Duguláselhárítás Budapest XIV. kerületében Zugló

Duguláselhárítás XIV. kerület Zugló

Duguláselhárítás Budapest XIV. kerületében Zugló

Duguláselhárítás Budapesten csőgörénnyel a XIV. kerületben

 Ha azt tapasztalja, hogy nem folyik le elég gyorsan a víz a mosogatóban, a kádban, a vécében, a zuhanyzóban vagy a mosdókagylóban – vagy egyáltalán nem –, a lefolyó valószínűleg eldugult. Ha nem kezeli azonnal a problémát, az a későbbiekben súlyosbodhat, és hamarosan kellemetlen szagokkal kell majd szembenéznie. Néhány házi praktikával megpróbálhatja feloldani a dugulást okozó szennyeződést, például ecettel, citromlével, citromsavval, vagy mindezeket szódabikarbónával vagy sütőporral kombinálva, de ha ezek nem hatásosak, és továbbra is nehezen folyik le a víz, inkább hívjon ki egy duguláselhárítással foglalkozó vízvezeték-szerelőt.

 Inkább ne szerelje szét a csöveket

Ha Budapest XIV. kerületében lakik vagy dolgozik, és otthonában vagy munkahelyén dugult el az egyik lefolyó, keressen egy XIV. kerületi szakembert, hogy az minél hamarabb kiérhessen a helyszínre, így gyorsabban megkezdhesse munkát. A csöveket maga inkább ne szerelje szét, mert ha nem ért hozzá, azok megsérülhetnek, és komolyabb baj keletkezhet, amelyet már csak falbontással, sokkal nagyobb költségek mellett lehet megoldani. Ha rendelkezik duguláselhárító spirállal vagy csőgörénnyel (illetve vásárol egyet egy barkácsboltban), ezzel a módszerrel még megpróbálkozhat a probléma elhárításával. Bár sajnos ezek az eszközök csak kisebb lerakódások megszüntetésére használhatóak.Ha nincs ilyen eszköze, vagy nem akar feleslegesen bosszankodni hívjon ki egy Zugló területén dolgozó duguláselhárító szakembert. Mi Budapest egész területén kiszállási díj nélkül egységes fix áron végezzük a dugulás elhárítást.

Csőgörény többféle átmérőjű csőhöz kapható

A vízvezeték-szerelő a beltéri és kültéri csövek dugulását is el tudja hárítani egy csőgörény segítségével. Ez egy tetszőleges hosszúságúra toldható, fémből készült eszköz, amellyel a szennyeződés eltávolítható a lefolyóból. Többféle átmérőjű csőhöz is lehet kapni duguláselhárító spirált, amelynek létezik kézi és gépi változata is. A beltéri csövek tisztítását a szakember általában egy 8, 10, 16 vagy milliméter átmérőjű csőgörénnyel végzi. A kézi spirálok egy kurblis tekerővel működnek, ennek segítségével lehet leoldani a szennyeződést a cső faláról. Ha eldugult a lefolyó XIV. kerületi otthonában, és segítségre van szüksége, hívjon vízvezeték-szerelőt a környékről! Olcsó duguláselhárítás Budapest XIV.-kerületében.

Hívjon minket bizalommal
dugulashivjmost

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

dugulás megszüntetése, duguláselhárítás XIV.-ZuglóbanPadlószifon, padlóösszefolyó duguláselhárítása Zuglóban

Nyári Tibor duguláselhárító, duguláselhárítás XIV.- ker 06 20 398 7569

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés