Mosogató duguláselhárítás Budapest XII kerületében

Duguláselhárítás XII. kerület Hegyvidék

Mosogató duguláselhárítás Budapest XII kerületében

Mosdó, mosogató, vécé duguláselhárítása XII. kerület Hegyvidék

A mosdó, a mosogató vagy a vécé dugulása igen kellemetlen probléma, hiszen ha víz áll a mosdóban vagy a mosogatóban, körülményes kezet mosni, illetve mosogatni, a mellékhelyiség eldugulása eredményeképp pedig előbb-utóbb rossz szagok is megjelenhetnek. A dugulást általában valamilyen a lefolyóba került szennyeződés vagy idegen tárgy okozza.
A mosdó esetében ez lehet vízkő, szappanmaradék, körömdarab vagy hajszál; a mosogató esetén mosogatószer-maradvány vagy ételmaradék; a vécé esetén pedig akár egy a gyerek által a kagylóba dobott apró játék is. Próbáljuk meg elkerülni a dugulás kialakulását megelőző karbantartó és tisztító munkákkal, melyek házilag is elvégezhetőek

A megelőzés a legjobb duguláselhárító módszer

A duguláselhárítás legjobb módszere a megelőzés: használjunk gyerekzárat a vécén, a szennyes tányérokról a maradék ételt ürítsük a szemetesbe vagy a vécébe mosogatás előtt, a levágott körmünket távolítsuk el a mosdókagylóból, hajmosás után pedig távolítsuk el hajszálainkat a lefolyóból, amíg látható helyen, a felső részen vannak. Érdemes egy esztétikus fém, esetleg akár műanyag szűrőt használni, amelyet a lefolyóra helyezünk, ha épp a dugóra nincs szükségünk. Így a szennyeződés ezen akad fel, és azt egy mozdulattal eltávolíthatjuk. Ha viszont már bekövetkezett a probléma, eldugult a mosdó, a mosogató vagy a vécé XII. kerületi, otthonában, hívjon a kerületben szolgáltató duguláselhárítással foglalkozó szakembert!

Hívjon minket bizalommal
dugulashivjmost

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Duguláselhárítás Budapest

Kültéri csatorna tisztítás, duguláselhárítás XII.Nedves törlőkendő okozta dugulás megszüntetése

Keressen megfelelő duguláselhárító szakembert Budapest XII. kerületében!

Elsősorban a XII. kerületben vállalok mosdó, vécé és mosogató duguláselhárítást, csatornatisztítást; így ha Hegyvidéken lakik, gyorsan ki tudok érni önhöz, és hamar megkezdem a munkát. Bontás nélkül végzem a duguláselhárítást, kedvező árakon és gyorsan dolgozom, így ön akár egy órán belül ismét használatba veheti a mosdót, a mosogatót vagy a vécét. Ha rutinos vízszerelőt keres a XII. kerületben, vécé, mosdó vagy mosogató duguláselhárításához alacsony áron, keressen meg most! Non-stop hívhat, akár az éjszaka közepén vagy hétvégén is!

Nyári Tibor XII.-kerületi duguláselhárító 06 20 398 75 69

Nyári Zoltán XII.-kerületi duguláselhárító 06 20 9 420 586


Eldugult kültéri és beltéri csatornacsövek duguláselhárítása

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés