mosdó lefolyó dugulás elhárítás Budapest

A mosdó lefolyó dugulás megszűntetése gyorsan is elvégezhető

mosdó lefolyó dugulás elhárítás Budapest

Mosdó lefolyó dugulás elhárítása

Ismét eldugult az otthoni mosdó lefolyója? Sajnos ez egyáltalán nem mondható ritka eseménynek manapság, hiszen rengeteg olyan anyag és tárgy kerülhet bele a mosogató és mosdó lefolyójába, amelyeknek nem kéne oda kerülniük. A mosdó lefolyó dugulás megszűntetése olyan feladat, amelyhez sokszor profi segítségére van szükség, mivel csak így oldható meg a leghamarabb a probléma. Reggel, amikor munkába indulna, vagy éppen este, amikor végre pihenni készül, nem épp a legjobb elfoglaltság azon bosszankodni, hogy már megint eldugult a mosdó. A mosdó dugulása miatt a kézmosás, fogmosás vagy borotválkozás után hosszú perceket vesz igénybe, hogy a piszkos víz végre eltávozzon a kagylóból és a fő probléma ezután az, hogy a kosz megtapad a kagyló falán, így azt újra el kell távolítani, de az ismét megáll a lefolyni képtelen vízben.

Egyes esetekben a helyzet akár olyan súlyos is lehet, hogy a piszkos víz egyáltalán nem folyik le! A mosdó lefolyó dugulás megszűntetése ilyenkor rendkívül fontos feladat, hiszen ellenkező esetben sosem tudja majd ismét rendeltetésszerűen használni a fürdőszoba mosdóját. Mi is az oka a dugulásoknak manapság? Sok kiváltó oka lehet a dugulásnak, azonban a leggyakoribbak a csőben lerakódott vízkő, összegyűlt haj, köröm, szappanmaradék, idegen tárgy, vagy más szennyeződés lehet, amelyek egyszerűen vagy elakadnak a lefolyóban vagy megtapadnak azok falán. Mit tehet ilyenkor? A mosdó lefolyó dugulás megszűntetéséhez hívjon szakembert, aki garantáltan megoldja a problémát. Próbálkozhat otthoni praktikákkal is, különféle háztartási szerekkel, amelyek olykor akár eredményesek lehetnek, azonban komoly dugulás esetén sajnos ezek ritkán váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Ha igazán komoly a mosdó lefolyó dugulás, akkor mindenképp kerülje el a még nagyobb bajt és bízza szakemberre a munkát!

Eldugult a fürdőszobában a mosdó?

Nem folyik le egyáltalán a piszkos víz és folyamatosan koszos marad a mosdókagyló?

Keresse fel a duguláselhárító mestert a +3620-942-0586 telefonszámon még ma!

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés