Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
Szifontisztítás sajátkezüleg

Szifontisztítás sajátkezüleg

Szifontisztítás sajátkezüleg

Tavasszal tisztítsa ki a lefolyót!

Tavasszal itt az otthonunk újjáélesztése, azaz a nagytakarítás ideje; azonban nemcsak a bútorokat és az ablakokat érdemes megtisztítani ilyenkor, hanem a lakás kevésbé szem előtt lévő pontjait, mint a lefolyókat is. Ezzel elháríthatjuk az esetleges dugulásokat, számtalan kellemetlen pillanattól kímélhetjük meg magunkat, és megelőzhetjük, hogy vízvezeték-szerelőt kelljen hívnunk egy-egy csöpögő szifonhoz. Egyik leggyakrabban a mosdó dugul el, a mosdószifonban összegyűlő szennyeződések, szappanmaradványok, vízkő vagy hajszálak miatt. A szifont házilag is kitisztíthatjuk; vagy ha úgy ítéljük, hogy elöregedett, ki is cserélhetjük. A körülbelül 100 forintba kerülő gumitömítések cseréje erősen ajánlott akkor is, ha magát a szifont nem cseréljük le. A modern műanyag szifonokat könnyen szét- és összeszerelhetjük, így ehhez a művelethez nem feltétlenül szükséges vízszerelőt hívni.

Nincs szükségünk profi szerszámokra

A mosdó szifonjának típusa leggyakrabban buraszifon vagy jollyflex csőszifon. A buraszifon beépítése és kitisztítása egyszerűen elvégezhető, és különleges szerszámokra sincs hozzá szükség, mindössze egy csavarhúzóra, fűrészre, illetve egy cső- vagy svédfogóra. A leszereléskor arra vigyázzunk, hogy az automata leeresztőszelep ne mozduljon el, ugyanis így már nem lenne képes ellátni tömítési funkcióját. Ha ez mégis megtörténik, a szelepet is le-, majd újra fel kell szerelnünk. Tisztítás után a szifonhoz használjunk új tömítést.

A mosdó – mosogató szifontisztítás pár perc alatt kész

Ha óvatosan szereljük le a szifont a takarításhoz, az egész művelet néhány perc alatt megoldható. A csőszifon le- és felszerelése még egyszerűbb. A szifon egységcsomagjában található csöveket fűrésszel vágjuk méretre. Ha fémszifont választunk, a fűrészelés értelemszerűen tovább tarthat. Munka közben ügyeljünk a kezünk és a krómfelület épségére is. A tavaszi lefolyótakarítással megelőzhetjük a zavaró dugulásokat, így érdemes a nagytakarításba ezt is beiktatni.

Címkék

duguláselhárítás fix áron Eldugult WC duguláselhárítása mosogató duguláselhárítás csatornaszag szennyvízhálózat mosdó duguláselhárítás házilag mosogató wc duguláselhárítás wc duguláselhárítás házilag Eldugult WC lefolyótisztítás otthon csatornaszag megszüntetése dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás azonnal nedves törlőkendő szennyvízcsatorna duguláselhárítás XIII.kerület olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XI.kerület lefolyótisztítók Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás falbontás nélkül padlóösszefolyó csatornatisztítás házilag duguláselhárítás XX.kerület mosogatógép lefolyó dugulás okai duguláselhárítás Budapesten tisztító idom duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XII.kerület lefolyó duguláselhárítás csatornakamerázás wc lefolyó dugulás Lefolyótisztító Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XXIII.kerület padlószifon csőtörés mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XVIII.kerület Lefolyótisztítás csatornatisztítás duguláselhárítás házilag dugulás Budapest duguláselhárítás XIV.kerület eldugult padlóösszefolyó mosdó lefolyó dugulás megszűntetése wc dugulás duguláselhárítás ár csőtisztító spirál dugulások mosogató duguláselhárítás házilag dugulás duguláselhárítás V.kerület Lefolyótisztító szer eldugult mosogató Budapest duguláselhárítás I.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XIX.kerület lefolyó tisztítás lefolyó dugulás olcsó duguláselhárítás esővíz wc csésze vízvezeték szerelő csatornaszellőztetés duguláselhárítás árak mosdó dugulása Lefolyótisztítás Budapest mosdó lefolyó dugulás mosogató dugulás házilag Dugulás elhárítás duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás 6.kerület mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás IX.kerület mosogató dugulás vízvezeték duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárító csatorna dugulás duguláselhárítás XVI.kerület vízvezeték szerelés Wc dugulás megszüntetése Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás olcsón dugulás megszüntetése duguláselhárítás XXII.kerület csatorna dugulás elhárítás dugulás wc duguláselhárítás II.kerület lefolyó tisztítása házilag akciós duguláselhárítás eldugult mosdó társasház lefolyó dugulás elhárítás búraszifon Árak duguláselhárítás VI.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása bűzelzáró mosogató lefolyó tisztítása eldugult mosogató szifon szennyvíz bekötése csatorna csőtörés padló lefolyó dugulás lefolyó csatorna tisztítás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó lejtése mosogató lefolyó dugulás elhárítása duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás szennyvíz bekötés kellemetlen szagok duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás X.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés