Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
Wc dugulás elhárítása Budapest

Wc dugulás

Wc dugulás elhárítása Budapest

WC dugulás: ritka, de bonyolult probléma

Otthonunk lefolyórendszerében a dugulások kialakulása nem ritka dolog, ráadásul nehezen elkerülhető, hiszen még a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhat, hogy a lefolyórendszer valamely szakasza elzáródik. Az ilyen problémák pedig azonnali megoldást követelnek, hiszen a legtöbb háztartásban nincs több zuhanyzó, mosogató vagy WC, ami használhatnánk, ha az egyik lefolyója eldugul.

WC dugulása: rossz lefolyórendszer

A háztartásokban kialakuló dugulások között arányaiban a WC dugulása a legritkább. Ennek az oda igen egyszerű: a WC-csésze lefolyórendszere egy vastagabb csőrendszer, mely megfelelő kiépítés mellett a legkülönbözőbb tisztítószerek nélkül is tökéletesen öntisztító.

Ebből egyenesen következik az a tény is, hogy a WC dugulását két dolog okozhatja. Ezek közül a ritkábbik probléma, ami új építésű házak és lakások esetében nem jellemző, az a nem megfelelően kiépített csőrendszer. A WC dugulása ellen a legjobb megoldás a megfelelő vezetékrendszer kiépítése, aminek a titka az ideális lejtés meghatározása. A WC lefolyórendszerének olyan meredeknek kell lennie, hogy a víz egy lendülettel, megállás nélkül átzúduljon rajta, azonban nem lehet annyira meredek, hogy a víz túl gyorsan menjen át rajta, hiszen ez a víz az, ami biztosítja az öntisztítást, eltávolítja a csövek faláról az esetleges lerakódásokat.

wc dugulása

Wc dugulás megszüntetése házilag

Idegen tárgyak a WC-ben

A WC dugulás azonban, ahogyan azt korábban is említettük, nem a rossz lefolyórendszerből adódik többnyire, hanem a rendszerbe kerülő idegen tárgyaktól. Amennyiben a WC-csészébe idegen tárgy kerül, semmiképpen ne húzzuk le azt, mert a csőben elakadva azonnali duguláshoz vezet, ráadásul az ilyen jellegű dugulások ellen a legerősebb lefolyó-tisztítószer sem ér a világon semmit.

Amennyiben már megtörtént a baj, lehúztuk az idegen tárgyat és eldugult a lefolyó, mindenképpen forduljunk szakemberhez. Természetesen próbálkozhatunk WC-pumpával, de lehetséges, hogy pont ezen próbálkozás során fogjuk úgy befordítani az idegen tárgyat, hogy azt a későbbiekben már nem lehet falbontás nélkül eltávolítani.

Wc dugulás elhárítása Budapest 06 20 9 420 586

Címkék

lefolyó dugulás okai mosdó lefolyó dugulás megszűntetése wc duguláselhárítás wc lefolyó dugulás Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás XIII.kerület csatorna dugulás lefolyó tisztítása házilag bűzelzáró Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás Csepel Lefolyótisztítás házilag lefolyótisztítók mosogatógép társasház eldugult mosdó Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás olcsón csatornaszag duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás azonnal csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XVI.kerület csatornatisztítás lefolyó lejtése eldugult mosogató szifon eldugult padlóösszefolyó lefolyó duguláselhárítás vízvezeték olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás III.kerület mosdó dugulása mosogató dugulás házilag eldugult mosogató dugulás megszüntetése mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás XXI.kerület szennyvízhálózat padló lefolyó dugulás wc dugulás szennyvíz bekötés mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás duguláselhárítás IX.kerület csatornatisztítás házilag csőtörés duguláselhárítás falbontás nélkül mosogató lefolyó wc csésze vízvezeték szerelés wc duguláselhárítás házilag mosdó szennyvízcsatorna duguláselhárítás XVIII.kerület csatorna csőtörés csatorna tisztítás csatorna dugulás elhárítás csőtisztító spirál duguláselhárítás XIV.kerület lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás 7.kerület nedves törlőkendő Lefolyótisztító kellemetlen szagok dugulás Budapest mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XV.kerület mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás XXII.kerület olcsó duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás árak vízvezeték szerelő duguláselhárítás X.kerület búraszifon csatornakamerázás duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás XX.kerület mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárító lefolyó tisztítás duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XII.kerület padlóösszefolyó eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás házilag mosdó dugulása ellen Eldugult WC padlószifon duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás ár Lefolyótisztítás dugulás wc Árak Eldugult mosogató duguláselhárítása mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XVII.kerület dugulás elhárítása Eldugult WC duguláselhárítása tisztító idom duguláselhárítás I.kerület Lefolyótisztító szer lefolyó wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás 10. ker mosogató duguláselhárítás VI.kerület akciós duguláselhárítás dugulások mosogató dugulás dugulás esővíz lefolyó dugulás lefolyó dugulás elhárítás lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás VIII.kerület dugulás elhárítás Budapest szennyvíz bekötése duguláselhárítás VII.kerület csatornaszellőztetés duguláselhárítás XI.kerület Dugulás elhárítás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés