Mosogató lefolyó dugulás elhárítás

A mosogató lefolyó dugulás ellen lehet harcolni

Mosogató lefolyó dugulás elhárítás

Mosogató lefolyó dugulás elhárítás

A konyha az a helyiség, ahol rengeteg minden történik és rengeteg minden távozik is onnan. Az ételmaradékok, zsíros lerakódások és koszok nagyrészt a konyhai lefolyóba kerülnek, amellyel nincs is baj. A baj ott kezdődik, amikor ezek elkezdenek felhalmozódni a cső falán és kialakul a dugulás. A mosogató lefolyó dugulás megszűntetése ilyenkor rendkívül fontos feladat, mivel ellenkező esetben hamarosan az Ön konyhája is vízben úszhat. Minden praktika és odafigyelés ellenére is előfordulhat, hogy bekövetkezik a dugulás, amely esetben nem árt, ha Ön is felkészülten lát hozzá a probléma megoldásához.

Komoly dugulás van mosogatójában?

A mosogató lefolyó dugulást sehogy sem tudja megszűntetni?

Keresse fel profi munkatársunkat a +3620-942-0586 telefonszámon!

A mosogató lefolyó dugulásának megszüntetésére több lehetőség is adott, noha egyik módszer sem kecsegtet garantált sikerrel, ha otthoni praktikákról beszélünk. A kisebb dugulások elhárításával magunk is megpróbálkozhatunk, azonban a nagyobb dugulások esetében nem valószínű, hogy sikerrel járunk. Ilyen esetekben szakértő hívása indokolt lehet, amelyet Ön is megtehet a +3620-942-0586 telefonszámon.

A kialakult konyhai lefolyó dugulás esetén érdemes először forró vízzel próbálkozni, amely a zsíroldó hatásának köszönhetően a lerakódások egy részét képes eltávolítani a lefolyó csövének faláról. Hasonló hatást érhetünk el a szódabikarbóna és az ecet elegyével, aminek kémiai reakciója jelentős zsíroldó hatást vált ki, ezáltal ezek is megszabadulnak bizonyos mennyiségű zsírtól a lefolyóban. A mosogató lefolyó dugulás sajnos sokszor makacsabb, mint szeretnénk. Ha ezek a módszerek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, megpróbálkozhatunk a boltban vásárolható számtalan lefolyótisztító készítmény egyikével. Bár a nevük jól hangzik, nem biztos, hogy tényleg érnek is valamit, mivel Ezek csak akkor lehetnek hatékonyak, ha jut elég idejük kifejteni a hatásukat, ami több óra is lehet. A híg állagú készítmények könnyedén elcsorognak a lefolyóban, ha a dugulás nem teljes, így hatásuk nem lesz kielégítő.

A profi lefolyó tisztítás Budapesten az Ön számára is elérhető, ha felkeres minket a +3620-942-0586 telefonszámon. 

 

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés