wc dugulás megszüntetése otthon

WC dugulás megszüntetése

wc dugulás megszüntetése otthon

WC dugulás megszüntetése otthon

Borzasztó szagok a konyhából vagy a fürdőszobából? Egyre kellemetlenebb a mosogatás, hiszen a víz már alig alig folyik el? Nem tudja hogy mit kezdjen a wc-ből visszajövő papírral és más kellemetlen dolgokkal? Nem megy le a víz? Próbálta már a pumpát és minden vegyszert? Hagyja a munkát szakemberre, és Ön élvezze inkább a nyarat – mi megszüntetjük a problémát.
Hívja a Duguláselhárító Mestert: 06 20 9420 586

A wc eldugulása talán az egyik legkellemetlenebb probléma, amelyet házi praktikákkal sajnos sok esetben nem is lehet megszüntetni. Ennek oka, hogy a wc-be öntött lefolyótisztítók és fertőtlenítők nem tudnak segíteni, azok ugyanis nem tudják feloldani a dugulást. Míg a lefolyók dugulásának elhárításához több megoldás közül is válogathatunk, addig a wc dugulás megszüntetése kizárólag a wc pumpa segítségével jöhet létre, vagy pedig szakember beavatkozásával.

A wc pumpa használata elég egyszerű, és egy wc pumpa szinte minden háztartásban van, szerencsések azok, akiknek még nem kellett használniuk, de azok is, akiknek ezzel az eszközzel sikerült megszüntetniük a wc dugulást, hiszen az azt jelenti, hogy nem volt olyan nagy a baj. A wc dugulás ugyanis ha túl nagy, akkor sajnos a problémát nem lehet megszüntetni a pumpával. De nézzük, hogy hogyan is kell alkalmazni a pumpát, hiszen egy próbát minden esetben megér.

A wc pumpa használatához elsősorban tele kell engedni a csészét vízzel, hiszen csak így képezhetünk vákuumot, amely talán eltávolíthatja a dugulást okozó szennyet. A tele engedett csészén a lefolyóra kell helyezni a pumpát, amelyet hirtelen mozdulatokkal kell fel és le emelni. A WC dugulás megszüntetésekor próbálja kerülni azt, hogy lefelé nyomná a dugulást, hiszen az akkor csak lejjebb fog dugulást okozni. A megoldást a pumpa jelentheti. Mi azt ajánljuk, hogy a régi típusú, fekete gumis pumpákat használja, hiszen azok lehetnek a leghatékonyabbak, tudnia kell azonban azt is, hogy mi az, amit biztosan nem fog tudni a pumpával sem eltávolítani.

Sok esetben a dugulást az okozza, hogy az illatosító műanyag tartót ejtik bele a toalettbe, amit vagy azért, mert nem vesznek észre, azért húzzák le, vagy azért, mert hirtelen megijednek, és inkább automatikusan megpróbálják lehúzni a wc-n. Ha már lehúzta, akkor nem is nagyon érdemes a wc pumpa segítségét hívnia, hiszen az több mint valószínű, hogy nem fogja tudni kiszívni a megakadt plasztik darabot. Ehhez már szakember segítségére lesz szükség. A különféle papírok és hajcsomók, ételmaradékok okozta dugulást azonban nagy eséllyel a pumpával is el lehet távolítani.

A WC dugulás megszüntetése kapcsán arról is szót kell még ejteni, hogy a különféle lefolyótisztítók, wc fertőtlenítő eszközök használatát nem szabad túlzásba vinni. Egyébként ezek a fertőtlenítők egyébként segítenek a dugulás megelőzésében, hiszen ezek is oldják a wc-be dobott anyagokat, ugyanakkor azzal kell tisztában lenni, hogy nem szabad együtt alkalmazni őket, egymásra önteni őket, hiszen a vegyszerek egyrészt vagy kioltják a másik hatását, vagy pedig különféle kémiai reakciókba lépnek egymással, ami lehet, hogy még nagyobb károkat okoz, mint a dugulás.
Ha a WC dugulás megszüntetése nem sikerült a pumpával, akkor itt az ideje egy duguláselhárító mestert hívni.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

 

IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés