Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
wc dugulás megszüntetése otthon

WC dugulás megszüntetése

wc dugulás megszüntetése otthon

WC dugulás megszüntetése otthon

Borzasztó szagok a konyhából vagy a fürdőszobából? Egyre kellemetlenebb a mosogatás, hiszen a víz már alig alig folyik el? Nem tudja hogy mit kezdjen a wc-ből visszajövő papírral és más kellemetlen dolgokkal? Nem megy le a víz? Próbálta már a pumpát és minden vegyszert? Hagyja a munkát szakemberre, és Ön élvezze inkább a nyarat – mi megszüntetjük a problémát.
Hívja a Duguláselhárító Mestert: 06 20 9420 586

A wc eldugulása talán az egyik legkellemetlenebb probléma, amelyet házi praktikákkal sajnos sok esetben nem is lehet megszüntetni. Ennek oka, hogy a wc-be öntött lefolyótisztítók és fertőtlenítők nem tudnak segíteni, azok ugyanis nem tudják feloldani a dugulást. Míg a lefolyók dugulásának elhárításához több megoldás közül is válogathatunk, addig a wc dugulás megszüntetése kizárólag a wc pumpa segítségével jöhet létre, vagy pedig szakember beavatkozásával.

A wc pumpa használata elég egyszerű, és egy wc pumpa szinte minden háztartásban van, szerencsések azok, akiknek még nem kellett használniuk, de azok is, akiknek ezzel az eszközzel sikerült megszüntetniük a wc dugulást, hiszen az azt jelenti, hogy nem volt olyan nagy a baj. A wc dugulás ugyanis ha túl nagy, akkor sajnos a problémát nem lehet megszüntetni a pumpával. De nézzük, hogy hogyan is kell alkalmazni a pumpát, hiszen egy próbát minden esetben megér.

A wc pumpa használatához elsősorban tele kell engedni a csészét vízzel, hiszen csak így képezhetünk vákuumot, amely talán eltávolíthatja a dugulást okozó szennyet. A tele engedett csészén a lefolyóra kell helyezni a pumpát, amelyet hirtelen mozdulatokkal kell fel és le emelni. A WC dugulás megszüntetésekor próbálja kerülni azt, hogy lefelé nyomná a dugulást, hiszen az akkor csak lejjebb fog dugulást okozni. A megoldást a pumpa jelentheti. Mi azt ajánljuk, hogy a régi típusú, fekete gumis pumpákat használja, hiszen azok lehetnek a leghatékonyabbak, tudnia kell azonban azt is, hogy mi az, amit biztosan nem fog tudni a pumpával sem eltávolítani.

Sok esetben a dugulást az okozza, hogy az illatosító műanyag tartót ejtik bele a toalettbe, amit vagy azért, mert nem vesznek észre, azért húzzák le, vagy azért, mert hirtelen megijednek, és inkább automatikusan megpróbálják lehúzni a wc-n. Ha már lehúzta, akkor nem is nagyon érdemes a wc pumpa segítségét hívnia, hiszen az több mint valószínű, hogy nem fogja tudni kiszívni a megakadt plasztik darabot. Ehhez már szakember segítségére lesz szükség. A különféle papírok és hajcsomók, ételmaradékok okozta dugulást azonban nagy eséllyel a pumpával is el lehet távolítani.

A WC dugulás megszüntetése kapcsán arról is szót kell még ejteni, hogy a különféle lefolyótisztítók, wc fertőtlenítő eszközök használatát nem szabad túlzásba vinni. Egyébként ezek a fertőtlenítők egyébként segítenek a dugulás megelőzésében, hiszen ezek is oldják a wc-be dobott anyagokat, ugyanakkor azzal kell tisztában lenni, hogy nem szabad együtt alkalmazni őket, egymásra önteni őket, hiszen a vegyszerek egyrészt vagy kioltják a másik hatását, vagy pedig különféle kémiai reakciókba lépnek egymással, ami lehet, hogy még nagyobb károkat okoz, mint a dugulás.
Ha a WC dugulás megszüntetése nem sikerült a pumpával, akkor itt az ideje egy duguláselhárító mestert hívni.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

 

Címkék

olcsó duguláselhárítás mosogató lefolyó dugulás wc lefolyó dugulás megszüntetése csőtörés mosdó dugulása ellen szennyvízcsatorna duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XII.kerület eldugult padlóösszefolyó lefolyó Lefolyótisztítás házilag wc duguláselhárítás házilag eldugult mosogató társasház lefolyótisztítók akciós duguláselhárítás duguláselhárítás árak vízvezeték szerelés bűzelzáró duguláselhárítás falbontás nélkül vízvezeték szerelő csőtisztító spirál vízvezeték mosdó duguláselhárítás házilag mosdó dugulása csatorna dugulás dugulás megszüntetése duguláselhárítás 10. ker padlóösszefolyó nedves törlőkendő szennyvíz bekötése Eldugult WC duguláselhárítás XVIII.kerület wc duguláselhárítás duguláselhárítás IX.kerület mosogató duguláselhárítás bontás nélkül olcsó csatornatisztítás eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás IV.kerület Lefolyótisztító lefolyó lejtése dugulás elhárítása duguláselhárítás XXI.kerület mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület mosogató duguláselhárítás esővíz duguláselhárítás XVI.kerület mosogató lefolyó mosdó lefolyó dugulás lefolyótisztítás otthon padló lefolyó dugulás Lefolyótisztítás Budapest lefolyó dugulás duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XVII.kerület Wc dugulás megszüntetése lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás ár lefolyó dugulás okai duguláselhárítás Csepel Lefolyótisztítás csatorna csőtörés mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató dugulás házilag búraszifon csatorna tisztítás szennyvíz bekötés Duguláselhárítás Budapest lefolyó tisztítása házilag Budapest duguláselhárítás II.kerület szennyvízhálózat wc lefolyó dugulás Lefolyótisztító szer csatornatisztítás házilag tisztító idom Eldugult WC duguláselhárítása dugulás Budapest dugulás elhárítás Budapest csatornatisztítás csatornaszellőztetés duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XIX.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás XX.kerület dugulás wc duguláselhárító duguláselhárítás V.kerület eldugult mosdó duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás 6.kerület lefolyó dugulás megszűntetése Árak lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás azonnal eldugult mosogató szifon wc dugulás padlószifon csatornakamerázás duguláselhárítás X.kerület wc csésze duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás csatornaszag megszüntetése mosdó duguláselhárítás 7.kerület Dugulás elhárítás Eldugult mosogató duguláselhárítása lefolyó tisztítás mosogatógép dugulás csatornaszag mosogató lefolyó tisztítása csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XIII.kerület dugulások kellemetlen szagok duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás XI.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés