Duguláselhárítás XVI. kerület Rákosszentmihály

Villámgyors duguláselhárítás XVI. kerület Rákosszetmihály, és Budapest egész területén!

Duguláselhárítás XVI.-Rákosszentmihályon? Szinte nincs olyan ember, aki az élete folyamán ne találkozna dugulással az otthonában. Hogy mindezt elháríthassuk, segítségünkre lehet a pumpa. Ám sajnos vannak olyan esetek, amikor is, már a pumpa sem segít, és drasztikusabb beavatkozásra lesz szükségünk, vagyis érdemes szakember segítségét igénybe vennünk! Ekkor jövünk mi a képbe! Ugyanis szeretném Önnel megismertetni cégünket! Cégünk fő tevékenységi köre, a duguláselhárítás. Már nagyon sok éve tevékenykedünk ezen a területen, és kiváló szolgáltatást biztosítunk, minden kedves ügyfelünk számára.

 

Kültéri gépi duguláselhárítás XVI.-Rákosszentmihály területénDugulás megszüntetése, gépi lefolyótisztítás Budapest XVI.-ker

Dugulás megszüntetése házilag

A duguláselhárítás házilag is sokszor megoldható, hiszen a kisebb dugulásokat el lehet tüntetni az olyan jól bevált módszerekkel, mint az üzletben vásárolt tisztítószerek, vagy a pumpa, esetleg az ecet és egyéb társai. Ha viszont ezek egyike sem segített, akkor a dugulás elhárítás házilag nagy valószínűséggel nem oldható meg, tehát jobb, ha inkább szakembert hívsz, mielőtt még bajt tehetne a csatornarendszerben.

Amikor egyetlen jól bevált házi módszer sem hozta meg az enyhülést, akkor csak annyit kell tennie, hogy profi segítséget kér, avagy telefonál és csapatunk már indul is, hogy minél hamarabb a segítségére legyen, hogy ha a dugulás elhárítása házilag nem valósulhatott meg, akkor a modern bivalyerős csatornatisztító eszközök és a tapasztalt, hozzáértő munkatársaink segítségével velünk végre megvalósuljon.

Mindig is nagyon fontos szempont volt előttünk, hogy bármilyen felmerülő problémát, gyorsan és hatékonyan orvosolni tudjunk.

Szolgáltatásaink, Budapest egészét lefedik, vagyis ha Ön a XVI. kerület, Rákosszentmihály és környékén él, akkor is igénybe tudja venni szolgáltatásainkat!

No, de miről is beszélek?

  • wc duguláselhárítás
  • lefolyó duguláselhárítás
  • csatornatisztítás
  • gyökértelenítés
  • fürdőszobai szifonok tisztítása, és minden olyan egyéb szolgáltatás, mely a duguláselhárításhoz tartozik!

Hívjon minket bizalommal
dugulashivjmost

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Eldugult kültéri csatorna akna duguláselhárítása XVI.-Rákosszentmihály területénÁrainkat úgy határoztuk meg, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük szolgáltatásainkat! Mi nem árulunk zsákba macskát, nálunk nem találkozhat rejtett költségekkel!

Budapest egész területén elérhetőek a szolgáltatásaink, éppen ebből kifolyólag, ha Ön a XVI. kerület Rákosszentmihály vagy a környékén él, akkor is elérhet minket ingyenes kiszállással, a nap 24 órájában!

Kiérkezésünkkor, megvizsgáljuk a dugulás okát, és szükség esetén javaslatot teszünk a kijavításra. Olcsó árakkal dolgozunk, tehát Önnek nincs mitől tartania!


Kültéri csatornatisztítás Budapest XVI.- Rákosszentmihály 

Ha dugulást észlelt az otthonában, akkor csak azt tanácsolhatom, hogy keressen fel minket, forduljon hozzánk bizalommal, mi készséggel állunk az Ön rendelkezésére!

Nyári Tibor vízvezeték szerelő és duguláselhárító XVI.-kerületében

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés