Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
Wc Dugulas Megszuntetese

WC dugulás megszüntetése

Wc Dugulas Megszuntetese

Wc csésze dugulás

Sajnos a WC dugulás megszüntetése nem egyszerű feladat; próbálkozhatunk saját otthoni praktikákkal, de az esetek jelentős hányadában sajnos szakértő segítségére szorulunk.

A WC rendeltetésszerű használata szinte sohasem okoz dugulást. Probléma akkor szokott előfordulni, amikor a WC csészébe oda nem illő dolgok kerülnek. A dugulásokért sok esetben a tisztasági betétek, a pelenkák, a kisebb-nagyobb rongyok, papírkendők, illetve a WC illatosítók tehetők felelőssé. Sajnos nagyon sokan megfeledkeznek arról, hogy a WC csésze nem szemetes kuka, így kellemetlen meglepetés érheti őket.                                                                          

 Nagy veszélyt jelentenek a mostanában divatos műanyag légfrissítők és fertőtlenítők is, amelyeket a csésze peremén helyezhetünk el. Addig nincs is velük semmi gond, amíg a helyükön maradnak, ám ha beleesnek a kagylóba és lehúzzuk őket, akkor szinte biztosan megakadnak valamely hajlatban. Műanyagról lévén szó nem reménykedhetünk a vegyszeres oldószerekben és a gumipumpában sem. Sajnos a legtöbb esetben csak a WC csésze felemelése segít.

Amennyiben „természetes” dugulással van dolgunk – tehát nem műanyag vagy szilárd tárgy akadt fenn –, az esetben mindenképpen érdemes megpróbálkoznunk a különböző praktikákkal. A WC dugulás megszüntetése talán a nagy víznyomással érhető el a legkönnyebben. Ehhez nincs másra szükségünk, csupán egy vödör vízre. Ezt a vizet jó magasról nagy intenzitással a kagylóba zúdítjuk. Némi szerencsével az így keletkező víznyomás kilöki a dugulást és egycsapásra megoldódik a probléma. Sajnos nem minden esetben vagyunk ennyire szerencsések; a rossz hír, hogy amennyiben a vödrös módszer nem használ, nagy valószínűséggel a gumipumpa sem fog. Néhány próbálkozást ennek ellenére tegyünk vele, hátha... A savas, illetve lefolyótisztítós módszerek hatékonyak lehetnek, ehhez azonban ki kell mernünk a nem túl gusztusos tartalmat a csészéből. Ha nem tesszük meg, az esetben a lefolyótisztító túlzottan felhígul és hatástalan maradhat.

Ha egyik módszerrel sem értük el a célunkat, következhetnek a mechanikus megoldások; a legalapvetőbb módszer a csőgörény használata. A csőgörény tulajdonképpen egy jól irányítható acélsodrony, ami a lefolyóban utat törve magának hatékonyan szünteti meg a dugulást. A felszerelés a legtöbb nagyobb barkácsüzletben megvásárolható. Ha nem szeretnénk a WC dugulás megszüntetésével foglalkozni, vagy a módszereink nem vezetnek eredményre, hívjunk szakembert!

Wc dugulás megszüntetése Budapest 06 20 9 420 586 

Címkék

mosdó dugulása duguláselhárítás VII.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása csatornatisztítás házilag wc duguláselhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás 10. ker mosogató duguláselhárítás mosdó duguláselhárítás házilag nedves törlőkendő wc lefolyó dugulás megszüntetése csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás ár duguláselhárítás XIII.kerület eldugult padlóösszefolyó lefolyó duguláselhárítás dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás azonnal csőtörés duguláselhárító szennyvízhálózat Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás XI.kerület wc duguláselhárítás házilag tisztító idom mosogatógép csatornaszellőztetés duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület csatornatisztítás társasház csatorna dugulás Dugulás elhárítás csatorna csőtörés duguláselhárítás 6.kerület Wc dugulás megszüntetése mosogató dugulás házilag Lefolyótisztítás Budapest mosogató lefolyó kellemetlen szagok duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás árak mosdó lefolyó dugulás megszűntetése eldugult mosogató duguláselhárítás 7.kerület csatornakamerázás mosdó padlóösszefolyó lefolyó lejtése Budapest lefolyótisztítás otthon bűzelzáró csőtisztító spirál duguláselhárítás házilag dugulás elhárítása szennyvíz bekötés duguláselhárítás III.kerület dugulás wc Árak olcsó csatornatisztítás lefolyó dugulás elhárítás dugulások dugulás Budapest esővíz Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás Csepel lefolyó dugulás okai olcsó duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás IV.kerület mosogató dugulás szennyvíz bekötése duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás II.kerület Eldugult WC dugulás Lefolyótisztító eldugult mosogató szifon mosdó lefolyó dugulás csatornaszag megszüntetése eldugult mosdó Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XXIII.kerület szennyvízcsatorna padló lefolyó dugulás lefolyó dugulás duguláselhárítás XX.kerület Lefolyótisztítás házilag csatorna tisztítás akciós duguláselhárítás wc lefolyó dugulás lefolyó dugulás megszűntetése lefolyótisztítók vízvezeték szerelés duguláselhárítás duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XV.kerület Lefolyótisztítás lefolyó tisztítás csatornaszag búraszifon wc csésze duguláselhárítás XXII.kerület lefolyó mosdó dugulása ellen dugulás megszüntetése mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás Budapesten lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás bontás nélkül wc dugulás Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás fix áron padlószifon vízvezeték szerelő vízvezeték duguláselhárítás XII.kerület mosogató
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés