Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:

Tippek a lefolyócső házi tisztítására

Mindannyiunkkal megesett már, hogy otthonunkban eldugult valamelyik lefolyó, ami rengeteg kellemetlenséggel jár. Mosogatás közben felgyűlik a víz a mosogatóban, öblítés közben a WC tartalma a földre folyik, fürdés után nem folyik le a fürdővíz a lefolyócsövön – ezek a dugulás legjellegzetesebb intőjelei. Ha ezeket a tüneteket tapasztaljuk, akkor sajnos az eldugult lefolyócső tisztítására lesz szükség. Természetesen egy kis odafigyeléssel elkerülhető a komolyabb dugulás. A konyhai dugulás oka például általában az, hogy étkezés után a nagyobb ételdarabokat a tányéron hagyjuk ahelyett, hogy a kukába dobnánk, így mosogatás közben azok a lefolyóba jutnak. Ilyenkor valószínűleg sürgősen a mosogatócső tisztítására van szükség. Ha azt tapasztaljuk, hogy a fürdőszobai mosdó lefolyócső dugult el, akkor nagy valószínűséggel szappanlerakódások, illetve hajcsomók okozhatták a problémát. Hogyan előzhetjük hát meg ezeket a problémákat vegyszerek használata nélkül?

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Lefolyócső tisztítás házilag

A lefolyócsövek dugulása általában házi praktikákkal is megszüntethető, melyek sokkal olcsóbbak, mint a boltban kapható erős duguláselhárító vegyszerek, valamint a környezetet sem szennyezik. A következőkben felsorolt anyagok mind bizonyítottan hatásosak, ha enyhébb vagy akár komolyabb dugulásról van szó.

Konyhasó

Köztudott, hogy a konyhasó legfőbb alkotórésze a nátrium-klorid, így önmagában is rendkívül hatásos kisebb dugulások megszüntetésére. Alkalmazása rendkívül egyszerű. Hintsünk félpohárnyi sót a lefolyócsőbe, majd várjunk 20 percet! Miután letelt az idő, öntsünk egy liter forró, majd rögtön utána egy liter hideg vizet a lefolyóba, és kész is a művelet!

Szódabikarbóna és ecet

A szódabikarbóna az egyik leghatásosabb szer, ha komolyabb dugulásról van szó. Generációk óta használják a háziasszonyok erre a célra, és a mai napig a legkedveltebb házi duguláselhárító praktikának számít. Keverjünk el öt-hat evőkanálnyit nagyjából két liter vízben, majd forraljuk fel a keveréket! A tűzről levéve azonnal öntsük a lefolyóba, mert csak így tudja szinte azonnal feloldani a benne lévő lerakódásokat, szennyeződéseket! Ha meg szeretnénk akadályozni az újabb dugulások kialakulását, érdemes havonta legalább egyszer megismételni ezt a műveletet. A szódabikarbóna – ecet kombináció talán még hatásosabb, mint a szódabikarbóna önmagában, ráadásul még forró víz sem szükséges a folyamathoz, hiszen az roncsolhatja a lefolyócsövet. Szórjunk 2-3 evőkanál szódabikarbónát a lefolyócsőbe, majd öntsünk rá szintén 2-3 evőkanálnyi ecetet! Mikor már habzik, öntsünk rá egy kis meleg (nem forró) vizet, majd hagyjuk állni 2-3 órát! Ezután öblítsük át még egyszer a lefolyót meleg vízzel, és kész is a lefolyócső tisztítása!

Nyári Zoltán duguláselhárító 06 20 9 420 586

Címkék

padló lefolyó dugulás wc duguláselhárítás wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület csőtisztító spirál lefolyó tisztítása házilag wc lefolyó dugulás duguláselhárítás 7.kerület mosogató lefolyó tisztítása Eldugult WC nedves törlőkendő duguláselhárítás falbontás nélkül wc lefolyó dugulás megszüntetése mosogató dugulás lefolyó dugulás elhárítás bűzelzáró Duguláselhárítás Budapest mosdó lefolyó dugulás megszűntetése búraszifon wc dugulás lefolyó dugulás duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XII.kerület olcsó csatornatisztítás vízvezeték szerelő duguláselhárító dugulás elhárítása eldugult mosogató duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XVI.kerület olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás árak csatornatisztítás Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás VIII.kerület mosdó duguláselhárítás IV.kerület csatornaszag duguláselhárítás XX.kerület mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás V.kerület dugulás társasház duguláselhárítás XVIII.kerület csatornaszag megszüntetése lefolyótisztítók duguláselhárítás II.kerület eldugult mosogató szifon csatorna csőtörés Budapest duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XV.kerület mosogatógép lefolyó dugulás megszűntetése mosdó dugulása Lefolyótisztító mosogató duguláselhárítás házilag csatorna dugulás csőtörés duguláselhárítás bontás nélkül mosogató dugulás házilag duguláselhárítás olcsón eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás Lefolyótisztító szer mosogató lefolyó Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás fix áron dugulás Budapest mosogató duguláselhárítás csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás 6.kerület lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás XVII.kerület szennyvízhálózat csatornaszellőztetés kellemetlen szagok Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XIII.kerület lefolyó tisztítás csatornakamerázás duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás Csepel vízvezeték szerelés tisztító idom padlóösszefolyó szennyvízcsatorna csatornatisztítás házilag lefolyó duguláselhárítás 10. ker Árak Lefolyótisztítás lefolyó dugulás okai eldugult mosdó vízvezeték wc csésze Eldugult WC duguláselhárítása dugulás elhárítás Budapest dugulás megszüntetése mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VI.kerület szennyvíz bekötése duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás ár szennyvíz bekötés duguláselhárítás IX.kerület mosdó lefolyó dugulás lefolyó lejtése Dugulás elhárítás duguláselhárítás XXI.kerület mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XI.kerület csatorna tisztítás esővíz eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás X.kerület akciós duguláselhárítás mosogató dugulás wc Lefolyótisztítás Budapest padlószifon dugulások duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XIX.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés