Duguláselhárítás I. kerület Várnegyed

Üdvözlöm weboldalunkon! Ismerkedjen meg cégünk fő profiljával, mely nem más, mint a duguláselhárítás.  Célunk, hogy Budapest egész területén, beleértve Budapest I. -ker Várnegyed részét is, kiváló szolgáltatást biztosítsunk minden kedves ügyfelünk számára.

A nap 24 órájában, készséggel állunk rendelkezésére. A dugulást mi elhárítjuk! Bízza ránk a “piszkos munkát” !

 Mikor kell minket felkeresnie?

Úgy gondolom, hogy nincs olyan háztartás, ahol még ne tapasztaltak volna dugulást. Eldugul a mosdó lefolyó, a mosogató cső, a gége cső, a toalett. Általában az emberek többsége a pumpát hívja segítségül és pár perc alatt megszüntethető a probléma, ám sajnos van olyan eset, amikor is szakember segítségét kell igénybe vennünk. Ha a wc pumpa nem segít, keressen fel minket, és mi rögvest a segítségére sietünk!

Wc csésze duguláselhárítás I.-kerWc duguláselhárítás I.-ker

Probléma megoldás dugulás elhárítás …

Igyekszünk gyorsan és hatékony elvégezni a munkát. Mindig is nagyon fontos volt számunkra, hogy a lehető legminimálisabb koszolás mellett végezzük el a szolgáltatást, és hogy mielőbb újra tökéletes lefolyót biztosítsunk az Ön számára. Fiatalos, lendületes csapatunk, tökéletes szolgáltatást biztosít minden kedves ügyfele számára, természetesen magas szakmai tudás mellett.

 

 

Mosogató duguláselhárítás I.-kerületi lakosok és közületek részéreMosogató duguláselhárítás I.-ker

Ismerkedjen meg I.kerületi Duguláselhárító árainkkal…

Áraink tekintetében, elmondhatom, hogy mi nem árulunk zsákba macskát! Nálunk kizárt hogy rejtett költségekkel találkozzon! Fix árak mellett dolgozunk, melyek nagyon kedvezőek lehetnek mindenki számára. Ebből kifolyólag, szolgáltatásaink mindenki számára elérhetőek! Kedvező árainkról még több információt megtudhat, a “duguláselhárítás árak” menüpont alatt. Bízom abban, hogy az Ön tetszését is elnyerik majd a látottak!

Mindig is ügyfél centrikus cég voltunk. Nagyon fontos szempont volt számunkra mindig, minden szolgáltatáskor, hogy ügyfeleink kéréseit, teljes mértékben szem előtt tartsuk! A mai napig tartjuk magunkat ehhez, és azt kell mondanom, hogy Budapest I. -ker Várnegyed és környékén, illetve egész Budapestet beleértve, nálunk találkozhat a legjobb szolgáltatásokkal!

Dugulás megszüntetése I. kerületi lakások és Társasházak részére

Ha dugulást észlel az otthonában, csak annyi a teendője, hogy megtekinti elérhetőségeinket, és felveszi velünk a kapcsolatot! Mi pedig azonnal a rendelkezésére állunk és elhárítjuk a problémát! Hiszen a duguláselhárítás, számunkra nem probléma!

Hívjon minket bizalommal
dugulashivjmost

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Konyhai lefolyócső dugulás megszüntetése Budapest I.-kerKonyha duguláselhárítása Budapest I. ker.

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés