Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
Mindent az eldugult illemhelyekről, toalett dugulás elhárítása

Mindent az eldugult illemhelyekről

Mindent az eldugult illemhelyekről, toalett dugulás elhárítása

Mindent az eldugult WC-kről

Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC tisztítása. A ráfordított megfelelő odafigyelés ellenére is lehetnek illemhelybeli problémáink, bekövetkezhet a rettegett dugulás. A WC pumpa jó szolgálatot tehet szorult helyzetünkben, s a kisebb elzáródások esetén hatékony megoldást kínál, ám vannak szituációk, amikor a pumpa nyújtotta vákuum kevésnek bizonyul, és a dugulás nem hárul el. A dugulás elhárító mester riasztása indokolt ilyen esetekben. Lényeges a szakember teljes körű tájékoztatása, még akkor is, hogyha a problémát esetleg mi okoztuk azzal, hogy az illemhelybe olyan oda nem illő anyagok kerültek, amik aztán az eltömődést okozták.

A toalettbe ugyanis oda nem illő higiéniai termékeket, zsíros ételmaradékot, étolajat, összeállt ételmaradékot, és egyéb háztartási hulladékot tilos lehúzni! A baj bekövetkeztét jól jelzi, hogyha a WC lehúzásakor a víz nem lefelé, hanem felfelé igyekszik. Ez az a pont, ahol szakember segítségére van szükség, aki el tudja hárítani a kellemetlen problémát.

Vannak ingatlanok, ahol a dugulás gyakoribb jelenség, ez a WC felszereltségének köszönhető. Vagy víztakarékos tartállyal, vagy tartály nélküli nyomógombos, golyós öblítő szeleppel van ellátva. Természetes, hogy a takarékosság a mai világban elsődleges szempont, ám ezt nem az illemhely tervezésénél kell, mint prioritást a szem előtt tartani. Az ok egyszerű. A kevés öblítővíznek hála ugyanis a WC tartalma épp-hogy eltűnik, ám arra már abszolút nem elegendő a vízhozam, hogy átöblítse a csatorna vezetéket. Ez annyit jelent, hogy idővel lassan elkezdődik a lerakódás, a víz visszatorlódás, és végül a rendszer eldugul.

Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy mennyire lényeges, hogy a WC-be oda nem illő idegen tárgy ne kerüljön. A toalett papíron kívül a többi papírzsebkendő, törlőkendő, és tisztasági betét alkalmatlanok arra, hogy a WC-n lehúzzuk őket, hiszen anyaguk nem bomlik szét a csatornahálózatban, ráadásul nagyobb tömegüknél fogva könnyedén lerakódhatnak. Meglepő adat, de egy nem rég készített statisztika szerint a dugulások listáján a képzeletbeli dobogó második helyét foglalja el az illemhellyel kapcsolatos nehézség. Pedig a lefolyó ritkán dugul el önmagától, többnyire valamilyen figyelmetlenség okozza a bajt.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal hívható!

Címkék

duguláselhárítás olcsón csatornaszag megszüntetése wc lefolyó dugulás megszüntetése lefolyótisztítás otthon lefolyó tisztítása házilag csatorna csőtörés Lefolyótisztító lefolyótisztítók duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás wc lefolyó dugulás mosogató lefolyó tisztítása lefolyó tisztítás szennyvízhálózat duguláselhárítás XIX.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás bontás nélkül Eldugult WC duguláselhárítás azonnal Árak duguláselhárítás ár lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás X.kerület Lefolyótisztítás Budapest Lefolyótisztító szer lefolyó duguláselhárítás csatornakamerázás Eldugult WC duguláselhárítása csatorna tisztítás Lefolyótisztítás csatornaszellőztetés duguláselhárítás XVIII.kerület vízvezeték szerelés padlóösszefolyó duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás 6.kerület kellemetlen szagok mosogató dugulás házilag mosdó dugulás wc duguláselhárítás 7.kerület eldugult mosdó wc duguláselhárítás házilag lefolyó dugulás megszűntetése csőtörés duguláselhárítás IX.kerület padló lefolyó dugulás duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XVI.kerület dugulások csatornatisztítás mosogató lefolyó eldugult mosogató szifon csatornatisztítás házilag duguláselhárítás V.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása Wc dugulás megszüntetése társasház duguláselhárító duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XV.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XXI.kerület dugulás elhárítása csőtisztító spirál duguláselhárítás fix áron szennyvízcsatorna dugulás bűzelzáró duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás házilag csatornaszag duguláselhárítás XI.kerület padlószifon tisztító idom duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás VI.kerület csatorna dugulás Dugulás elhárítás dugulás elhárítás Budapest wc duguláselhárítás dugulás megszüntetése duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XX.kerület wc csésze olcsó duguláselhárítás Eldugult mosogató duguláselhárítása búraszifon Budapest mosogató duguláselhárítás házilag eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás árak vízvezeték szerelő nedves törlőkendő mosdó dugulása dugulás Budapest lefolyó dugulás mosogató dugulás mosogató olcsó csatornatisztítás lefolyó csatorna dugulás elhárítás mosogatógép eldugult mosogató mosogató duguláselhárítás akciós duguláselhárítás esővíz duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XII.kerület Duguláselhárítás Budapest lefolyó dugulás okai mosdó dugulása ellen vízvezeték mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás II.kerület mosdó duguláselhárítás házilag szennyvíz bekötése duguláselhárítás VIII.kerület szennyvíz bekötés lefolyó lejtése wc dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés