csatorna duguláselhárítás Budapest XVIII. kerület

Duguláselhárítás Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc

csatorna duguláselhárítás Budapest XVIII. kerület

Duguláselhárítás Budapest XVIII. kerületben bontás nélkül

 
Csatorna dugulás? Ne várjon tovább!

Ha azt tapasztalja, hogy nem folyik le rendesen a víz a fürdőszobában vagy a konyhában, valószínűleg a mosdó, a kád vagy a mosogató lefolyója eldugult. Hasonló probléma előfordulhat a mellékhelyiségben, illetve a padlólefolyó és zuhanytálca összefolyójánál is. Ne halogassa, hívjon akár most ha duguláselhárítás Budapest XVIII. kerületében megnehezíti mindennapjait.

 A dugulás leggyakoribb okai

A dugulást általában valamely a lefolyóba került anyag okozza, például hajszálak, bőr- és körömdarabkák, tisztítószer-, mosogatószer-, szappan- vagy samponmaradványok, vízkő, illetve bármilyen kisebb tárgy, amely a csőbe szorult, például, mert a gyerek a lefolyóba dugta, vagy beleejtette a vécécsészébe. Ha eldugult a lefolyó, érdemes minél előbb megpróbálkoznia a probléma elhárításával, akár házi praktikák segítségével vagy szakember kihívásával, hogy megelőzhesse a későbbi, komolyabb bajokat vagy a kellemetlen szagokat. Ha a XVIII. kerületben lakik, keressen itt vízvezeték-szerelőt a duguláselhárításhoz, hiszen így olcsóbban megúszhatja a műveletet.

Hívjon minket bizalommal
duguláselhárítás hívjon most

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Dugulás megszüntetése Budapest XVIII.-ker Lőrinc területénKisebb probléma esetén a házi praktikák is segíthetnek

A kisebb dugulásokat akár ön is megpróbálhatja házilag elhárítani. Távolítsa el a szennyeződéseket a lefolyóból, illetve, ha kell, a szifonból is. Önthet a lefolyóba szódabikarbónát, bóraxot, lúgkövet, trisót vagy sütőpont, illetve használhat citromsavat, ecetet vagy citromlevet is. A hatóidő kivárása után folyasson forró, majd hideg vizet a kádba vagy a mosdóba. Ha viszont a probléma nem szűnik meg, inkább ne kísérletezzen tovább: semmiképp se szerelje szét a csöveket, ha nem ért hozzá, mert komolyabb problémát okozhat.

A kamerás csővizsgálat 32-300 mm átmérőjű lefolyó csöveknél alkalmazható

A kihívott vízvezeték-szerelő általában egy csatornatisztító spirállal, azaz csőgörénnyel próbálja meg eltávolítani a szennyeződéseket. Ha ez nem jár eredménnyel, mert a szennyeződés a cső egy távolabbi szakaszában van, kamerás csővizsgálatot is alkalmazhat. Ez utóbbi jóvoltából a szakember pontosan meg tudja állapítani a dugulás helyét. A kamerás vizsgálatot 32-300 milliméter hosszú csőszakaszokon lehet alkalmazni. Ha a XVIII. kerületben van szüksége vízszerelőre, keressen meg minket bizalommal, és mi elhárítjuk a dugulást – ha kell, akár kamerás csővizsgálat segítségével!


Duguláselhárítás  Budapest XVIII.kerület. dugulás megszüntetése Lőrincen

Nyári Zoltán duguláselhárító, – szennyvízcsatornák duguláselhárítása Budapest XVIII.-ker – Lőrinc területén:          06 20 942 0586         06 20 398 7569 

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés