Továbbá illessze be ezt a kódot követlenül a nyitó címke alá:
Lefolyótisztító tippek otthonra

A legolcsóbb lefolyótisztító tippek otthonra

Lefolyótisztító tippek otthonra

Lefolyótisztító tippek

A házi lefolyótisztítás, illetve duguláselhárítás hatékonysága sok háztartásbelit foglalkoztató kérdés, hiszen mindnyájan jól ismerjük az érzést, mikor otthonunkban váratlanul eldugul az egyik lefolyó és nekünk sürgősen meg kell oldanunk a problémát. Természetesen mindannyian megpróbáljuk felvenni a harcot a kisebb nagyobb dugulásokkal, ha kell vegyszerekkel vagy bolti lefolyótisztítókkal, ha kell otthoni lefolyótisztító tippekkel, praktikákkal. A tapasztalat azt mutatja, hogy a bolti, toxikus duguláselhárító folyadékok nem csak drágák, de többnyire hatástalanok is, ráadásul rendszeres használatuk miatt sokkal hamarabb öregednek el a lefolyócsövek. Érdemes tehát megpróbálkozni inkább a generációk óta jól bevált otthoni duguláselhárító módszerekkel.

Hívjon minket bizalommalDuguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

A leghatásosabb lefolyótisztító tipp mosogató dugulás ellen

A konyhai mosogató eldugulása rendkívül kellemetlen és szinte a leggyakrabban előforduló dugulás mind közül. A mosogató dugulására javasolt leghatásosabb otthoni lefolyótisztító eszköz a szódabikarbóna-ecet kombináció. Ez a két, minden háztartásban megtalálható konyhai szer csodákra képes, ha dugulásról van szó. Használatukhoz még forró víz sem szükséges, ami pozitív, hiszen a forrásban lévő víz roncsolhatja a lefolyócsövek belső felszínét. Használatuk: Tölcsér segítségével szórjunk a lefolyócsőbe 2-3 evőkanál szódabikarbónát, majd öntsünk utána egy nagy pohár ecetet! A szódabikarbóna ekkor habzani kezd és az ecet által létrejött savak lemarják a lefolyó belsejében lerakódott szennyeződéseket. Miután a habzás elmúlik, öntsünk rá meleg, de semmiképp sem forró vizet, majd hagyjuk állni 2 órát! Miután letelt az idő, öblítsük át még egyszer a rendszert meleg vízzel, és kész is a művelet!

Hatékony lefolyótisztító tipp WC dugulás ellen

Amennyiben WC dugulással állunk szemben, a leghatásosabb otthoni praktika a pezsgőtabletta. Teljesen mindegy, hogy milyen tablettát használunk, a lényeg az, hogy ellenőrizzük a termék lejárati dátumát, hiszen a tablettának pezsegnie kell ahhoz, hogy a lefolyótisztítás hatékony legyen. Használata: Dobjunk két pezsgőtablettát a WC csészébe, majd várjunk 15-20 percet! Az idő letelte után WC pumpa segítségével már könnyedén megszüntethetjük a dugulást.

Eldugult a mosdó? Itt a megoldás!

Az egyik leghatásosabb lefolyótisztító tipp mosdó dugulás ellen a trisó. A trisó megszüntetheti a mosdó lefolyócsövében lévő vastag szappanlerakódásokat, illetve hajcsomókat. A trisót megelőzésképpen is használhatjuk. Ha havonta egyszer alkalmazzuk, megelőzi a csövek idő előtti elöregedését és tisztán tartja azokat. Használata: Öntsünk 20 dkg-ot a lefolyóba, majd hagyjuk állni egy éjszakát! Másnapra a lerakódások feloldódnak, így már csak arra van szükség, hogy meleg vízzel egyszer átmossuk a lefolyórendszert.

Amennyiben a házi praktikák nem segítenek hívja Nyári Zoltán duguláselhárítót 06 20 9 420 586

Címkék

duguláselhárítás XVI.kerület Budapest csatornaszag duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás XXI.kerület eldugult mosdó Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás I.kerület lefolyó dugulás okai Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás XII.kerület mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás IV.kerület lefolyótisztítás otthon olcsó csatornatisztítás mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárító Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás IX.kerület wc csésze duguláselhárítás ár duguláselhárítás 10. ker csőtörés duguláselhárítás szennyvízhálózat mosogató lefolyó tisztítása mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató duguláselhárítás Budapesten eldugult padlóösszefolyó padlószifon duguláselhárítás XX.kerület szennyvíz bekötése Eldugult WC csatorna csőtörés bűzelzáró lefolyó lejtése olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül dugulás wc duguláselhárítás fix áron csatornaszellőztetés lefolyó szennyvízcsatorna duguláselhárítás XI.kerület lefolyótisztítók lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás V.kerület búraszifon duguláselhárítás árak Lefolyótisztító szer csatorna tisztítás duguláselhárítás Csepel csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás VII.kerület mosogató lefolyó dugulás lefolyó dugulás duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XIX.kerület csőtisztító spirál mosdó duguláselhárítás házilag dugulás duguláselhárítás III.kerület dugulás elhárítás Budapest Duguláselhárítás Budapest Dugulás elhárítás Árak vízvezeték szerelés társasház dugulás megszüntetése vízvezeték Lefolyótisztító csatornakamerázás eldugult mosdó duguláselhárítása eldugult mosogató szifon dugulás Budapest szennyvíz bekötés lefolyó dugulás elhárítás akciós duguláselhárítás Lefolyótisztítás dugulások duguláselhárítás azonnal eldugult mosogató duguláselhárítás XXIII.kerület wc dugulás mosdó dugulása ellen lefolyó tisztítás duguláselhárítás XVIII.kerület mosogató dugulás házilag duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás házilag nedves törlőkendő duguláselhárítás XIII.kerület csatornatisztítás duguláselhárítás olcsón mosdó wc duguláselhárítás duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás XXII.kerület dugulás elhárítása mosogató lefolyó Eldugult WC duguláselhárítása esővíz kellemetlen szagok wc lefolyó dugulás csatorna dugulás elhárítás mosdó dugulása duguláselhárítás 6.kerület vízvezeték szerelő wc lefolyó dugulás megszüntetése csatorna dugulás wc duguláselhárítás házilag Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás VI.kerület csatornatisztítás házilag padló lefolyó dugulás duguláselhárítás XV.kerület mosdó lefolyó dugulás lefolyó dugulás megszűntetése mosogató dugulás duguláselhárítás bontás nélkül padlóösszefolyó mosogatógép lefolyó duguláselhárítás tisztító idom
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés