Duguláselhárítás II. kerület Pasarét

Keressen a saját kerületéből duguláselhárító szakembert, hogy az minél hamarabb kiérjen a helyszínre! Ha Budapest II. kerületében, Pasaréten lakik, hívjon minket, és azonnal megkezdjük a munkát, így akár már egy óra múlva ismét használatba veheti a helyiséget.

Házi praktikákkal is megpróbálkozhat

A gondot a lefolyóban megakadt szennyeződések, általában hajszálak, bőr- és körömdarabok, mosogató- és tisztítószer maradványok és a vízkő okozza. Ilyen esetben érdemes azonnal profit hívni, hogy minél hamarabb megszabadulhasson a problémától.

Ha úgy ítéli, hogy nem olyan súlyos a dugulás, mielőtt duguláselhárítással is foglalkozó vízvezeték szerelőt hívna a II. kerületből, Pasarétről, megpróbálkozhat néhány házi praktikával is. Több olyan szert talál a konyhában vagy a kamrában, amelyek hatásosak lehetnek dugulás ellen, ilyen például az ecet, a citromsav, a szódabikarbóna, a sütőpor, a trisó vagy a bórax. A porokat szórja a lefolyóba, hagyja hatni, majd folyasson rá meleg, végül hideg vizet. Ecetet vagy citromsavat is önthet a dugulásra. De úgy a leghatékonyabb, ha ezeket szódabikarbónára önti, amely pezsegni kezd, és feloldja a szennyeződést, amelyet végül ugyancsak folyóvízzel tüntethet el a lefolyóból.

Mosdó dugulás megszüntetése Bp. II.-kerMosdó dugulás megszüntetése

Ha praktikák nem válnak be, hívjon szakembert a II. kerületből!

Amennyiben a fenti praktikák nem válnak be, semmiképp se kezdje el szétszerelni a csöveket, ha nem ért hozzá, inkább hívjon profi duguláselhárító szakembert a II. kerületből, Pasarétről! Ha olyan vízszerelőt keres, aki garanciát vállal a munkájára, válasszon minket! A csatornatisztítást általában egy csőgörény elnevezésű eszközzel végezzük, de komolyabb probléma esetén nagynyomású mosást, illetve csatornakamerázást is alkalmazunk, és a lehető leggyorsabban elhárítjuk a dugulást.

Eldugult mosogató, wc – duguláselhárítás II.-bontás nélkül, gyors kiszállással 06 20 9 420 586

II.-kerületi duguláselhárító csapatunk nagy szakértelemmel, és tapasztalattal szünteti meg a mosdó, mosogató, wc dugulásokat. A szennyvíz csatorna duguláselhárítás az a feladat, amit jobb, ha profikra bíz! Önnek is csak annyit kell tennie, hogy telefonál és csapatunk már indul is, hogy a lefolyó tisztítás által megszüntessük a gondot!

Duguláselhárítás II.- korszerű gépekkel garanciávalGépi bontás nélküli duguláselhárítás II.- garanciával

Az alábbi területeken vállaljuk lakások, családi házak, irodák, éttermek, közületek mosdó, wc, mosogató, csatorna dugulás elhárítását, lefolyó tisztítását a hét minden napján, kedvező áron: Adyliget, Budaliget, Hűvösvölgy, Máriaremete, Pasarét, Rózsadomb, Vérhalom, Víziváros, stb.

Csatornatisztítás – dugulás elhárítás kedvező áron 06-20-398-75-69

Mosogató duguláselhárítása a II. kerületben

Ha kellemetlen szagot tapasztal a konyhában, a probléma forrása lehet például a rég ki nem ürített vagy piszkos szemeteskuka, a hűtőben lévő romlott étel, de akár a mosogató lefolyójának dugulása is. Próbálja meg lokalizálni a kellemetlen szag helyét, és távolítson el minden potenciális szagforrást. Ha továbbra sem szűnik meg a probléma, az valószínűleg a lefolyóban található. Súlyosabb esetben a dugulás miatt a víz már le sem folyik rendesen vagy csak nagyon lassan; így mosogatásról mosogatásra egyre több ételmaradék úszkál a medencében. A mosogató eldugulását a lefolyóban megakadó szennyeződés okozza, amely lehet ételmaradék, mosogatószer-maradvány, vízkő, illetve a mosogatószivacsról leváló darabok is.

A mosogató duguláselhárítására használhat házi szereket is

A dugulás megelőzése végett érdemes a szemetesbe vagy a vécébe ürítenie az ételmaradékokat, mielőtt beáztatná az edényt; illetve ajánlott alkalmaznia egy műanyag vagy fém szűrőt. Ha viszont már megtörtént a baj, és II. kerületi otthonában eldugult a mosdó, mosogató, megpróbálkozhat számos házi praktikával, de duguláselhárítással foglalkozó vízvezeték-szerelő szakembert is hívhat a II. kerületből. Azért érdemes saját környékén szakembert keresnie, mert így az gyorsabban kiér, tehát sokkal hamarabb ismét használatba veheti a konyhát, illetve a kiszállási díj is alacsonyabb lehet.

Kültéri-beltéri lefolyó dugulás elhárítás Budapest II.-kerDuguláselhárítás Budapest II.-kerületében géppel

Ha a házi praktikák nem segítenek, hívjon vízszerelőt a II. kerületből

Mielőtt szakembert hívna, megpróbálhatja maga is elhárítani a dugulást, ha a probléma még nem olyan súlyos. Szórjon bőven szódabikarbónát vagy sütőport a lefolyóba, majd öntsön rá ecetet, citromlevet vagy citromsavat, és hagyja pezsegni. Ha a sav feloldotta a szennyeződést, folyasson a lefolyóba először forró, majd hideg vizet. Végül ellenőrizze, megszűnt-e a dugulás: ha nem, keressen duguláselhárítással foglalkozó szerelőt a II. kerületben! Ha olyan vízszerelőt szeretne, aki gyorsan, pontosan dolgozik, és garanciát vállal a munkájára, hívjon engem!

Hívjon minket bizalommal
dugulashivjmost

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés