Mosogato Dugulaselharitas

A mosogató duguláselhárításnak a nehézsége több tényezőtől függ

Mosogato Dugulaselharitas

A mosogató duguláselhárítása

Nagyon sokféle lehet egy dugulás abból a szempontból, hogy a csőrendszer mely részében alakul ki és az milyen mértékű. Minden dugulás közül a legkönnyebben elvégezhető a mosogató duguláselhárítás, hiszen itt egy bizonyos csőszakasz könnyen hozzáférhető, ahol az esetek többségében szokott fizikai akadály jelentkezni a lefolyó víz előtt. Ha hosszasan azt tapasztaljuk, hogy nem folyik le a víz a mosogatóból, akkor érdemes a konyhaszekrényben szétszedni a felső csőszakaszt, mert ott tud felgyülemleni a szilárd szennyeződés, amely zsíros állagánál fogva egy nagy és erős masszába áll össze, amelyet amúgy lehet zsíroldóval sem tudnák feloldani.

A mosogató duguláselhárításnak egyik fontos eszköze lehet a csőgörény, amelyet egészen mélyen tudunk a csőrendszerbe bevezetni és ezzel átszakíthatjuk a lerakodó szennyeződéseket elég hatékony módon. A mosogató duguláselhárításhoz abban az esetben hívjunk szakembert, ha már mindent megpróbáltunk, de semmi nem sikerült. Szakember egy speciális berendezés segítségével átmossa a csőrendszert vagy ha nem találni elsőre a hiba okát, akkor egy kamerát vezet be a lefolyóba. Hogy meg tudjuk előzni a mosogató dugulását, érdemes egy szűrőt bele helyezni a lefolyó nyílásába, amelyen fennakad minden nagyobb méretű szennyeződés, ami dugulást okozhat. A mosogató duguláselhárítás ára általában alacsonyabb, mint amikor a wc dugul el, amely esetben még bontani is szükséges akár. A duguláselhárítás elkerülése érdekében időnként öntsön ecetet a lefolyóba, amely nagyon jól le tudja oldani a zsíros szennyeződéseket a csőrendszer faláról.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Duguláselhárító mester

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés