Mosogato Dugulaselharitasa Hazilag

A mosogató duguláselhárítás házilag is akár elvégezhető

Mosogato Dugulaselharitasa Hazilag

Mosogató duguláselhárítása házilag 


Háztartásokban a lehető leggyakrabban a mosogató szokott eldugulni. Ebben az esetben lehetőség van arra, hogy különféle módokon a keletkező problémát orvosoljuk. A mosogató duguláselhárítás házilag vegyszerekkel vagy a felső csőszakasz szétszerelésével is elvégezhető. A legfőbb problémát az okozza, hogy mosogatáskor nem kellő forró vizet használunk, amely azért lenne fontos, mert a zsír csak magas hőmérsékletű vízben képes oldódni.

Ha langyos vízzel végezzük a mosogatást, akkor annyi történik, hogy lemossuk a tányérról az ételmaradékot, de maga a zsír kicsapódik rögtön a felső csőszakaszban, amely egy idő múlva dugulást eredményez. A mosogató duguláselhárítás házilag ecettel, különféle zsíroldó szerekkel végezhető el a legkönnyebben, ha még nem áll fent nagymértékű probléma. Mindenképpen érdemes dugulás esetén, amikor már semmilyen házi praktika nem válik be, szakember hívni, aki speciális eszközökkel elvégzi a dugulás megszüntetését.

duguláselhárítás házilag mosogató szifon szétszedéseA mosogató duguláselhárítás házilag azon dugulások közé tartozik, amelyeket a legkönnyebben meg lehet szüntetni, hiszen a csőszakasz egy része még a konyhai kredencben fut, így az szétszedhető, ha nem válnak be a zsíroldó szerek.

Érdemes azonban megelőzni a problémát úgy, hogy figyelünk arra, hogy mosogatáskor ne kerüljön szennyeződés a lefolyóba, vagyis az ételmaradékot egy szalvétával mindig töröljük ki és csakis forró vizet használjunk. Ha mindezt betartja, akkor biztos lehet abban, hogy elkerülheti a dugulást. A mosogató duguláselhárítás házilag történő elvégzéséhez sok ötletet olvashat az oldalainkon.

Mosogató duguláselhárítása Budapest
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Duguláselhárító mester

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés