki fizikai akadály a csőben. A mosogató lefolyó tisztítást bízhatjuk szakemberre is, ha semmit nem használnak a házi praktikák. Speciális szerszámokkal rendelkező szakember könnyedén meg tudja oldani ezt a problémát. Azt el lehet mondani, hogy a mosogató lefolyó tisztítására van a legtöbbször szükség, hiszen nagyon sokan helytelenül minden ételmaradékot belemosnak a csőbe, amely egy idő eltelte múlva bizony dugulás kialakulásához vezet. Megelőzhető a probléma egy nagyon olcsó módszerrel: helyezzünk műanyag szűrőt a lefolyóba, amelyen minden nagyobb szennyeződés fennakad.

Mosogató lefolyó tisztítás Budapest
Mosogató lefolyó tisztítás 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Duguláselhárító mester

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés