Eldugult a wc mit csináljak - wc tisztítása

Mit csináljunk ha eldugul a wc csésze?

A WC eldugulása még a mosogató, a mosdó vagy a kád eltömődésénél is kellemetlenebb, hiszen ellehetetleníti a helyiség komfortos használatát, és a dugulás zavaró szagok terjedéséért is felelős lehet. Így, ha azt tapasztalja, hogy a WC tartalma öblítéssel nem tűnik el, illetve a szennyezett öblítővíz visszafolyik, érdemes azonnal cselekednie, mielőtt a probléma még komolyabbra fordul. A WC eldugulását általában a csésze vízkövesedése, a túlzott mennyiségű vécé papír-használat, a kagylóba ejtett vécé illatosító vagy egy más belekerült idegen tárgy okozza.

 

eldugult_wc_dugulaselharitasa_hazilag

Eldugult wc tisztítása

Eldugult a wc mit csináljak? Első lépésben megpróbálkozhat különböző házi praktikákkal, illetve megfelelő kézügyesség és szerszámok birtokában akár a WC szétszerelésével is. Ha ezek nem vezetnek sikerre, jöhet a duguláselhárító szakember. Nemcsak a drága bolti duguláselhárító vegyszerek alkalmasak a probléma megszüntetésére, hanem különböző sokkal olcsóbb, környezetbarát anyagok is. Először öntsön forró vizet a dugulásra, hátha már ez is hatásos lesz. Ha nem az, jöhet az ecet, a citromsav, a szódabikarbóna vagy a bórax, illetve ezek keveréke. Egy pezsgőtablettát is dobhat a WC-be, majd miután az feloldódott, húzza le a WC-t, és nézze meg, megszűnt-e a dugulás. Ha nem, a meglazult szennyeződést próbálja meg pumpálással eltávolítani.

Mit csináljunk ha eldugult a wc

A WC szétszerelése otthon

Ha ez sem segít, szükség lehet a WC szétszerelésére, hátha valamilyen idegen tárgy, például egy gyermekjáték került a csészébe, és amiatt nem folyik le rendesen a víz. Zárja el a vizet, ürítse ki a tartályt, majd húzzon gumikesztyűt, és – ha a csésze nincs a padlóhoz ragasztva – szerelje le a WC-t, végül emelje el a faltól, hogy hozzáférjen a lefolyóhoz. Ha nem éri el a dugulást okozó szennyeződést, vagy azt nem tudja eltávolítani, minél előbb hívjon ki egy duguláselhárítással foglalkozó vízvezeték-szerelő szakembert, aki a probléma súlyosságától függően rövid idő alatt, 10-20 ezer forintos ár fejében megszünteti a problémát, és tanácsokkal is ellátja annak érdekében, hogy mindez ne történjen meg újra.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

dugulás Lefolyótisztítás házilag akciós duguláselhárítás vízvezeték szerelő lefolyó tisztítás duguláselhárítás VII.kerület csatornatisztítás csatorna dugulás Eldugult WC duguláselhárítása eldugult mosogató eldugult mosogató szifon mosogató lefolyó mosogató duguláselhárítás házilag lefolyótisztítók csatornatisztítás házilag mosogató dugulás házilag csatornaszag megszüntetése mosdó lefolyó dugulás megszűntetése nedves törlőkendő duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XV.kerület Árak lefolyó lefolyó tisztítása házilag dugulás Budapest duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás házilag mosdó duguláselhárítás házilag padló lefolyó dugulás mosdó dugulása tisztító idom olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás olcsón mosdó dugulása ellen wc duguláselhárítás Duguláselhárítás Budapest wc lefolyó dugulás megszüntetése szennyvízcsatorna mosogató duguláselhárítás Lefolyótisztító szer duguláselhárítás IX.kerület bűzelzáró dugulás wc lefolyó lejtése esővíz duguláselhárítás Lefolyótisztítás Budapest mosdó lefolyó dugulás mosogató dugulás duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás Csepel lefolyótisztítás otthon lefolyó dugulás duguláselhárítás III.kerület csatornakamerázás duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás XIX.kerület eldugult mosdó duguláselhárítás XXIII.kerület wc lefolyó dugulás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás 6.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása szennyvíz bekötése Eldugult mosogató duguláselhárítása wc dugulás dugulás elhárítása dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XXII.kerület vízvezeték szerelés duguláselhárítás X.kerület szennyvízhálózat dugulások mosdó vízvezeték mosogató duguláselhárítás ár eldugult padlóösszefolyó lefolyó dugulás okai csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XXI.kerület Budapest duguláselhárítás XIII.kerület csatornaszag csatornaszellőztetés duguláselhárítás XVIII.kerület kellemetlen szagok mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás VIII.kerület csőtörés duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XVI.kerület wc csésze csőtisztító spirál duguláselhárítás XIV.kerület Lefolyótisztító duguláselhárítás 7.kerület mosogató lefolyó dugulás olcsó csatornatisztítás lefolyó dugulás megszűntetése társasház duguláselhárítás I.kerület lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás árak búraszifon padlóösszefolyó szennyvíz bekötés Eldugult WC duguláselhárítás XI.kerület lefolyó dugulás elhárítás dugulás megszüntetése duguláselhárító padlószifon duguláselhárítás 10. ker Dugulás elhárítás mosogatógép duguláselhárítás XX.kerület Wc dugulás megszüntetése wc duguláselhárítás házilag csatorna csőtörés csatorna tisztítás Lefolyótisztítás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés