Lefolyótisztítás Budapesten

A lefolyótisztítás Budapesten csak egy telefonhívásba kerül

Lefolyótisztítás Budapesten

Lefolyótisztítás Budapesten akár azonnal

Gond van a lefolyóval? Rossz szag árad a lefolyóból? Az ilyen jelek arra utalnak, hogy Önnél dugulás alakult ki. Ezt minél hamarabb meg kell szűntetni, mivel az adott helyiséget folyamatosan az eláradás veszélyezteti. Amikor kellemetlen szag, valamint bűz árad a padló szifonból, azt több dolog is okozhatja. A lefolyótisztítás Budapest területén az Ön rendelkezésére áll, ha észlel ilyen jeleket.

A leggyakoribb ok a dugulás kialakulására, hogy a padló szifonra nincs rákötve fogyasztó vezeték, azaz nem folyik át rajta a mosdó vagy a kád szennyvize. Ez azt jelenti, hogy az adott padló szifon csak a fürdés, mosás következtében kijutó fröccsenő víz elvezetésére szolgál és nem ennél többre nem igazán képes. Ilyenkor nincs rendszeresen átfolyó víz a padló szifonon, így ha nincs víz utánpótlás, a szifon idővel kiszárad, elpárolog a bűzzárt szolgáló víz és a csatornahálózat felől elkezd szépen lassan visszaszivárogni a csatornaszag.

Ezt garantált, hogy Ön is érezni fogja egy idő után és ilyenkor a lefolyótisztítás Budapesten is komoly fontosságú lesz. Sokszor abban az esetben is kellemetlen csatornaszag áramlik a helységbe, ha a kiszellőző vezeték vagy a légbeszívó szelep nem megfelelő működése vagy teljes hiánya miatt vákuum keletkezik a szennyvíz csatorna ejtő vezetékében. Ez komoly problémát okozhat, mivel képes kiszippantani a szifonokból a bűz visszaáramlását megakadályozó vizet, amely szintén ahhoz vezet, hogy a csatornaszag elkezd megjelenni a helyiségben.

A lefolyótisztítás Budapesten az Ön számára is elérhető és akár percek alatt tiszta és szagoktól mentes lehet az Ön lefolyója is. Sok esetben dohos szag és ázás okozója lehet, ha a padlóösszefolyó beépítésekor a padló szifon nem lett kimagasítva a padló burkolat szintjéig. Ez szintén egy fontos szempont, hiszen amikor megemelkedik a víz, a padlóösszefolyó szifonjában az könnyedén túlcsordulhat és visszafolyhat. Kellemetlen szagok érkeznek a lefolyóból? Sokszor visszafolyik a víz?

A lefolyótisztítás Budapesten az Ön számára is elérhető, ha felkeres minket a +3620-942-0586 telefonszámon.

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés