Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

Eldugult a wc mit csináljak - wc tisztítása

Mit csináljunk ha eldugul a wc csésze?

A WC eldugulása még a mosogató, a mosdó vagy a kád eltömődésénél is kellemetlenebb, hiszen ellehetetleníti a helyiség komfortos használatát, és a dugulás zavaró szagok terjedéséért is felelős lehet. Így, ha azt tapasztalja, hogy a WC tartalma öblítéssel nem tűnik el, illetve a szennyezett öblítővíz visszafolyik, érdemes azonnal cselekednie, mielőtt a probléma még komolyabbra fordul. A WC eldugulását általában a csésze vízkövesedése, a túlzott mennyiségű vécé papír-használat, a kagylóba ejtett vécé illatosító vagy egy más belekerült idegen tárgy okozza.

 

eldugult_wc_dugulaselharitasa_hazilag

Eldugult wc tisztítása

Eldugult a wc mit csináljak? Első lépésben megpróbálkozhat különböző házi praktikákkal, illetve megfelelő kézügyesség és szerszámok birtokában akár a WC szétszerelésével is. Ha ezek nem vezetnek sikerre, jöhet a duguláselhárító szakember. Nemcsak a drága bolti duguláselhárító vegyszerek alkalmasak a probléma megszüntetésére, hanem különböző sokkal olcsóbb, környezetbarát anyagok is. Először öntsön forró vizet a dugulásra, hátha már ez is hatásos lesz. Ha nem az, jöhet az ecet, a citromsav, a szódabikarbóna vagy a bórax, illetve ezek keveréke. Egy pezsgőtablettát is dobhat a WC-be, majd miután az feloldódott, húzza le a WC-t, és nézze meg, megszűnt-e a dugulás. Ha nem, a meglazult szennyeződést próbálja meg pumpálással eltávolítani.

Mit csináljunk ha eldugult a wc

A WC szétszerelése otthon

Ha ez sem segít, szükség lehet a WC szétszerelésére, hátha valamilyen idegen tárgy, például egy gyermekjáték került a csészébe, és amiatt nem folyik le rendesen a víz. Zárja el a vizet, ürítse ki a tartályt, majd húzzon gumikesztyűt, és – ha a csésze nincs a padlóhoz ragasztva – szerelje le a WC-t, végül emelje el a faltól, hogy hozzáférjen a lefolyóhoz. Ha nem éri el a dugulást okozó szennyeződést, vagy azt nem tudja eltávolítani, minél előbb hívjon ki egy duguláselhárítással foglalkozó vízvezeték-szerelő szakembert, aki a probléma súlyosságától függően rövid idő alatt, 10-20 ezer forintos ár fejében megszünteti a problémát, és tanácsokkal is ellátja annak érdekében, hogy mindez ne történjen meg újra.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

duguláselhárítás XVI.kerület olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás VIII.kerület eldugult padlóösszefolyó mosogató dugulás házilag duguláselhárítás olcsón Eldugult mosogató duguláselhárítása lefolyó dugulás Lefolyótisztító padlóösszefolyó duguláselhárítás XVIII.kerület mosogató duguláselhárítás azonnal mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás árak Wc dugulás megszüntetése társasház csatornatisztítás wc dugulás duguláselhárító mosdó dugulása mosdó duguláselhárítás házilag Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás X.kerület lefolyó lejtése lefolyó dugulás okai duguláselhárítás szennyvíz bekötése duguláselhárítás XX.kerület Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás V.kerület lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás Budapesten mosogató dugulás duguláselhárítás ár búraszifon szennyvízcsatorna eldugult mosdó duguláselhárítás VII.kerület mosdó dugulása ellen vízvezeték szerelő mosogató lefolyó dugulás esővíz duguláselhárítás XIV.kerület csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XIII.kerület Dugulás elhárítás szennyvíz bekötés csatorna csőtörés mosdó lefolyó dugulás dugulás elhárítása duguláselhárítás 6.kerület dugulások duguláselhárítás II.kerület mosogató duguláselhárítás házilag mosdó wc duguláselhárítás lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XVII.kerület bűzelzáró Eldugult WC duguláselhárítás 7.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás I.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése tisztító idom csőtörés lefolyótisztítók olcsó duguláselhárítás dugulás eldugult mosogató szifon kellemetlen szagok wc csésze csatorna dugulás szennyvízhálózat Budapest mosogató lefolyó tisztítása nedves törlőkendő csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás házilag duguláselhárítás falbontás nélkül Árak lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás bontás nélkül mosogató lefolyó vízvezeték szerelés duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás VI.kerület vízvezeték Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XII.kerület csatornaszag Lefolyótisztítás duguláselhárítás 10. ker csatornaszag megszüntetése mosogatógép csatorna tisztítás Duguláselhárítás Budapest wc lefolyó dugulás megszüntetése dugulás wc lefolyó duguláselhárítás III.kerület wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XV.kerület eldugult mosogató padló lefolyó dugulás dugulás Budapest csőtisztító spirál dugulás megszüntetése lefolyó dugulás megszűntetése dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás IV.kerület padlószifon csatornaszellőztetés duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó tisztítás lefolyó dugulás elhárítás wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XIX.kerület csatornakamerázás akciós duguláselhárítás Lefolyótisztító szer
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés