Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
wc duguláselhárítás házilag

Wc duguláselhárítás házilag – amikor már a pumpa sem segít

wc duguláselhárítás házilag

Wc duguláselhárítás házilag

Eldugult a wc és már a pumpa sem segít? Már mindent elolvasott erről a témáról, már mindent kipróbált és még mindig semmi? Sőt, már a szagok is egyre elviselhetetlenebbek?

 

Ne várjon tovább, hívjon profi szakembert, aki egy pillanat alatt képes megszüntetni a problémát!

Duguláselhárító Mester: 06 20 9420 586

Talán a wc dugulás az egyik legkellemetlenebb dolog, ami a háztartásban történhet. Persze említhetnénk még itt nagyon sok dolgot, de a dugulások közül tényleg a wc dugulás a legborzasztóbb, hiszen a szagok és a látvány is eléggé gyomorforgató tud lenni.

A wc dugulásnak is több oka lehet, ezeket nagyjából tudjuk és be is tarjuk, de van sok minden amiről nem is gondolnánk, hogy képes eldugítani a toalettet, pedig a wc duguláselhárítás házilag talán a megelőzéssel jöhet csak létre. A wc dugulás természetesen általában valamilyen oda nem illő tárgytól alakul ki, például amikor a gyermek valami játékot a wc-be dob és lehúzza azt, akkor tényleg nem lehet mit tenni, de sokszor a felnőttek sem gondolják végig, hogy mi mindent is dobálnak a lefolyóba. A wc eldugulhat például a vattától, a fülpiszkálótól, a vizes zsebkendőtől, a hajtól, de akár a sok wc-papír, vagy a guriga is tehet a dugulásról. Sokszor a toalettet úgy használják, mint szemetest, oda öntik az ételmaradékot, oda dobnak olyan dolgokat, amelyekről ők is tudják, hogy nem bomlik le.

Ezek talán még az egyértelmű dolgok közé sorolódnak, vannak azonban olyan dolgok is, amelyek újnak számítanak. Ilyen például az energiatakarékos toalett, amely egy lehúzás alkalmával kevesebb vizet használ fel, mint a hagyományos tartály. Ez jónak tűnik, hiszen naponta rengeteg vizet pazarlunk sajnos a toalett lehúzásával, de ez az új technológia sem jelent megoldást, hiszen a nem elég víz miatt a tárgyak nem jutnak elég mélyre, ahol lebomolhatnának, vagy megakadnak a fordulókban stb.

A wc duguláselhárítás házilag tényleg a megelőzésben rejlik: ehhez segítséget jelentenek a különféle fertőtlenítő szerek, és a fertőtlenítő illatosítók, amelyek nem csak a baktériumokat tüntetik el, de segítenek a papírnak is lebomlani. A másik, hogy kerüljük az oda nem illő termékek wc-be való dobálását. De a dugulás kialakulhat attól is, ha elvízkövesedik a csésze belső felülete és azon megtapad a papír, vagy pedig a cső rossz méretezése miatt is.

Amikor már bekövetkezett a baj és eldugult a wc, akkor a wc duguláselhárítás házilag első lépése következik, vagyis a wc pumpa segítségül hívása. Ilyenkor először tele kell engedni vízzel a kagylót és vákuumot kell létrehozni – ez a pumpa hirtelen fel-le mozgatása. Ez azonban csak akkor fog segíteni, ha a dugulás nem túl nagy. Nagy dugulás esetében a wc duguláselhárítás házilag nem fog eredményt hozni.

Ha a wc duguláselhárítás házilag a pumpa segítségével nem történik meg, akkor mindenképpen bízza szakemberre a duguláselhárítást, hiszen a megfelelő szerszámokkal és felszereléssel nem Önnek kell a kellemetlenségekkel megküzdenie.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

bűzelzáró duguláselhárítás azonnal búraszifon duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás olcsón padlószifon csatornatisztítás csatornatisztítás házilag kellemetlen szagok lefolyó lejtése eldugult mosdó duguláselhárítása dugulás wc mosdó dugulása csatorna dugulás elhárítás csőtisztító spirál csatorna dugulás lefolyó dugulás elhárítás csőtörés duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csatorna tisztítás tisztító idom duguláselhárítás IX.kerület csatornakamerázás társasház duguláselhárítás Budapesten eldugult mosogató szifon lefolyó dugulás duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás VII.kerület lefolyó tisztítása házilag akciós duguláselhárítás dugulás Budapest Eldugult WC mosogató lefolyó tisztítása Lefolyótisztítás Budapest wc csésze szennyvízcsatorna duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás IV.kerület eldugult padlóösszefolyó lefolyó duguláselhárítás mosdó dugulása ellen duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás V.kerület wc dugulás olcsó duguláselhárítás Wc dugulás megszüntetése csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XXIII.kerület mosogató duguláselhárítás házilag Lefolyótisztító szer dugulás elhárítás Budapest lefolyó mosdó duguláselhárítás házilag Eldugult mosogató duguláselhárítása wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás duguláselhárítás VI.kerület mosogató duguláselhárítás nedves törlőkendő olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás VIII.kerület Lefolyótisztítás csatornaszag Lefolyótisztítás házilag Árak mosogató dugulás lefolyó dugulás okai Lefolyótisztító duguláselhárítás Csepel mosogatógép dugulás megszüntetése duguláselhárító eldugult mosdó duguláselhárítás I.kerület vízvezeték szerelés duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás XIX.kerület mosogató dugulás elhárítása eldugult mosogató Dugulás elhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül wc duguláselhárítás mosogató dugulás házilag lefolyó dugulás megszűntetése Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XXII.kerület Budapest duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XII.kerület csatornaszellőztetés lefolyótisztítás otthon szennyvízhálózat padló lefolyó dugulás padlóösszefolyó mosdó esővíz duguláselhárítás X.kerület szennyvíz bekötése Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás árak duguláselhárítás fix áron lefolyó tisztítás wc duguláselhárítás házilag dugulások mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás ár duguláselhárítás XV.kerület szennyvíz bekötés vízvezeték szerelő lefolyótisztítók mosogató lefolyó wc lefolyó dugulás dugulás csatorna csőtörés vízvezeték duguláselhárítás 10. ker
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés